Къванч Татлъту в ЗП и СЮ, минали и бъдещи проекти и партньори-тема 49

• 83 501
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте и от мен Hug

Мерси за всичко, което публикувате bouquet bouquet bouquet bouquet

Дано атентатите в Истанбул, а и изобщо да спрат вече Praynig Praynig Praynig

Да разбирам вече, че почти е сигурно за Туба newsm78 За сюжета какво да кажа, изобщо не сме гледали сблъсък между бяло и черно Peace Simple Smile Как го измислиха не знам, но голямо пренаписване пада Peace Дано да си е струвало, ама не съм много обнадеждена Praynig Peace

Честито на празнуващите bouquet Гости, жива и здрава да е сестра ти bouquet

Айра Heart Eyes Hug, на колажа Туба ми харесва, но принципно не Peace Wink Дано ролята й да ми допадне, че не знам как ще издържа и този път Wink Peace Тенкс, редактирах се Wink

Снежка Hug, и аз не съм я виждала тази снимка. Тенкс bouquet

Фенче Heart Eyes Hug, Дива wavey
Светле wavey
Скрит текст:
Бързо оздравяване Praynig

Ваканцията продължава. Стахотен изгрев от Башак

Много готин клип от Берк. Загуби се малко той от приятелския кръг newsm78
https://scontent.cdninstagram.com/t50.2886-16/13539060_652070494957779_948941336_n.mp4

Хубав ден Hug

Последна редакция: ср, 29 юни 2016, 12:53 от Miss60

# 571
Миси Heart Eyes Hug, много хубав клипа на Берк Peace
аз съм обнадеждена в момента за сериала, защото гледам Карадай и страшно много ми харесва!!
но да не подхождаме със супер очаквания, за да няма големи разочарования, въпреки това съм положително настроена Peace
само, това, че ще гледам Киво ми стига!! Heart Eyes
а за участието на Туба, все още не е потвърдено от АЯ Peace

Гости Hug знам за Неслихан и Кадир, ама на мен пък нито Фатиха ми хареса, нито те, нито играта на Неслихан в КС Peace

какво направих вчера Wink

Последна редакция: ср, 29 юни 2016, 13:07 от Airra

# 572
  • Плевен / София

какво направих вчера Wink

на много тясно си го мушнала момчето... Joy Joy Joy ще получи клаустрофобия Whistling
Миси Hug благодаря...
Туба я харесах в Аси, беше ми странна в Пленителката....20 минути не го догледах като Светлето Hug а последния и сериал с Енгин въобще не гледах.... Peace така, че ще видим сега как ще ми е.... Crossing Arms

# 573
Много, си пропуснала.Колко награди взеха с  Енгин за този сериал  и в 107 държави се продаде и продължава да се продава.  Съветвам ,те да го гледаш.Няма да сгрешиш. Не съм фенка на нито един от тях.По принцип нямам любим турски актьор.

# 574
Привет, мили дружки!  Hug Hug Hug
Лелеее, днес всички сте се отчели, благодаря ви за споделеното!  bouquet
Аз сутринта щях да закъснея за работа, та не успях да ви почерпя за ММ, днес и той празнува
Скрит текст:

Гости  Hug да ти е жива и здрава сестричката!  bouquet За Зейнеп - напълно споделям!  Peace
Миси  Heart Eyes Hug липсваш, джанъм! Благодаря за Берк  bouquet
Айре  Heart Eyes ммм ... къде си го навряла красавеца, да ни не бяга  Joy Joy Joy Joy Joy Готино!  Peace
Светленце  Hug радвам се, че сте по-добре и ще ни наглеждаш днес  Laughing И аз бях така в началото, искаше ми се да не е позната много актрисата, но сега съм се настроила за Туба - не съм я гледала другаде, освен в КПА - то и ще ми е интересно да разбера, защо аджеба я харесват толкова много хора, явно има защо. Няма как да е само заради хубавото и лице, нали ? А видяхме, че самите имена вече не са гаранция за успех, явно са преценили, че тя е подходяща за Киво в този сериал. Много повече я предпочитам пред Сера или Джансу например.
Снеже  Hug Орси  Hug да не ви пропусна и вас  wavey
Елиф  wavey може да е много награждаван КПА, но за мен поне, сериала не струваше, по-скоро се забавлявах с невероятните измишльотини в него  Mr. Green Искрено се надявам да са се взели в ръце двете дами  Praynig
Приятен ден, дружки!  Hug Hug Hug

