"София - Ден и Нощ" - 11

• 80 684
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
Преди няколко дни видях Стела на улицата - не знам сериите, които текат в момента отпреди колко месеца са, но ми се стори, че тя вече не е с този недохранен вид. Трябва и да е фитнесувала, защото под тесния панталон се очертаваше някаква мускулатура. Simple Smile
Тя и в сериите вече има нормален вид. Слава богу осъзнала се е, че беше на крачка от много сериозно състояние.

# 421
  • I Love You 3000
Това много често взехте да ги срещате по улицата  Mr. Green Сега е топло и все повече снимат навън. Така че, като нищо можете да се окажете в някоя серия  Mr. Green Като онзи човек в една сцена , дето си мина директно пред камерата без да му пука.  Peace Така че, които сте от София , внимавайте! Видите ли някой от сериала, оглеждайте се и за камера Simple Smile

# 422
Mesmunda, едва ли. По-скоро някои момичета си живеят с модните тенденции от преди 3-4 години Peace
Зизy, възможно е да е така, но специално прическата на Софи ми е много грозна и хич не ми се ще момичета да я мултиплицират по улиците, а девойките я бяха издокарали 1:1 - и бръснатият сектор беше същият, и всичките бяха с опашчици, които са ми като свинските. Rolling Eyes

Това много често взехте да ги срещате по улицата  Mr. Green Сега е топло и все повече снимат навън. Така че, като нищо можете да се окажете в някоя серия  Mr. Green Като онзи човек в една сцена , дето си мина директно пред камерата без да му пука.  Peace Така че, които сте от София , внимавайте! Видите ли някой от сериала, оглеждайте се и за камера Simple Smile
Хаха, не се замислих въобще, че Стела може и да я снимат по това време, но не - не беше на снимки, просто си вървеше по улицата. Аз бях на другия тротоар и това ми позволи да видя реакцията на хората, с които се разминаваше - почти сто процента се обръщаха след нея, вероятно за потвърждение че е точно тя, а не някой друг. Което ме навежда на мисълта, че сериалът може и да е доста по-популярен, отколкото си мисля. Ни един от минувачите не беше тинейджър..ама то и аз не съм, пък съм редовен зрител Simple Smile

# 423
Тъкмо бях започнала да приемам Рая и Дани и да не ме дразнят и в последно време пак са ми супер противни само като ги видя.
 Sick
Особено Рая, много нагло животно бе, да ходи да се изнася от на Галя апартамента, кво виси там и им пречии!
 Mr. Green

Wink

# 424
Майка ми (50+) е голям фен на сериала и на Рая, та водим големи спорове  Joy

Едни приятели ни бяха на гости (30-40годишни в този диапазон) пак всички гледаха филмчето. Само че са фенове на Митко Simple Smile

Та явно си е гледан, колкото и да не им се вярва на много хора, на мен включително, мислех че само аз го гледам Simple Smile

# 425
ММ също е фен на Митачето, а преди ми се хилеше, че гледам сериала.

# 426
Днес пак ще има драми с Рая и Дани ooooh!

# 427

Особено Рая, много нагло животно бе, да ходи да се изнася от на Галя апартамента, кво виси там и им пречии!
 Mr. Green

Wink
Grinning

# 428
Аз искам Рая и Дани да си се съберат и да свършат мъките на всички  Mr. Green

# 429
Днес ще има епизодче, така ли?

# 430
Поведението на Боби е типично за елементарните комплексирани от собственото си бездарие да живеят мъже, на които не им стиска да кажат на красивата и неподходяща жена до себе си, че приключват. Вместо това се свалят с други подло и скришно, намирайки в това една нездрава тръпка. Съжалявам я Лили, може да е инфантил, но е добродушна.

# 431
 Mr. Green

Тя май и Галя ще хвърчи от апартамента.... Стана ясно, че не е неин, а на талибанина и ако не си плати в натура май, май и тя ще се моли на Боби за стая...

А за Лили и балета - стана ясно, че е поканена от гея, който работи в нейния салон, защото гаджето му (балетист) имал премиера...т.е. не си е купувала специално билети за балет и да се прави на такава, каквато не е...

# 432
За момента и аз симпатизирам на Митака най-много. Много ми е смешен такъв голям мъж, а така по детински говори.... Е, малко драсна кибрита на Боби, ама какво да се прави, Боби пък можеше да не го слуша Simple Smile
Коко ако го махнат хич няма да ми липсва, безумен ми е просто....

# 433
 Mr. Green

Wink
То не само Рая ще се изнася от апартамента ами и Галя ще се изнася нали не е нейния  Joy Joy

# 434
Галя пък колко да е зле, имала апартамент милата, ама нотариален акт няма..
 hahaha

Общи условия

Активация на акаунт