Къванч Татлъту в ЗП и СЮ, минали и бъдещи проекти и партньори-тема 49

• 83 505
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
Добро утрооо!  Hug Hug Hug
Скрит текст:
Дано днес ни изненадат от Япъма, време е  ...

Хубав ден!  bouquet

# 586
Добрутроо Hug

Фенче Heart Eyes, аз очаквам изявление от Япъма малко по-късно, някъде до края на юли newsm78

рускините се чудят дали Буура се е оженил? Simple Smile

# 587
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Буура наливече се жени, пак ли? Joy
Не му дойде акълът на туй момче! Joy
Аз ви зарязвам засега, чао, и умната! Hug Hug

# 588
Айре  Heart Eyes благодаря за прекрасното кафенце! bouquet
Може и да си права, ама толкова дълго ли ще се спекулира относно партньорката на Киво в новия сериал  newsm78 Не помня дали доста преди началото на КГ се знаеше, че именно Йойкю ще е партньорката му или се пишеше само за това, кой ще играе брат му  newsm78 Нейсе, ще се чака ...
Не вярвам Буура да се е оженил, той май още не се е развел с първата ? Нещо такова четох някъде, че нямали официален развод, само не живеели заедно. Пък и щеше да се чуе, той не е някой безизвестен newsm78 Тази снимка по-скоро е от дизито му, което приключи, така мисля.
Не бил подготвен Киво да играе наемен убиец се притесняват някои  Laughing
Той си е готов отдавна  Mr. Green Пък и много знаят какво е правил през всички месеци до сега , мислят си, че само си почива и разхожда насам натам с жена си  hahaha

http://vbox7.com/play:cc38a12e68
Светленце  Hug чао, за сега!

"Проблем с сериалом Тубы и Кыванча нет!

Начали поступать первые новости про сериал, в котором получили роль Туба Бюйюкюстюн и Кыванч Татлытуг. Кыванч Татлытуг и Туба Бюйюкюстюн готовятся в новом сезоне выйти вместе перед камерой. Продолжает поступать информация про сериал, который ждут с интересом. Ай япым сначала подписал договор с Кыванчем, потом убедили Сему Эргенекон и Эйлем Джанполат писать сценарий. После долгих поисков партнерши для Кыванча остановились на Тубе Бюйюкюстюн. Сериал будет на канале Стар.

Стало известно название сериала с Тубой Бюйюкюстюн и Кыванчем Татлытугом, который ожидается к выходу в ноябре : "Кодовое имя: черное и белое".
Особенностью проекта стало то, что финалом сделки является заключение контракта между Кыванчем и каналом Стар ТВ на три года. За три года контракта со Стар ТВ Кыванч Татлытуг получил 2 миллиона турецких лир."

Последна редакция: чт, 30 юни 2016, 09:56 от queen_fenka

# 589
Фенче Heart Eyes, доколкото знам Буура беше женен за една актриса Бурджу Кара, с която се раздели много отдавна и тя даже се ожени, някъде около сватбата на Киво, даже я коментирахме, защото беше със странна рокля Peace
А сега има някаква нова приятелка-Нилюфер( скоро й слагах снимки)

тук коментират:
https://new.vk.com/bugra__gulsoy?w=wall-79047761_10575

а за Туба, предполагам, че ще се разбере скоро, бяха казали до няколко дни newsm78

и на мен ми е смешно, когато някои "почитателки" на Киво Mr. Green, почнат да правят едни категорични изказвания  -нямало да снима, не бил готов за роля, мързелувал, нещастен бил, депресиран ooooh! ooooh!. Все едно, че са до него и го следят какво прави  Tired Whistling

Wink

Последна редакция: чт, 30 юни 2016, 11:46 от Airra

# 590
Айре  Heart Eyes да, мисля, че за тази актриса беше женен Буура  Peace Ами аз не съм обърнала внимание, но щом казваш, че се е омъжила повторно, значи са разведени  hahaha Ама не ме интересува особено личния живот на Буура да ти кажа , та за това нищо не зная за него, само, че ще снима филм с Хазар.
Е, те някои са големи психоложки, всичко знаят и гледат реално на нещата около Киво, не са заслепени ултраси като нас  Mr. Green Мани ги, нека си дърдорят щом ги влече.
Да си припомним и Ашк и мемну, че го пренебрегваме напоследък незаслужено  Peace

http://vbox7.com/play:904c65ca
Дай, боже и с Туба да го харесаме толкова  Praynig Все пак мисля, че вече всичко е ясно, тя ще е  Peace
Хубав ден! До довечера!  Hug

# 591
# 592
Снеже Hug
Фенче Heart Eyes, и аз съм почти сигурна, че ще е Туба, но искам да знам и кой ще е все пак режисъора и за какво ще се разказва, това с наемния убиец дали е вярно?

много хубав! Heart Eyes

# 593
Привет, дружки!  Hug
Айре  Heart Eyes много хубав, благодаря!  bouquet
Нещо от мен

Ах, какъв артист е Гюней  ooooh! ooooh! ooooh! Бану искала да убие Джемре, а след това и него ...

Последна редакция: чт, 30 юни 2016, 21:52 от queen_fenka

# 594
Фенче Heart Eyes
уфф искам нови снимки на патроня, летни............ миналата година бяха повече Whistling
то не бяха водни ски, водни спортове Crazy
тая година, едното му плуване до брега Laughing

за серията-
въпреки, че Хандан направи много грешки, не успях да я намразя, даже и сега ми стана мъчно за нея Confused Confused
но явно думите на Саами са й подействали, щом си тръгна от апартамента Peace

еййй Гюнчо, голям си манипулатор ooooh!

Crazy

# 595
Фенче Heart Eyes
уфф искам нови снимки на патроня, летни............ миналата година бяха повече Whistling
то не бяха водни ски, водни спортове Crazy
тая година, едното му плуване до брега Laughing

за серията-
въпреки, че Хандан направи много грешки, не успях да я намразя, даже и сега ми стана мъчно за нея Confused Confused
но явно думите на Саами са й подействали, щом си тръгна от апартамента Peace

еййй Гюнчо, голям си манипулатор ooooh!

Crazy

Артист, бе ... от Сатиричния  hahaha
Колко е хубав Кузи обаче в този момент ....
И аз не намразих Хандан ... и на мен на моменти ми домъчнява за нея ... след думите на Сами най-сетне си призна, че е виновна ...
Ама Кузи веднага се обади на Джемре  hahaha

# 596
е как, той си умира от страх за нея, въпреки, че се прави, че не му пука Whistling

# 597
е как, той си умира от страх за нея, въпреки, че се прави, че не му пука Whistling

Той и да се прави, че не му пука  вече му е трудно  hahaha личи му от километри какво изпитва към нея ...

# 598

Той и да се прави, че не му пука  вече му е трудно  hahaha личи му от километри какво изпитва към нея ...

и скоро няма да има нужда да се преструва Peace

айде лека Hug

# 599
Айре  Heart Eyes аха, и е крайно време! Хареса ми какво каза на Зейнеп - да си отмъщава на него, а не на другите ...
Лека ! Hug

Нали искаше снимка ? Ето ти една  Peace

Последна редакция: чт, 30 юни 2016, 23:28 от queen_fenka

Общи условия

Активация на акаунт