Дългото чакане след трансфер - 50

• 74 148
  • 754
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте и от мен  Hug Дано само хубави новини да чуваме в темичката. От днес и аз съм сред вас с едно върнато ембрионче. Казаха ми да пия още Медрол, прочетох нещо за прием на Медрол и Еутирокс заедно - пречи ли нещо това?
Вярвам, че Виви ще се възстанови и също вярвам, че следващия път ще се получат нещата успешно.

# 391
Казаха ми да пия още Медрол, прочетох нещо за прием на Медрол и Еутирокс заедно - пречи ли нещо това?
Аз бях и с двете, не знам да има проблем.

# 392
Казаха ми да пия още Медрол, прочетох нещо за прием на Медрол и Еутирокс заедно - пречи ли нещо това?
Аз бях и с двете, не знам да има проблем.
Благодаря ти, а когато ги пиеше двете, увеличи ли дозата на еутирокса или без промяна? Четох нещо, че Медрол намалява ефекта на Еутирокс, но това е по спомен и реших да питам. И също - след трансфер TSH повишава ли се, вие увеличавате ли дозата Еутирокс?

# 393
След положителен тест пуснах веднага ТСХ + ФТ4, след което Начев коригира дозата. Имай предвид, че при мен го държахме под 1 през цялото време преди трансфера.

# 394
  • София
Предполагам, че на Вивияна не и до писане след операцията. Нормално е да тъжи.

kimbi късмет, момиче  bouquet

# 395
Благодаря ви, много много cristi, Magnollia Hug Последния ми трансфер беше 2014 и тогава изписваха нош па за 7  дни след трансфера, сега вече не, така ли(имам предвид в болница Надежда) Явно се променят нещата ...

Последна редакция: чт, 16 юни 2016, 21:26 от kimbi

# 396
Благодаря ви, много много cristi, Magnollia Hug Последния ми трансфер беше 2014 и тогава изписваха нош па за 7  дни след трансфера, сега вече не, така ли(имам предвид в болница Надежда) Явно се променят нещата ...
Рядко го изписват, но аз си бях на Но-шпа до към 15-а седмица всеки ден.

# 397
Рядко го изписват, но аз си бях на Но-шпа до към 15-а седмица всеки ден.
Не съм в Надежда но на мен го изписаха 3х2 за 7 дни

# 398
На мен изобщо не ми го изписаха. Имах само една инжекция преди трансфера. Аз си го самоназначих.

# 399
Здравейте момичета,не знам какво става,но ми пак трябваше да си направя нов акаунт.Пише.че ми е забранено да пиша и коментирам....а забравих аз съм viviqna29.Мина операцията и сега се възстановявам,още не мога да повярвам,че ми се случи това.Всяка сутрин като се събуждам и се надявам да съм сънувала,но уви кошмара си е реален и все повече се ядосвам и блъскам главата как може точно там да отиде бебчето,що за късмет,но това е Божа работа не можеш да се бориш с него.Не успях да прочета всичко какво се е случило докато ме е нямало,но късмет на всички и ви прегръщам

# 400
Виви Не се измъчвай да търсиш причини. Това не е било твоето бебче. Вярвам, че добрите новини при теб тепърва предстоят. След тъмнината винаги изгрява слънце. Възстановявай се бързо, мила.   newsm51

# 401
Виви,стискам палци за бързо възстановяване и после смело напред  Hug

# 402
Виви,стискам палци за бързо възстановяване и после смело напред  Hug

Виви, много късмет и от мен следващия път ще е на правилното място.

# 403
Виви,бързо възстановяване  Hug

# 404
Добро утро момичета!благодаря
 ви за пожеланията и подкрепата вие сте моята упора,но сега се събудих с болки и видях,че ми е дошъл цикъла.Цветков беше казал да го чакам след 15 дни,но ето......дали е възможно?

Общи условия

Активация на акаунт