# 575
  • Плевен / София
Фенче Hugблагодаря...да ти е жив и здрав мъжа и да те слуша... Joy Joy Joy
ELIFF Hug
Скрит текст:
приятно ми е аз съм Гости
може да си права за КПА....но аз и ЗП не можах да догледам...не беше моя сериал Wink така, че ще  видим с Черно и бяло... Thinking

# 576
Ще се радвам с този предстоящ сериал Туба и Къванч  да  се изстрелят на върха  и им пожелавам много награди и най вече Еми и за двамата

# 577
За сюжета какво да кажа, изобщо не сме гледали сблъсък между бяло и черно Peace Simple Smile Как го измислиха не знам, но голямо пренаписване пада

Сема пренаписва сценария на плажа.  Joy

Защото е със семейството си на почивка. Вчера и тя , и мъжът й пускаха снимки от Хилсайд.

Аз се надявам да сменят заглавието. Нали уж се бяха зарекли повече "черно" да няма в заглавията на сериалите им.

# 578
Фенче Heart Eyes, имах някакви спомени, че и мъжо ти е именик Wink
ами да ти е жив и здрав bouquet
Елиф wavey
благодаря ти за пожеланията!!
за КПА-въпрос на вкус и на усещане, на мен ми беше слаб сериала, а и като сериал не е получавал награди май newsm78
само главните му артисти Peace

Варне Hug, ами и сега в заглавието няма Кара-SIYAHBEYAZ

според мен сценария е написан вече Mr. Green

Гости Heart Eyes,  това е духът от бутилката  Naughty
предстои да излезе и да ни смая Joy Joy Joy

какво е сладурче МА Йозтекин Wink

за Башак
Цитат
Надпись на картинке: "Мы проклинаем любую идеологию, что пытается донести свой голос, причиняя вред людям.".
Башак Дизер протестует против террора!

Супруга Кыванча Татлытуга Башак Дизер после взрыва в аэропорту Ататюрка опубликовала пост, в котором протестовала против террора.

Напомним, что вчера вечером в результате серии взрывов в аэропорту Стамбула погибли не менее 28 человек, около 60 получили ранения. После нападения террористов Башак Дизер опубликовала пост протеста против террора.

Дизер в публикации пишет: "Страна во тьме, я и сама опустилась в эту тьму. Моё сердце болит! Как жаль, что это происходит с нашей страной, в каком же мы состоянии. Мы стали бояться террора... Этого ли заслуживает народ? Довольно, хотя бы стыдитесь того, что и вы люди."

По последним данным, в результате теракта в аэропорту Стамбула погиб 41 человек, еще 239 ранены.

# 579
Гости  Hug Айре  Heart Eyes благодаря!  bouquet
Браво на Башак! А мъжът и дали е постнал нещо или това е от двамата  newsm78 Mr. Green
Божеее, какъв ужас е в Истанбул ... и жертвите непрекъснато се увеличават  ooooh! Защо тези ненормалници винаги посягат на невинни хора ...
Елиф  Hug и ние за това се молим, дано!  Praynig Praynig Praynig
Варне  Hug едва ли ще сменят името на сериала, ама кой знае ... на мен лично ми харесва, напомня ми на Червено и черно  Laughing По-скоро си мисля, че може да не гледаме това, за което се подготвяме  hahaha Ето, подругите какво са споделили последно, колко ли още ще се променя сюжета  newsm78 На края може наистина да си гледаме бизнесменчето с костУмчето  Joy Joy Joy
"И так стали известны детали нового сериала с участием Тубы Буюкустун и Кыванча Татлытуг. Сериал будет называться "Seyah Beyaz/Черное и белое". Кыванч сыграет героя который работает на папу стрелком. Новый герой Кыванча будет очень серьезной и холодной личностью который далек от любви, а героиня Тубы будет противоположностью героя. Мы в сериале увидим столкновение черного и белого.

# 580
По-скоро си мисля, че може да не гледаме това, за което се подготвяме  hahaha Ето, подругите какво са споделили последно, колко ли още ще се променя сюжета  newsm78 На края може наистина да си гледаме бизнесменчето с костУмчето  Joy Joy Joy
"И так стали известны детали нового сериала с участием Тубы Буюкустун и Кыванча Татлытуг. Сериал будет называться "Seyah Beyaz/Черное и белое". Кыванч сыграет героя который работает на папу стрелком. Новый герой Кыванча будет очень серьезной и холодной личностью который далек от любви, а героиня Тубы будет противоположностью героя. Мы в сериале увидим столкновение черного и белого.

Ами това е на Бирсен информацията.

Тя се завъртя по всички медии.

Но естествено после може да бъде   съвсем друго.

На Чачко сериала писаха, писаха, пък накрая излезе съвсем различно. Но там може и да е, заради невъзможност да закупят авторските права върху американската версия, на която уж щеше да е римейк сериалът му.

Айре, дето кара, там и сиах.  Joy

Те са синоними. Но заглавието да е проблемът.

# 581
да, и аз  мисля, че преписват само инфото на тая от Учанкуш.
е ако Ранини се изкаже, тогава ще е друго Peace
и вярно, че заглавието ни е последна грижа, на мен ми е ОК Peace

Фенче Heart Eyes, естествено, че Киво не е постнал нищо в СМ Peace
той не е по тия постове..
пък и семейството си има говорителка Wink

айде приятно гледане, поне днес е час и половина Peace
тия измишлъотини с пистолета на Ферхат в колата на Бурак, и ръкавиците- нещо са миии Tired
ама Едже и Мелек понякога зациклят Mr. Green

а Джемре за пореден път показва доброто си сърце Heart Eyes

Последна редакция: ср, 29 юни 2016, 21:50 от Airra

# 582
  • София
Здравейте,за пръв път пиша в темата ,но ви следя редовно.
Харесвам Киво и се информирам от вас тук за всичко свързано с него.Харесах го сравнително наскоро и то чисто визуално,след като стартира КСШ.Преди това никога не ми е правил впечатление. Туба я харесвам и мисля и че като двойка ще стоят добре,изключително естествена и ненатрапчива красота носи,единствено има нещо вдървено в нея,до като играе понякога,но определено мисля,че ще им се кефя.
Сценаристките са ми познати до болка,гледах и КД и КПА до половината.КД за мен лично си остава един от най хубавите турски сериали,но другият не ми беше ок.С малки изключения разбира се,защото имаше и доста измишльотини,но това е нормално за този тип филми.

# 583
Здравейте,за пръв път пиша в темата ,но ви следя редовно.
Харесвам Киво и се информирам от вас тук за всичко свързано с него.Харесах го сравнително наскоро и то чисто визуално,след като стартира КСШ.Преди това никога не ми е правил впечатление. Туба я харесвам и мисля и че като двойка ще стоят добре,изключително естествена и ненатрапчива красота носи,единствено има нещо вдървено в нея,до като играе понякога,но определено мисля,че ще им се кефя.
Сценаристките са ми познати до болка,гледах и КД и КПА до половината.КД за мен лично си остава един от най хубавите турски сериали,но другият не ми беше ок.С малки изключения разбира се,защото имаше и доста измишльотини,но това е нормално за този тип филми.

добре дошла bouquet
радвам се, че ни следиш Simple Smile
стараем се да слагаме всичко ново, което излиза покрай Киво Peace
а за КД- в момента го гледам, на 55 серия съм и мнооого ми харесва Peace
така, че СиЕ могат и много добри неща да пишат и не толкова добри Tired

уникален разговор м/у Саами и Хандан Peace
ето затова ги обичам Едже и Мелек, много са дълбоки и истински!!

Последна редакция: ср, 29 юни 2016, 22:57 от Airra

# 584
Мда ... много истини си казаха Сами и Хандан ...
Фай фай  Hug welcome радвам се, че се включи при нас! Ние пък отдавна го забелязахме това момче ... кои по-рано, кои по-късно, но отдавна ... Значи си гледала само КСШ , така ли ? Изпуснала си готини Кивови образи ... ама на мен и Сеит много ми харесва  Heart Eyes
Но, този ... на Кузей от Кузей Гюней

за сега ми е най-любимия Кивов образ  Heart Eyes
Айре  Heart Eyes добричко същество си е Джемрето, за това си я харесвам с всичките и недостатъци  Peace
С и Е се надявам да надскочат себе си в новия сериал на Киво - дано е по-хубав и от КД   Praynig защото конкуренцията се очертава да е жестока ...
Лека, дружки!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт