Filorga - красива всеки ден! - тема 6

• 143 286
  • 762
  •   1
Отговори
# 360
Аз съм със суха кожа и ми е идеален UV Defence,изобщо не ми мазнее.Та си е до кожа наистина!
И аз съм със суха кожа и когато искам да сложа само слънцезащита без крем под нея (примерно за плажа),Дефенса ми е добре за самостоятелно ползване.Но за хора с нормална,комбинирана или смесена кожа ще е тежък,защото те търсят матиране,а Дефенса е някак по-подхранващ.

# 361
Аз пък да се оплача, от опаковката на този крем

Направо нямам търпение да свърши. Писна ми да го чопля отпред, баш когато най-бързам ме замота още повече. Да не говоря, че като се запуши хвърчи по дрехи, по стена. Вместо да изпишат вежди са извадили очи с него. Не бих го взела пак.. СУма и пари, половината по пода отиде  #2gunfire

# 362
На мен пък ми се запуши помпата на скраб маската,добре,че може да се отваря бурканчето и да си гребвам.

# 363
  • София
И моята скраб маска е без помпа вече.  Simple Smile

# 364
  • София

Направо нямам търпение да свърши. Писна ми да го чопля отпред, баш когато най-бързам ме замота още повече. Да не говоря, че като се запуши хвърчи по дрехи, по стена. Вместо да изпишат вежди са извадили очи с него. Не бих го взела пак.. СУма и пари, половината по пода отиде  #2gunfire

И на мен ми се е случвало един-два пъти да хвръкне по стената. Но никога не ми се е запушвал! (Аз не го комбинирам с друг околоочен и в момента съм само с него, сутрин и вечер). Бих си го взела пак обаче, тъй като има страхотен ефект върху фини линии, заглади ми ги на мен.  Peace

# 365
Здравейте момичета. За пръв път си поръчвам продукт на тази марка. И изобщо антиейдж продукт. Поръчах го обаче от Enzo.после видях че има доста голяма разлика в цените. Дали направих огромна глупост?.

# 366
нямам кой знае колко крема на Филорга но имам и от Субра напоследък от Ензо точно заради по ниската цена-за мен разлика няма в крема Peace

# 367

Кой е този крем?  Blush Нещо не го откривам.

# 368
  • София
Това е Filorga Eyes Absolute.

# 369
Здравейте момичета. За пръв път си поръчвам продукт на тази марка. И изобщо антиейдж продукт. Поръчах го обаче от Enzo.после видях че има доста голяма разлика в цените. Дали направих огромна глупост?.
Ами то,ако няма разлика в цените,ще пазаруваме ли от Ензо?Не го мисли,никаква глупост не си направила.Аз съм купувала продукти на Филорга от различни сайтове,включително и от Ензо,и изобщо почти всичко като бяла и декоративна козметика ми е от там,не съм имала никакви проблеми или продукти с изтекъл или изтичащ срок.  Peace

# 370
Благодаря ,успокоихте ме ,ще дам отзиви веднага ако забележа ефект или ако такъв липсва.

# 371
.♥.Петя.♥., благодаря  Peace

# 372
Здравейте, в кой сайт може да се проверят кодовете на продуктите на Филорга? Имам три продукта от Ензо, но искам да ги чекна, благодаря предварително!

# 373
Днес тук си е направо лято. С UV Defence съм, а под него серум Мезо+ на чело и брадичка и Изо структур. Не ми мазнее, само ми е добре подхранена кожата, не лъщеше и преди да се гримирам. Отгоре съм ББ и малко пудра, може и затова да не лъсвам.

Някой вече с впечатления от новия им крем с 50-ти фактор? Мазен ли е?
Мисля и с него да се сдобия. newsm78

Но ще държа наличен и любимия ми Biotherm  Heart Eyes,  за най-горещите дни.

# 374
айм филър-мат  или хидра филър е подходящ за лятото за кожа склонна към вътрешни/закрити комедони и разширени пори?
Не искам да тежи, лепне или да прави кир-ефект.
Обожавам слийп енд пил, но последно се разделихне с лоши спомени, защото започна да прави кир-ефект. Сега отново заглеждам Филорга и този случай ме прави несигурна в избора си.

Общи условия

Активация на акаунт