Къванч Татлъту в ЗП и СЮ, минали и бъдещи проекти и партньори-тема 49

• 83 544
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Съгласна съм, че трябва да им се скъси времетраенето, но няма да се случи. Поне не скоро. Пуснаха един сериал, който беше 60 минути. Хареса се, но повече на отбрана публика, отколкото на масата, понеже сюжета му беше различен. И го спряха. Ама и как няма, като вървеше в 23.30.  Tired 
Иначе не всички сериали ги продават на зелено. Но лакомията за пари на продуцентите и телевизиите наистина е голяма. За жалост не качеството, а количеството вече е водещо. То си личи и по сюжетите.

# 496
Фенче Heart Eyes, ейлюл е септември, но в посл. изречение на 1 абзац пише, че сериалът ще започне ноември Peace

Според мен трябва да се намали времетраенето на сериите, ако не може да се намали броят им Peace
2 часа и кусур е много, преди  както си бяха по час и половина си  беше екстра Peace

Зари Hug, за Ойкю Peace
и аз си я харесвам, изигра си много добре ролята в СЮ, пък и въобще не харесвам Мерве и това накланя везните към Ойкю  Mr. Green
но Снеже Hug права си, няма нужда да се връщаме към стари неща Peace

и Башак иска вече да гледа мъжо си по телевизията Wink

Цитат
Я соскучилась по временам, когда Кыванч был на экранах.
Башак Дизер рассказала, что соскучилась по временам,когда могла смотреть на своего мужа Кыванча Татлытуга по телевизору.

Башак Дизер подписала договор, приняв участие в благотворительном фонде. Также данный договор подписали Чагла Шикер, Аху Йагту, Айше Толга и Элиз Сакучоглу. Подписав договор, знаменитости дали согласие, что будут выставять на продажу для благотворительности одежду из своих коллекций. Вот что говорит об этом сама Башак: "Я позвонила своим друзьям и попросила их об этом. Данная продажа одежды создана для благотворительности.". Когда журналисты спросили про её мужа Кыванча Татлытуга, Дизер сказала: "В этом сезоне у него начнётся новый проект, и я соскучилась по тем дням, когда мы видели его на экранах.".

охх и един коментар Joy Joy Joy Joy
Цитат
Башак Дизер про мужа"Да ,новый сериал начинается...я соскучилась по нему на экране.... "
Она соскучилась видите-ли......а мы?!?!

и още  Laughing
Цитат
Любимый наш Кивася,
Ты давай быстрей снимайся!
Мы устали долго ждать, 😔
Без твоего кина страдать!😄

Последна редакция: нд, 26 юни 2016, 18:19 от Airra

# 497
Зари  Hug thumbsup
Айре  Heart Eyes благодаря!  Joy Joy Joy ми така де, тя Башак си го гледа всеки ден мъжо, ама не и играе  hahaha затъжила се е жената  Wink
А кога ще започне сериала ... ще се разбере! Ама някак не ми се вярва да е чак ноември  newsm78 Или поне не ми се иска  hahaha По-важното е, че сериал ще има, да видим какви ще ги къдрят тогава колежките  Mr. Green
В темата за Туба едно момиче помоли за линк на Сънят на пеперудата и аз им го дадох. И трите, които са го гледали са харесали и филма и играта на нашето момче, много се радвам  Peace
Ох, само на мен ли не ми харесва този Енгин Йозтурк ли е, какъв е  newsm78 И с игра не ме грабва ...онзи другия, истинския Мерт ме кефи много повече ...

Последна редакция: нд, 26 юни 2016, 19:25 от queen_fenka

# 498
Айрре, Зари, Фенче, bouquet bouquet bouquet

Абсолютно сте прави за времетраенето - поне да ги направят по час и 30 минути, както бях преди, пак е нещо.  Peace Уж актьорите протестираха за дължината на сериите, а те вместо да им ги намалят, ги увеличиха. Shocked ooooh!

Мерве и тя на почивка с мъжа си. Wink

# 499

Айре  Heart Eyes благодаря!  Joy Joy Joy ми така де, тя Башак си го гледа всеки ден мъжо, ама не и играе  hahaha затъжила се е жената  Wink
А кога ще започне сериала ... ще се разбере! Ама някак не ми се вярва да е чак ноември  newsm78 Или поне не ми се иска  hahaha По-важното е, че сериал ще има, да видим какви ще ги къдрят тогава колежките  Mr. Green

хаха ще ги къдрят пак такива Mr. Green
Скрит текст:
плювка след плювка Sick

а Башак- сигурно тя играе пред Киво като са си у тях Joy, време е малко и той да се развихри Joy Joy Joy
Енгин Йозтюрк и мен не ме кефи особено,( то почти никой с това име не ме кефи Mr. Green) ама го гледам ВО заради Хазар, пък и май ще станат готина двойка Peace

Снеже Hug, Мервету, добре изглежда по бански Peace
тия дълги серии, според мен направиха сериалите с много пълнежи и недомислици Whistling

Последна редакция: нд, 26 юни 2016, 21:07 от Airra

# 500
Мда, и Мервето е готина по бански, а самия бански е страхотен! Този ли е мъжът и ? Мислех го за по-слаб и светъл ... няма значение. Той е, той е, ама е пуснал шкембенце  Laughing
http://tvnovellas.blogspot.bg/2016/06/blog-post_928.html
Да бе ... тия с тези дълги серии направо се уляха  ooooh! Дано не мъчат и нашето момче с такива ... то и час и половина е много, но сега е просто ужас! Пък после, що хората не гледали  ooooh! Онази вечер гледах финала на Ашка, ми то до 24. 00 се проточи, ненормална работа ...

Последна редакция: нд, 26 юни 2016, 21:33 от queen_fenka

# 501
Мда, и Мервето е готина по бански, а самия бански е страхотен! Този ли е мъжът и ? Мислех го за по-слаб и светъл ... няма значение.
Да бе ... тия с тези дълги серии направо се уляха  ooooh! Дано не мъчат и нашето момче с такива ... то и час и половина е много, но сега е просто ужас! Пък после, що хората не гледали  ooooh! Онази вечер гледах финала на Ашка, ми то до 24. 00 се проточи, ненормална работа ...

ооо сигурно и неговите серии ще са по толкова Peace
той затова се скатава 2 години, че като знае какво го чака Whistling

лека вечер от мен Hug

# 502
Ох, само на мен ли не ми харесва този Енгин Йозтурк ли е, какъв е  newsm78 И с игра не ме грабва ...онзи другия, истинския Мерт ме кефи много повече...

Сравняват го с Къванч, поне на външен вид, но наистина има някаква прилика.  Peace Ето какво е отговорил Енгин като му казали, че го сравняват с него, ама отдавна е, по времето на Фатмагюл. Peace

Цитат
Не вярвам в тези неща.  Но се гордея, че ме сравнявате с Къванч. Той изглежда много добре и е световно известен. Но сравнението е неуместно.

Иначе мен и двамата от ВО ме кефят. Wink Heart Eyes

# 503
Снеже  Hug прав е Енгин, сравнението е неуместно наистина  Joy Joy Joy Joy де е Грудово, де е Варна  Laughing  Ако имаше каквато и да е прилика, щеше да ми харесва, а на мен ми е риж и неприятен, с воднисти сини очи, каквито никак не харесвам ... Само е светъл като него, май нямат много такива ... Съжалявам, ако някоя си го харесва, но това е моето мнение, не се засягайте  Praynig Аз съм си капризна, за това и не мога да си харесам друг актьор от турските, въпреки, че имат доста симпатяги, все нещо не ми достига  Mr. Green Може би харизма ... никой до сега не успя  да ме залепи за екрана, както  направи преди толкова години  Къванч ... Иначе ги гледам, възхищавам се на някои на таланта, приятни са за окото, но до там ...Понякога даже им завиждам искрено на тези, които си харесват много актьори, аз и в реала доста трудно харесвам някого, трябва много да ме впечатли ...  Embarassed
Лека и синеока! Hug Hug Hug

Добро утро!  Hug Hug  Hug
Скрит текст:
Дано днес имаме някакви новинки ...
Хубав ден!  Hug Hug Hug

Последна редакция: пн, 27 юни 2016, 06:23 от queen_fenka

# 504
Привет Hug

хубава нова седмица bouquet

newsm78

Последна редакция: пн, 27 юни 2016, 12:43 от Airra

# 505
Малко новини за ролята на Къванч.

Пак от Бирсен Алтунташ, първата клюкарка на Учанкуш.  Laughing Laughing

Носели се слухове, че Къванч ще играе наемен убиец, изпълняващ поръчки от името на баща си. Безмилостен, студен, с никакво отношение към любовта.

А Туба щяла да бъде изключително наивно и добро момиче.

Ще се срещнат и ще изживеят голяма любов. Ще се сблъскат бялото и черното, преминавайки през много препятствия.

Според последните слухове сценарият щял съществено да бъде променен.

Къванч искал да работи с Mehmet Ada Öztekin, но АЯ подписали с Али Билгин. Говорело се, че Къванч ще снима филм с Мехмед следващата година.

# 506
Малко новини за ролята на Къванч.

Пак от Бирсен Алтунташ, първата клюкарка на Учанкуш.  Laughing Laughing

Носели се слухове, че Къванч ще играе наемен убиец, изпълняващ поръчки от името на баща си. Безмилостен, студен, с никакво отношение към любовта.

А Туба щяла да бъде изключително наивно и добро момиче.

Ще се срещнат и ще изживеят голяма любов. Ще се сблъскат бялото и черното, преминавайки през много препятствия.

Според последните слухове сценарият щял съществено да бъде променен.

Къванч искал да работи с Mehmet Ada Öztekin, но АЯ подписали с Али Билгин. Говорело се, че Къванч ще снима филм с Мехмед следващата година.

newsm09 newsm09

само наемен убиец ни липсваше Whistling
уж щеше да е бизнесмен  Mr. Green

Варне, мерси bouquet

# 507

Тюх!

Отидоха бизнесменските костюми.  Grinning Grinning

Е, "така се говорело", но Бирсен е информирана обикновено.

# 508

Тюх!

Отидоха бизнесменските костюми.  Grinning Grinning

Е, "така се говорело", но Бирсен е информирана обикновено.

ааа не се знае Naughty
може да е костюмиран наемен убиец Laughing Laughing

какъв ли ще да е тоз баща newsm78 smile3556

# 509

Само да не се наложи с тия поръчкови убийства Туба да го чака Киво да излезе от затвора.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт