Къванч Татлъту в ЗП и СЮ, минали и бъдещи проекти и партньори-тема 49

• 83 570
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
Айре  Heart Eyes имаш ли идея какъв ще го играе Халит, че му трябва такава сериозна подготовка ? Като си спомня по колко часа тренираше Киво ... горкия Халит  ooooh!
Вече има и клип с необявената официално двойка  Laughing Ама пък си отиват, бе  Peace Все повече искам да ги гледам заедно  Praynig А като си спомня колко не желаех  Laughing

# 466
Халит ще играе офицер доколкото знам, от началото на 20 век
едва ли ще го учат да се боксира, а по-скоро обща физическа подготовка Peace

чешме
2014
2016 Mr. Green

и аз така за Туба Peace Wink

хубав следобед Hug

# 467
Айре  Heart Eyes благодаря! Значи няма да се поти толкова много Laughing
2016 ми изглежда по-добре и свежарка Киво в Чешме  Laughing Друго си е с по-малко брада  Peace
Като знам колко ги обичат и двамата арабите ... леле! Може да се повтори времето на Мехмет и Инджи  Praynig
Определено ми харесват един до друг!

Айре  Heart Eyes
Скрит текст:
Последния тоалет на Башак не се харесва от някои , щото само като си ги представих в тях и ме напуши смях  hahaha Е, така е, не всеки може да си позволи да облече каквото и да е и да му стои отлично, требе си фигура за тая работа,па макар и "застаряваща"  hahaha

Последна редакция: сб, 25 юни 2016, 12:49 от queen_fenka

# 468
Здравейте! Hug Hug Hug

Ами щом е Туба, тя да е!  Hug

Това пак го повтарят, ще видим дали ще излезе истина.  Peace

Цитат
В декабре в Стамбуле откроется Музей Мадам Тюссо. В списке 56 экспонатов. Среди них и турецкие знаменитости, такие как: Арда Туран, Керем Бюрсин, Кыванч Татлытуг и др.

# 469
Снеже Hug , радвам се, че пишеш в темата и разнообразяваш дуета ни с Фенка Wink

Фенче Heart Eyes
Киво, да- беше с доста брадище през лятото на 2014 Whistling
Скрит текст:
а застаряващото тяло на Башак си е супер, по едно време беше мнооого слаба, сега май е качила малко килца newsm78

хаха  Mr. Green
кошмарът на повечето фенки от руски произход  hahaha

охх и това много готино Wink

Мисии Heart Eyes, няма ли някоя клюкинка от обкръжението на семейството??

Последна редакция: сб, 25 юни 2016, 15:04 от Airra

# 470
Айре  Heart Eyes благодаря за колажите, много готини!
Снеже  Hug и аз ти благодаря за същото!  love001
Ама наистина ужасно я харесвам Туба с тази прическа ... вижте я каква сладурка е тук със семейството си

Да си припомним нашата Северна буря, когато го ядосваха  Laughing

Страхотен колаж  Peace

Laughing http://www.ntv.com.tr/saglik/beren-saatin-yuzu-kenan-imirzaliogl … dFQD0q0lR3w90cnUA

Последна редакция: сб, 25 юни 2016, 16:42 от queen_fenka

# 471
Криза с режисьора още преди да е започнал  сериалът на Къванч Татлъту

Очаква се КТ да се завърне на екрана след две години отсъствие . Подготовката продължава с пълна сила. Ще се срещне със зрителите със сериал по сценарий на Сема Е. и Ейлем П., който е в процес на пренаписване. Продуцентите от АЯ предвиждаха режисьор на сериала да е Али Билгин, но научихме, че КТ искал да работи с режисьора на СЮ Mehmet Ada Öztekin. Той в момента снима сериала "Бодрумска приказка". Сериалът беше планиран за излъчване през лятото, но след това Канал Д го постави сред проектите, които ще излъчва през новия сезон. След снимките на първите няколко серии екипът ще се върне в Истанбул. КТ вижда в това възможност да работи с Mehmet Ada Öztekin и я обявил желанието си. От друга страна КД бил много доволен, че ще работи с Туба Б. , с която преди години участва в общ рекламен клип.
Сериалът, който е планиран за месец ноември ще пренесе на екрана една страстна любов в една грабваща вниманието история.

