Filorga - красива всеки ден! - тема 6

• 143 079
  • 762
  •   1
Отговори
# 135
Благодаря за  бързия отговор, сега се почвам Grinning

# 136
Здравейте!
На 30 години съм, с доста мимическо лице, леки линийки по челото и лек пачи крак.
Искам да си взема като начало някакъв крем- дневен и нощен.
От къде да започна?
кожата ми е нормална, къде във Варна мога да получа тестери?

# 137
  • София
Здравейте!
На 30 години съм, с доста мимическо лице, леки линийки по челото и лек пачи крак.
Искам да си взема като начало някакъв крем- дневен и нощен.
От къде да започна?
кожата ми е нормална, къде във Варна мога да получа тестери?
Sleep&Peel,  Hydra Filler, Optim eyes Peace

# 138
  • Варна
Изпробвахте ли новите продукти?! Новият околоочен Ейс Абсолю ще стане хит ,само цената му да не беше такава.
А избелващия Пигмент уайт крем ,няма аналог за тази цена в момента .Но ще се вдига,да знаете.  Peace

# 139
  • София
Взех си Пигмент уайт крема, но на тоя етап не виждам никакъв ефект от него... Взех си и серума Пигмент Перфект, да видим... През изминалите две години ползвах едни израелски избелващи продукти, които действаха уникално. Тая година се навих да пробвам Филорга, но може да се наложи пак да опра до израелските...
От Айс Абсолю нямам впечатления. По-добър ли е от Тайм Филър Айс?

# 140
Дами, в търсене на нов околоочен крем съм и от много четене най - накрая стигнах до тази тема  bouquet
На 29 съм, работя между 10 - 12 часа дневно пред монитор или забила нос в документи, рядко имам възможност да спя повече от шест часа, в резултат на което кожата ми около очите е доста суха и в последните месеци се появиха бръчки ( не пачи крак, а по - скоро под очите). Кой крем на filorga бихте ми препоръчали - optim eyes или time filler eyes? До скоро ползвах околоочния от hydra beauty серията на Шанел, но не го чувствах достатъчно хидратиращ. Сега се мажа с околоочния на bio Karite ( за кремчето научих от  форума - имаше доста позитивни мнения), който е по - овлажняващ от предходния, но ефект за бръчките и уморения вид - ниенте.
Чудя се също така за sleep and peel - имате ли впечатления как се отразява на кожа склонна към пъпки? И последно за днес  Wink разлика между anti age мицеларната вода на filorga и класическата на биодерма има ли?

# 141
Тайм филъра - не помага за изморени очи, всъшност- за нипо не съм видяла да помага, дори и не хидратира достатъчно, не бих го препоръчала.

# 142
Ах тъкмо се бях навила за тайм околоочния Rolling Eyes
А кой е подходящ за 40 + на филорга?

# 143
Ах тъкмо се бях навила за тайм околоочния Rolling Eyes
А кой е подходящ за 40 + на филорга?
нямам идея, няма да им дам шанс повече Връщам се на Estee Lauder

# 144
къде във Варна мога да получа тестери?
Аз съм взимала от аптеката в Гранд Мол.

Взех си Пигмент уайт крема, но на тоя етап не виждам никакъв ефект от него... Взех си и серума Пигмент Перфект, да видим... През изминалите две години ползвах едни израелски избелващи продукти, които действаха уникално. Тая година се навих да пробвам Филорга, но може да се наложи пак да опра до израелските...

Петя,може ли да подскажеш кои са израелските продукти?
Да не би да е някой от тези:
http://beautyshop.bg/brand/321/gigi-cosmetic-laboratories.html

Аз съм си харесала този :
http://beautyexpert.bg/козметика/козметика-за-лице/Специфична-грижа-за-лице/Избелващи/GIGI-Ester-C-izbelvasht-krem-s-resveratrol-i-vitamin-ts

А избелващия Пигмент уайт крем ,няма аналог за тази цена в момента .Но ще се вдига,да знаете.  Peace

Основната съставка,на която залага Пигмент уайт е хексилрезорцинолът,но наскоро в друга тема дама даде този линк,според който с по-силно действие е 4-n-butylresorcinol,на който залагат Юсерин.В момента дори Юсерин имат и нова добавка във формулата.
При мен и двата крема-на Филорга и Юсерин се справят еднакво (уеднаквяване на пигментациите,леко туширане,но не и цялостното им елиминиране),но Юсерин е двойно по-евтин и формулата ми допада много повче като усещане,хидратация,попивност,а и има 30-ти фактор.
На моята суха кожа Пигмент уайт идва недостатъчно хидратиращ и богат,само с него кожата ми стои суха,недостатъчно еластична,вяла.Да не говорим,че като го намажа сутрин,отгоре крем с фактор и след 6-7 часа ако прокарам пръсти по лицето си остатъците от непоетия крем се събират като кир ефект.Не ми харесва и категорично не бих го повторила.Изобщо засега приключвам с Филорга.Единствено ми допаднаха Тайм филърите-за лице и околоочен,както и скраб маската.От мезо маската не виждам никакъв уау ефект.Серумът Хидра хиал както и преди съм казвала добре пълни бръчките,макар и не изцяло,но пък връз него не мога да намажа нищо без да се получи кир ефект,което ме навежда на мисълта,че има доста силикони,които всъщност създават видимия ефект на запълване.

# 145
  • София
еликсир, за съжаление не знам как се казват продуктите. Взимам ги от един дерматолог, който ги внася на едро и ги продава в малки опаковки на своите пациенти (клиенти)  Wink. Тази година не се записах в списъка въобще, реших да дам шанс на новия крем на Филорга... Аз боря пигментни петна, които с израелския крем напълно се заличават . Но само в тоя сезон, лятото си избиват отново... Филорга засега не ми ги е заличила. Много по-бледи са, но си ги виждам... Ще видим как ще е положението лятото и ще решавам в движение как да действам занапред.  Peace

# 146
  • Варна
еликсир, кой е крема на Юсерин ?

# 147
  • Добрич
Дами, в търсене на нов околоочен крем съм и от много четене най - накрая стигнах до тази тема  bouquet
На 29 съм, работя между 10 - 12 часа дневно пред монитор или забила нос в документи, рядко имам възможност да спя повече от шест часа, в резултат на което кожата ми около очите е доста суха и в последните месеци се появиха бръчки ( не пачи крак, а по - скоро под очите). Кой крем на filorga бихте ми препоръчали - optim eyes или time filler eyes?

Аз бих ти препоръчала HXR EYE CREAM. От години търся околоочен, който да въздейства на леките торбички, които имам и при мен поне действа.

Взех си и EYES ABSOLUTE . Като целта ми горен клепач. Поне засега не мога да кажа дали има ефект да лифтира горния клепач.

# 148
еликсир, кой е крема на Юсерин ?
Серията за пигментации на Юсерин е тази:
http://www.eucerin.bg/skin-concerns/uneven-skin

Аз съм ползвала 3-4 последователни опаковки от дневния.

# 149
  • Варна
 Много ти благодаря, еликсир  Hug

Общи условия

Активация на акаунт