Дългото чакане след трансфер - 50

• 74 149
  • 754
  •   1
Отговори
# 330
Вивияна, успокой се. Малкият дявол е. В сигурни ръце си. Ще мине и замине. Скоро ще си пак бременна.

# 331
Здравейте, може ли някой да ми каже колко дни след трансфера е добре да се ходи на преглед при положителен тест. В смисъл 20 дни или 1 месец, защото чувам противоречиви мнения и започвам да се страхувам да не стане нещо. Благодаря на отзовалите се.

# 332
Благодаря ви момичета,но то бива,бива гадости да ми се случват,но чак толкова.Стаменов каза,че това се случва рядко и ето аз разбира се,ще изкарам този късмет

# 333
Вивияна, такъв ти е късмета. Но честно казано в тоя форум не съм чувала за лесно забременели, пък забременеят ли после бремеността си е гадна. Ама това е- стискаш зъби и да минава.  Успокоителното в случая е, че лесно хващаш. За съжаление и тръбите не могат да ги режат докрая, защото ще ти намалее резерва.

# 334
Вивияна, пожелавам ти съвсем скоро да "счупиш каръка" , както се казва и да имаш една лека и успешна бременност.

# 335
Е, стига де! Вив, не се настройвай така песимистично и пораженчески! Гадости се случват на всички в различна степен. Станалото - станало. Важното е, че си здрава и си в сигурни ръце.
Горе главата, момиче!  Hug

# 336
  • София
Е, стига де! Вив, не се настройвай така песимистично и пораженчески! Гадости се случват на всички в различна степен. Станалото - станало. Важното е, че си здрава и си в сигурни ръце.
Горе главата, момиче!  Hug

Писах ти на лични, но напълно подкрепям Шошии.  Peace Никакви пораженчески мисли. Млада си още и ще стане скоро след като мине  и това изпитание.  И аз като теб съм си мислила, но се стегнах , дадох си кураж и след много изпитания - резултата го знаеш.
Успокой се и се радвай, че не са те вкарали спешно и с болки и кървене като мен. Аз бях буквално пред това да стане сериозната беля, но Стаменов оправи всичко. Кой ще те оперира утре? Надявам се и Стаменов да участва.
Прегръщам те и ако нещо те интересува - питай. Hug

# 337
Благодаря ви момичета,но то бива,бива гадости да ми се случват,но чак толкова.Стаменов каза,че това се случва рядко и ето аз разбира се,ще изкарам този късмет

Рядко, рядко, и на мен ми се случи миналия месец. С разликата, че поради една или друга причина, моето си падна само. Не знам, в ендометриума ли е проблема, в ембриона ли, късмет ли е. Но наистина важното е да сме живи и здрави да имаме сили и надежда да продължим да се борим. Нямаме друг вариант.  Hug

# 338

Много съжалявам, всички следяхме с трепет как се развиват нещата при теб. Ако този рог е малък  четох ,че при някои жени го отстраняват оперативно за да не се рискува в бъдеще, но лекарите ще преценят!

# 339
Здравейте, може ли някой да ми каже колко дни след трансфера е добре да се ходи на преглед при положителен тест. В смисъл 20 дни или 1 месец, защото чувам противоречиви мнения и започвам да се страхувам да не стане нещо. Благодаря на отзовалите се.

Мен ме извикаха на следващата седмица след положителния тест. 20 дни след трансфера.

# 340
Мен 10 дни след положителен тест.

# 341
Момичета,почнах да имам по силни болки и сега дойде Стаменов и се чуди дали още сега да не ме среже,че каза какви бели стават с това.Чакам го да се върне и да каже какво ще правим

# 342
Ох Виви. Това още одеве си го мислех. Дано не размисли и те среже още тая вечер  Hug

# 343
Вивиана  Praynig Praynig Praynig всичко да мине добре. Кураж ти пожелавам и бързо възстановяване.  Hug Hug Hug По-добре сега че докато се усетиш и да приключва. Иначе щеше да изкараш трудна нощ.

Lightworker съжалявам че и ти си преживяла извънматочна  Sad

Дано това е най-големия проблем с които се сблъсквате преследвайки мечтата ви да имате бебе  Praynig

# 344
Вивияна, горе главата. Дано болките ти се успокоят  baby_neutral, но каквото и да става не се предавай, ние всички сме с теб. За жалост не всичко зависи от нас и каквото е писано това става. Обичам да казвам, че Господ ни обича повече от другите и за това ни изпраща повече изпитания Heart Eyes Hug. Щом сме тръгнали по този път ще го довършим каквото и да става  Hug

Общи условия

Активация на акаунт