Виждам, че клишето на предните сезони "легендарна любов" е заменено със "страстна любов". И нашата е обявена за такава. Имам предвид новия сериал на Халит и Берг.  Joy

http://www.ucankus.com/detay/214261/ozel-haber-kivanc-tatlitug-u … inle-calismak-ist

Последна редакция: сб, 25 юни 2016, 17:47 от varna_2

# 472
Варне, мерси джанъм bouquet
да ти кажа и двете страстни и легендрани любови мисля да ги гледам  Wink
знаех си аз, че Киво ще иска да работи с режисъор, който му е познат Peace МА Йозтекин е много добър вариант Peace
но пък пишат, че Туба предпочитала Али Билгин Confused
Варне, гледам и вашето йенге, прави маймунски стойки, ама тя е млада , отива й на възрастта Laughing Mr. Green

Скрит текст:

значи нашия сериал евентуално ноември Whistling
Кадир Доулу щял да почва август, Чачко сигурно ще го стартират септември-октомври и това го виждам като максимум на Япъмските сериали заедно със Севдата Peace Whistling

Фенче  Heart Eyes, и аз много я харесвам Туба с късата коса, ама сигурно ще й порасне малко Peace
това, което си постнала не го разбрах newsm78

Последна редакция: сб, 25 юни 2016, 18:10 от Airra

# 473
Аз пък не разбрах какво като се връща тоя Мехмед от Бодрум в Истанбул. Нали сериалът, на който е режисьор ще продължава и през новия сезон. Как така ще работи и Киво с него? А и този сериал е на конкурентна фирма.
Може и да е някоя измислица. Макар че бележката е подписана от клюкарка номер едно на Учанкуш.  Joy

...........................

Нашето йенге може  да прави каквото си иска. Има си мъж да я наглежда.  Grinning Grinning Grinning

Аз не й следя изявите.

Ако се появи на снимка с Кеньо, мога да я отразя. Моите гълъбета са Халит и Берг.  Heart Eyes

# 474
Да, няма логика Киво да снима с Мехмет, щом той работи за друг проект и друг продуцент Peace
Освен Япъма да го привлекат по някакъв начин newsm78
но ми харесва това, че Киво има претенции с кой ще работи Peace явно си е научил урока Whistling
твоите гълъбета ги знаем, представям си колко си била ошашавена, като се събраха пак Wink

# 475
  • София
 Hug

Вчера излезе фрагмана на сериала, който режисира Мехмет Йозтекин. Пишеше скоро, ще върви по Kanal D. Много не ми се вярва да го оставят за новия сезон, по-скоро ще върви през лятото, пък докъдето стигне.
Харесвам работата на Мехмет повече от тази на Али Билгин, но ако "Бодрумска приказка" тръгне добре, може би няма да го остави. Най-малкото е доста непрофесионално, според мен.

За Туба се радвам, ако е тя партньорката на Къванч. Но няма да крия, че ми се искаше да му партнира някоя по-малко позната актриса. За да има разнообразие, не за друго.

# 476
Варне  Hug благодаря, джанъм!  bouquet Оф, бе ... още 5 месеца ... ама ще чакаме, важното е да си струва  Peace
Айре  Heart Eyes с гугулето си преведох, че някои фенове искали да си правят пластични операции,за да приличат на любимите си звезди.  hahaha Най-много били желаещите да приличат на Берен и Киво  Joy Joy Joy
Зари  Hug и аз исках по-непозната актриса, но от известно време се радвам, че ще е Туба. Тъкмо ще я опозная като актриса, защото не съм я гледала, само отгоре отгоре в КПА . А щом и Киво е доволен, че ще играе с нея, поне според написаното и аз съм така  Laughing
Аз пък не искам да и пораства косата, така си е екстра Туба  Peace
На тази снимка е просто великолепна ...

Последна редакция: сб, 25 юни 2016, 19:21 от queen_fenka

# 477
Айрре, Фенче,  Hug Hug

Варна, bouquet

Тая криза измислена ми се вижда.  newsm78 Не смятам, че е възможно Къванч да проявява подобни претенции при условие, че Мехмет е зает. Peace Ако беше свободен, бих повярвала. Thinking

Варне, гледам и вашето йенге, прави маймунски стойки, ама тя е млада , отива й на възрастта Laughing Mr. Green

Скрит текст:

Показва, че има 3 милиона последователи в инстаграм. Wink

Последна редакция: сб, 25 юни 2016, 20:03 от ·٠•Snejka•٠·

# 478

значи нашия сериал евентуално ноември Whistling
Кадир Доулу щял да почва август, Чачко сигурно ще го стартират септември-октомври и това го виждам като максимум на Япъмските сериали заедно със Севдата Peace Whistling

Аааа Керем Бюрсин и Кенан също загряват на старта.  Laughing Laughing Laughing

Ще  бъде интересно да видим кой от проектите на АЯ ще успее да пробие.

Малко вероятно е при толкова много проекти някой да не падне жертва на рейтинга.

# 479
Снеже Hug, кризата е просто гръмко заглавие на журналистката, нали трябва да има нещо, което да привлече внимание на читателя. Но съм склонна да вярвам, че Киво има претенции към режисъора (не точно към Мехмет), особено, ако той финансира част от сериала, както се пишеше Peace

Варне Hug, имах впредвид програма максимум до края на годината Peace

Зари wavey

Фенче Heart Eyes, може и така Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт