Дългото чакане след трансфер - 50

• 74 149
  • 754
  •   1
Отговори
# 360

Момичета,сега се връщам от преглед . Видяхме две плодни сакчета,ама за едното май не бил много сигурен доки. Вика ме в събота пак да ги огледа и да влеем интралипид. Благодаря на всички ви за подкрепата  Hug bouquet Hug bouquet

# 361
Поздравления Gia! Пожелавам ти прекрасна, спокойна и лека бременност! Аз също бях на преглед и видяхме едно сакче и док каза, че всичко е наред, даже улавя леки пулсации, но ме вика другата седмица за да се види всичко по-добре. Имаше и втори сак, но неразвит и свит, и кървенето явно е било от него. Док каза, че сама ще го изхвърля. И аз съм на вливка утре на имуновенин 40 ампули. Притеснявам се за Вивияна, дано всичко е минало, да забрави бързо и скоро да е бременна и всичко да завърши с ревящо бебе Simple Smile

# 362
Поздравления Gia! Пожелавам ти прекрасна, спокойна и лека бременност! Аз също бях на преглед и видяхме едно сакче и док каза, че всичко е наред, даже улавя леки пулсации, но ме вика другата седмица за да се види всичко по-добре. Имаше и втори сак, но неразвит и свит, и кървенето явно е било от него. Док каза, че сама ще го изхвърля. И аз съм на вливка утре на имуновенин 40 ампули. Притеснявам се за Вивияна, дано всичко е минало, да забрави бързо и скоро да е бременна и всичко да завърши с ревящо бебе Simple Smile

Поздравления и на теб , Десита  Hug Пожелавам ти най-спокойната и безпроблемна бременност и здраво бебче  bouquet

И аз не спирам да я мисля Виви  Praynig

# 363
Браво момичета, чудесни новини. Само така и занапред. Стискам ви палци всичко да минава леко WinkWinkWink

# 364
Браво момичета, чудесни новини. Само така и занапред. Стискам ви палци всичко да минава леко WinkWinkWink

Браво и от мен и лека бременност особено мамите с две плодни сакчета ще им трябва търпение и пазене!

# 365
Успешна и  безпроблемна  бременност и от мен момичета и много щастливи моменти  bouquet. Може ли да ми кажете защо имате  вливки?

# 366
Успешна и  безпроблемна  бременност и от мен момичета и много щастливи моменти  bouquet. Може ли да ми кажете защо имате  вливки?

Аз имам ревматоиден артрит(автоимунно заболяване) и завишени нк клетки. Влияе се на имунитета, за да не атакуваме сами себе си т.е да не изхвърлим ембриона, като чуждо тяло. Това е най-просто казано.

# 367
Честито на успелите момичета Hug Все така добре да се развиват нещата при вас.
Виви, съжалявам много за развоя при теб spoko Пожелавам ти бързо възстановяване. Стискай зъби и гледай напред. Нека това те дърпа. Не се поддавай на самосъжалението, то само ще те изяжда. Концентрирай се над малкото положително в цялата ситуация. А то всъщност не е малко. Проблемът се хвана на време. Най-важно е здравето ти в момента. Съхранявай го максимално, както и психическо си такова Hug
Аз също имам вливки. Само интралипид на този етап заради НК. Нямам много вяра в тях, но са част от списъка "презастраховка и успокоение на нервите".
Другата седмица съм на коментар и се надявам съвсем скоро пак да съм сред чакащите след трансфер Rolling Eyes
Успех на всички  Hug

# 368
  • София
Браво на момичета, видели сакчета  Hug Hug Hug Дано всичко да е безпроблемно до края bouquet

# 369
Да се вмъкна и аз днес ми е четвърти ден от трансфер на 3дневно ембрионче нямам голям шанс но нали надеждата последна умира.Искам да попитам някой може ли да ми каже каква е ролята на лекарството ЗАРЗИО

# 370
Да се вмъкна и аз днес ми е четвърти ден от трансфер на 3дневно ембрионче нямам голям шанс но нали надеждата последна умира.Искам да попитам някой може ли да ми каже каква е ролята на лекарството ЗАРЗИО

Винаги има надежда! Бъди спокойна и имай вяра Simple Smile

# 371

Винаги има надежда! Бъди спокойна и имай вяра Simple Smile
Благодаря за подкрепата всички тук сте страхотни желая от все сърце всяка една от вас да гушне мечтаното вързопче.

# 372
Radity, успех мила. Вярвай Simple Smile. Желая ти много много късмет Wink

# 373
Radity, успех мила. Вярвай Simple Smile. Желая ти много много късмет Wink
Благодаря Zozi3 вяра имам аз и то голяма ама за жалост съм и реалист

# 374

Силно стискам палци , Radity76Hug Praynig Hug

Общи условия

Активация на акаунт