Дългото чакане след трансфер - 50

• 74 149
  • 754
  •   1
Отговори
# 405
А дали не е просто кръвотечение вследствие на операцията?

# 406
Мила, нормално е да имаш болки, все пак те ровичкаха Hug

# 407
Виви, бързо възстановяване и скорошно сбъдване на мечтата ти желая. Важно е да не се самообвиняваш и да вярваш, че нещата следващия път ще се случат.
Вярвам силно, че след дъжд изгрява слънце, както го е казала и Кити.
Горе главата и ще видиш, че ще бъде така. Hug

# 408
Добро утро момичета!благодаря
 ви за пожеланията и подкрепата вие сте моята упора,но сега се събудих с болки и видях,че ми е дошъл цикъла.Цветков беше казал да го чакам след 15 дни,но ето......дали е възможно?

Виви, бързо възстановяване!!! А за цикъла, напълно възможно е, всеки организъм е различен. Аз оперирах  ендометриозна киста преди години, трябваше да ми дойде 10-15 дни след операцията, но ми дойде на втория ден след лапарото. Не се притеснявай, Вселената има чудесен план за теб...понякога минаваме през изпитания, но....хубавото тепърва предстои....Пожелавам ти бързо да възвърнеш спокойствието си и да си мноооого щастлива Simple Smile Прегръщам те силно Simple Smile

# 409
Виви, бъди силна, миличка ( зная, че си).  Мисля, че си в добри ръце и ще се възстановиш напълно, а след това ще получиш така мечтания дар. Всички сме с теб! Hug
Аз да питам за пореден път, след трансфера отново спрях посещенията си до WC-то, голям кошмар е- как се справяте с това ужасно състояние?

# 410
Виви, бъди силна, миличка ( зная, че си).  Мисля, че си в добри ръце и ще се възстановиш напълно, а след това ще получиш така мечтания дар. Всички сме с теб! Hug
Аз да питам за пореден път, след трансфера отново спрях посещенията си до WC-то, голям кошмар е- как се справяте с това ужасно състояние?

Лекарите препоръчват Дуфалак сироп. Ефективен и не влияе на имплантацията на ембриона. Peace

# 411
  • Пловдив
Момичета, може ли да се пие кафе след трансфер, изключих и не питах доктора... Hug

# 412
Момичета, може ли да се пие кафе след трансфер, изключих и не питах доктора... Hug
Лично на мен доктора изрично ми забрани кафе,какао,шоколад,захар и по малки количества въглехидрати

# 413

Аз пия едно нес кафе сутрин. Питах и док ми каза, че няма проблем, иначе кръвното много ми пада. Бях питала първо за деня на трансфера, дали да пия и отговорът беше - да и да не си променям много тертипа на живот, само ми казаха да не се натоварвам и да си полежа повечко до теста и да забравя за дългите разходки, които правих сутрин и вечер.

# 414
Хубаво е да се избягват кофеиновите напитки, но някои момичета пият с мляко.
Аз също пих. Едно нормално кафе го лигавих цял ден.

Виви  Hug много прегръдки и бързо възстановяване.

# 415

Всеки доктор ще ти каже различни неща, но принципно повечето забраняват кофеин, възбудителни напитки, като кафе, чай и шоколад.

# 416
Момичета а с цигарите как се справяте/ако има пушачки де/голям зор при мен

# 417
Виви  Hug и от мен. Бързо възстановяване и горе главата, най - хубавото тепърва предстои стига да вярваш!  bouquet

# 418

Всеки доктор ще ти каже различни неща, но принципно повечето забраняват кофеин, възбудителни напитки, като кафе, чай и шоколад.

Да, така е....не трябва да се прекалява с кофеина. Шоколад хапвам само ако има повод и някой почерпи с бонбон. Знам, че не е хубаво да се стресира организма и всяко рязко спиране на кафе си е вид стрес за организма. И аз пия моето кафе 3-4 часа....бавно по малко...

# 419
Виви,бързо възстановяване миличка Hug                                                                                                      
Аз не съм спирала да пия кафе с мляко,цигари пуших до положителния тест,даже и малко след това сутрин с кафето по една ,че не успях да спра от раз

Последна редакция: пт, 17 юни 2016, 12:53 от AnMary

Общи условия

Активация на акаунт