Дългото чакане след трансфер - 50

• 74 146
  • 754
  •   1
Отговори
# 615
Хахаха, бананче... Сдухване преди тест, после преди първи преглед, преди сърце, преди пулс, преди ембрион, преди БХС и морфология, преди 4д,преди ехокардиография, преди второ БХС,първо ритане, първо неритане и тичане към спешното, че не рита,  преди раждане, по време на раждане, след раждане, преди първата му баня, първия зъб, първата хрема, първите стъпки, първи клас, първо гадже, кофти пубертет...
...  години по - късно.... преди завършването, преди кандидатстването, преди първата му работа, първата му сватба, първото ти внуче...

шошии,  bouquet само бих добавила - Дай Боже на всяка от нас!

# 616
Луси, ще даде, ще даде! На всяка ще даде!  Praynig

# 617
  • София/Севлиево
На мен в петък ще ми е теста на 7 ден след трансфера на 2 5-дневни, как е по-правилно след това да проверя дали се удвоява добре- в понеделник (след около 72 часа и да очаквам х2) или във втрорник,когато ще очаквам резултат х4, в смисъл ако е 7,в неделя 14,вторник 28 ?!Ще направя задължителна проверка,понеже при мен чхг много бавно расте.И с успешната ми бременност и сега зимата бях с чхг инжекции заради този бавен растеж.
Ели, аз мисля, че ако пуснеш на 7-ми ден, после е хубаво на 9-ти и ще добиеш представа как върви ЧХГ.

Ама ден 9 се пада в неделя и затова се зачудих  newsm78

Луси, ще даде, ще даде! На всяка ще даде!  Praynig

Дано  Praynig

# 618
Ели,както си решиш, може пък в клиниката ти лабораторията да работи и в неделя.

# 619
Момичета как мислите дали ще покаже на 11 ден на 3дневни ембриони? По принцип теста ми е на 12 ден, но се пада събота и се питам ако го пусна в петък дали ще покаже?

# 620
Момичета как мислите дали ще покаже на 11 ден на 3дневни ембриони? По принцип теста ми е на 12 ден, но се пада събота и се питам ако го пусна в петък дали ще покаже?

Ще покаже  Peace

# 621

Пусни го събота и после понеделник  Peace

# 622
Ох, момичета, такива смесени чувства бушуват в мен. Днес ми е 6 ти ден след трансфера, но от една страна имам надежда, че ще успеем, а от друга, че нищо пак не е станало. Така ме е страх...... Споделих ви, че на 4 ти ден имах кафеви частички на тоал.хартия, на 5 ден -нищо и днес пак имам такива. Как да го опиша, кафеви частички все едно като част от маточната лигавица-и аз не знам точно, но все едно е преди да ми дойде МЦ.
Каквото и да стане, ще го преживеем, но взех да се отчайвам много и да треперя преди да отида в тоал.
На някой случвало ли му се е подобно нещо? Въпреки че почти знам отговора.

# 623
Кимби, не се филмирай мила! Докато не дойде резултата на теста винаги има шанс. Хайде стискай кълките и да ни зарадваш. Hug Praynig

# 624
Здравейте ,момичета
Чета ви с интерес и се престраших да ви пиша за да ме успокоите   Flutter Днес ми е 10 ден от трансфер и не чувствам абсолютно нищо ,чувствам болки само в гърдите ,но предполагам ,че е от стимулациите. Това ми е второ инвитро -пъро върнаха ми едно ембрионче на 3ти ден(отрицателен резултат) тогава усештах тук там да ме наболява .Втори път върнаха ми 2 бластоцитчета на 5ти ден.Пожелавам успех на всички момичета  Hug  Hug Praynig

Последна редакция: ср, 22 юни 2016, 17:40 от bambi9

# 625
  • София
Здравейте,

И аз да се запиша тук, въпреки че още не съм от чакащите. Утре ми предстои трансфер на едно тридневно ембрионче. Чета ви, че има голямо нетърпение за тестовете, но като ви чета има много положителни и после не се регистрира бременност Sad. Направо се чудя дали има смисъл да правя тестове или директно на преглед по някое време.

Аз реших да си взема отпуска следващата седмица и отиваме в Гърция, много напрежение ми дойде цялата процедура и имам нужда от почивка. Дано там да не се филмирам, макар че като цяло имам усещането, че този път няма да стане (първи опит ни е) и не ми е притеснено (поне засега).

Много успех на всички и спокойствие  Hug

# 626
Здравейте,

И аз да се запиша тук, въпреки че още не съм от чакащите. Утре ми предстои трансфер на едно тридневно ембрионче. Чета ви, че има голямо нетърпение за тестовете, но като ви чета има много положителни и после не се регистрира бременност Sad. Направо се чудя дали има смисъл да правя тестове или директно на преглед по някое време.

Аз реших да си взема отпуска следващата седмица и отиваме в Гърция, много напрежение ми дойде цялата процедура и имам нужда от почивка. Дано там да не се филмирам, макар че като цяло имам усещането, че този път няма да стане (първи опит ни е) и не ми е притеснено (поне засега).

При мен се получи от пурвия път, така че това не е критерий за успех. Иначе и аз имах усещане , че нищо няма да стане, но то Божа работа:)) успех!

# 627
Здравейте,

Имай вяра и на мен ми беше първи опит, а то взе че стана

# 628
Има много щастливи случаи от първи опит. Не губете надежда. На мен ми е първи пресен. Имам само 2 замразени преди, не стигахме до пресен, но този път трябва да е моя път  Hug Praynig Praynig

# 629
  • София
Благодаря ви момичета за куража  Hug

Като цяло целия цикъл тръгна на зле - само 3 фоликула, после от тях извадиха само една яйцеклетка, като го чух след пункцията направо го отписах този опит (всички шансове клоняха към неуспех), но тя пък взе че се оплоди тази яайцеклетка и сега ще я трансферираме. Дано да е на късмет Simple Smile Колко е качествено ембриончето не знам, но времето ще покаже  Heart Eyes

П.П. На 33 съм, но съм с намален яйчников резерев (че почти и изчерпан)

Общи условия

Активация на акаунт