Дългото чакане след трансфер - 50

• 74 148
  • 754
  •   1
Отговори
# 375
Да се вмъкна и аз днес ми е четвърти ден от трансфер на 3дневно ембрионче нямам голям шанс но нали надеждата последна умира.Искам да попитам някой може ли да ми каже каква е ролята на лекарството ЗАРЗИО

Силно стискам палци , Radity76Hug Praynig Hug
Благодаря от сърце Gia  Hug

# 376
Да се вмъкна и аз днес ми е четвърти ден от трансфер на 3дневно ембрионче нямам голям шанс но нали надеждата последна умира.Искам да попитам някой може ли да ми каже каква е ролята на лекарството ЗАРЗИО

Силно стискам палци , Radity76Hug Praynig Hug

Имай вяра тук видяхме всякакви случаи с щастлив край

# 377
Благодаря  ви момичета за подкрепата Hug  Praynig и с риска да се повторя да питам пак за това пусто ЗАРЗИО защо го дават и него.

# 378
Благодаря  ви момичета за подкрепата Hug  Praynig и с риска да се повторя да питам пак за това пусто ЗАРЗИО защо го дават и него.

Дават го за подобряване на имплантацията.

# 379
Вивияна, пиши при първа възможност. Мисля те.

# 380

Дават го за подобряване на имплантацията.
Благодаря  Elena_S

# 381
Вив, и аз те мисля,мила. Пиши ни Wink

# 382
  • София
Едва ли тази вечер ще може да пише. Като гледам следобед й е била операцията и сега спи в реанимацията. Утре сутринта ще я преместят в стаята в отделението. Предполагам, че сутринта ще пише. Аз първите часове след като излязох от упойката съм говорила по телефона, но после не си спомням с кой съм говорила и какво  Simple Smile явно дрогата още не ме е била отпуснала. 
Важното е да й минава от главата и да продължи напред. Всичко се преодолява с повече сила и оптимизъм. Последното е много важна, защото отпуснем ли се, предадем ли се на отчаянието влизаме в омагьосан кръг.

На момичетата видели сакчета  Hug Поздравления.  Да чуете скоро сърчице, което е най-прекрасния звук  Heart Eyes

# 383
Здравейте и от мен настоящи и бъдещи мами  preggo ylinfant  Пожелавам на чакащите като мен положителни тестове, плодни сакове, сърдечни тонове и всичко най-най-най. Аз съм осми ден след трансфер на два петдневни ембриона. Нищо не ме боли, нямам зацапване и вече не знам какво да си мисля. Миналата година през юли бях в същата ситуация и тогава ми се появи зацапване около девети ден, но ми върнаха три на втори.

# 384
Здравейте и от мен настоящи и бъдещи мами  preggo ylinfant  Пожелавам на чакащите като мен положителни тестове, плодни сакове, сърдечни тонове и всичко най-най-най. Аз съм осми ден след трансфер на два петдневни ембриона. Нищо не ме боли, нямам зацапване и вече не знам какво да си мисля. Миналата година през юли бях в същата ситуация и тогава ми се появи зацапване около девети ден, но ми върнаха три на втори.

Не е задължително да имаш симптоми. Спокойно, почивай и мисли позитивно Simple Smile Пожелавам ти след девет месеца ревлив резултат Simple Smile

# 385

Не е задължително да имаш симптоми. Спокойно, почивай и мисли позитивно Simple Smile Пожелавам ти след девет месеца ревлив резултат Simple Smile

Силно стиснати палчета и от мен  Praynig

# 386
Благодаря ви момичета, добре че има такива места, където всеки може да споделя мислите, усещанията и преживяванията си.

# 387
  • София
Момичета, къде изчезнахте? Как сте чакащите положителния тест?  Hug

малко прашец за хубави новини
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 388
Вивияна я няма. Тя ме притеснява  Tired

# 389
Да, и аз си мислех за Виви днес. Дано да е добре и да пише скоро!  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт