Дългото чакане след трансфер - 50

• 74 149
  • 754
  •   1
Отговори
# 570
Разбира се, че има шанс! Реално погледнато теста е положителен. Правилно ти е казал доктора. Тогава ще си каже.
Благодаря Шошии дано пък имам късмет

# 571
  • София/Севлиево
Ради, има шанс.Моят миналия път на ден 7 след трансфер на 5-дневни беше 7 и малко,на ден 9 - 15 и нещо, което излиза горе-долу ден 11 при трансфер на 3-дневни.Успех  и от мен .

# 572
Ради, има шанс.Моят миналия път на ден 7 след трансфер на 5-дневни беше 7 и малко,на ден 9 - 15 и нещо, което излиза горе-долу ден 11 при трансфер на 3-дневни.Успех  и от мен .
Благодаря за подкрепата Hug Hug Hug Praynig

# 573
Момичета помагайте на 11 ден от трансфера на 3 дневно ембрионче beta-HCG    30 mlU/ml.Според вас има  ли  шанс все още нещо да се промени доки иска да изследваме пак в събота  на 15 ден от трансфера
И аз мисля, че има шанс. Тя Кристи все я повтаря тая история , но и аз да кажа, преди време тук имаше съфорумка с чхг двадесет и няколко на 10 ден на 5-дневни и в крайна сметка, младежа скоро ще стане на годинка.

# 574
Здравейте,момичета...

Толкова съм притеснена,преди малко както си лежах и усетих че правя кръвоизлив,отидох в банята...ясна кръв и един огромен съсирек Sad Обадих се на доки,не бил в София да ида каза в клиниката след два часа,щяло да има друга докторка да ме види,ако трябва да ме приемат в болница...Понеже в началото бяха казали,че вижда два ембриона,единия много ниско долу,възможно ли е да е изпаднал единия/има ли тогава и съсиреци с ясната кръв/...Извинете,че така хаотично пиша...но съм много притеснена...Някак си ми се струва,че всичко свърши...а е останала искрица надежда...

Благодаря ви и успех на всички

# 575
 Praynig
Момичета помагайте на 11 ден от трансфера на 3 дневно ембрионче beta-HCG    30 mlU/ml.Според вас има  ли  шанс все още нещо да се промени доки иска да изследваме пак в събота  на 15 ден от трансфера
И аз мисля, че има шанс. Тя Кристи все я повтаря тая история , но и аз да кажа, преди време тук имаше съфорумка с чхг двадесет и няколко на 10 ден на 5-дневни и в крайна сметка, младежа скоро ще стане на годинка.
Praynig Praynig PraynigБлагодаря за оптимизма Hug

# 576
Здравейте,момичета...

Толкова съм притеснена,преди малко както си лежах и усетих че правя кръвоизлив,отидох в банята...ясна кръв и един огромен съсирек Sad Обадих се на доки,не бил в София да ида каза в клиниката след два часа,щяло да има друга докторка да ме види,ако трябва да ме приемат в болница...Понеже в началото бяха казали,че вижда два ембриона,единия много ниско долу,възможно ли е да е изпаднал единия/има ли тогава и съсиреци с ясната кръв/...Извинете,че така хаотично пиша...но съм много притеснена...Някак си ми се струва,че всичко свърши...а е останала искрица надежда...

Бързо в най- близката Аг болница да спасят какво е възможно!

# 577
Здравейте,момичета...

Щом доки казва не губи време стискам палци и Praynig Praynig Praynig Hug

# 578
  • София
Здравейте,момичета...

Отивай в болницата веднага. Да те приемат и да ти вливат каквото е нужно. Най-вероятно е изпаднало едното незакрепено добре сакче. Но трябва да овладее кървенето и да полежиш малко. Малко спокойствие и кураж ти трябва. Бори се за всичко,което имаш. Ние не се предава ме лесно.  Hug

# 579
Джия, успокой се. Нищо не е свършило. При мен се случи същото в 6та г.с. Беше отлепване на сакче. Беше се отлепило леко, но си беше там. Приеха ме веднага в болница за задържане. Така че няма какво да чакаш някоя си докторка да се появи, а отиваш на момента да овладеят кръвоизлива.

# 580
Благодаря ви ,много момичета  Hug bouquet Hug

Току що се връщам от болницата,всичко е наред поне за сега,най-вероятно е изпаднало по малкото ембрионче понеже вече не се вижда . Казаха ми,че няма повод за притеснения,ясно се вижда плодния сак даже видяхме и пулсации.Направиха ми ношпа 2 ампули и ми казаха да не мърдам от леглото няколко дни,до ден два трябвало да спре кървенето...Дай Боже  Praynig Утре трябваше да отида до ендокринологията,че ми е висока много захарта да ми изпишат инсулин...как ще стане не знам  newsm78 Развила съм гестационен диабет

Още веднъж благодаря на всички за подкрепата  Hug

# 581
Bananarama честито ти ЧХГ  Heart Eyes Hug Безпроблемна бременност до термин Praynig

Gia на моя приятелка се случи това и се беше отлепило едното сакче  Sad Радвам се че всичко е наред  Simple Smile

Elena  Hug утешителни прегръдки.

Radity78 чакаме да се удвои  Praynig

# 582

Gia _, радвам се, че все пак всичко е наред. Почивай. А този гестационен диабет не се ли развива в по-големи седмици?
ааngel, благодаря! Wink

# 583

Gia _, радвам се, че все пак всичко е наред. Почивай. А този гестационен диабет не се ли развива в по-големи седмици?
ааngel, благодаря! Wink

Ами мен няколко месеца по-рано захарта ми беше на горна граница/с наднормено тегло съм/и след положителния тест започна да се качва...Вчера бях при Д-р Начев и той вика развиваш гестационен диабет,иначе и аз четох,че е в по големи седмици ... Не знам,само стресови ситуации  #Crazy
Много спокойна и безпроблемна бременност ,бананарама  Hug

# 584
  • София
GIa, радвам се, че всичко е под контрол, но задължително трябва да овладееш захарта Hug

Бананче, кога си на преглед?

Аз съм запланувана за трансфер в петък и ще с епрехвръля в темата официално Crazy Hug

Имам питане, което сигурно е леко тъпо, но все пак- ембриончетата ми от предишното инвитро са замразени на 3ти ден,  щели да ги размразят утре (сряда) и да ги оставят до 5ти ден ( петък) и тогава ще ми е трансферът. Това означава ли, че ще ми траснферират 5дневен ембрион, или си се води 3дневен, понеже пъровначално е бил замразен на 3ти ден Rolling Eyes Съжалявам, ако го обясних твърде блондински, дано сте ме разбрали ooooh! Heart Eyes

На всикчи мацки  Hug

Общи условия

Активация на акаунт