Filorga - красива всеки ден! - тема 6

• 143 160
  • 762
  •   1
Отговори
# 555
  • Торонто/Сливен
Благодаря момичета! 😍 Днес ще си я купя и мисля да взема мостри на един-два околоочни (въпреки, че след многобройни тествания на какви ли не марки, мисля, че никой не върши работа 😉 ).

# 556
  • Бургас/Пз
Пяната на Филорга ми е много любима, най-вече, защото мога да си чиста и очите с нея.  Peace
Поръчах новия лосион Оксижен Пийл, големи надежди има за него. Дано да е поне толкова добър колкото слийп енд пийл, който ми е абсолютен любимец! Peace

# 557
Eyes absolute ще помогне ли за паднал клепач?Ако не,какво ще даде желания ефект?Без операции на този етап,на 26съм

# 558
  • София
Eyes absolute ще помогне ли за паднал клепач?Ако не,какво ще даде желания ефект?Без операции на този етап,на 26съм
Няма да помогне.
Консултирай се със специалист по естетична медицина - има различни, неоперативни процедури, напр. Фибро-плазма лифтингът

# 559
Кофти,все пак го поръчах.Ще си го измажа,какво пък толкова.Няма да ми навреди,нали?

# 560
  • София
Кофти,все пак го поръчах.Ще си го измажа,какво пък толкова.Няма да ми навреди,нали?
Няма да навреди - само от полза е / за все още невидимите  бръчици Wink около очите и туширане на по-видимите/.
За да се дръпне малко клепача, може да ползваш крем с лифтинг ефект на цялото лице. Клепачът ще се повдигне, ако се опъне/дръпне малко челото и слепоочието.
На Филорга серумът Skin Structure има този ефект.
Когато се ползва Филорга, трябва да се пие повече вода - за да има ефект от ХК, която се съдържа в тази козметика. Тонизираната и добре хидратирана кожа е по-опъната навсякъде, с това се постига и този лифтинг ефект.

# 561
Да,пия си.Ще го взема,само да ми привърши нещо.

# 562
  • Бургас/Пз
Чакам с нетърпение Оксижен Пийл,нямам търпение да го пробвам. В момента с Хидра филър и Изо структур и са ми перфектни. От Талго също съм много доволна -колаген и силицеа са ми страхотна комбинация. Дори Колагена на Талго май ми харесва повече от Хидрата на Филорга. Най-вероятно скоро време малко ще я сменя Филорга. Вече 3 години съм постоянно с нея и колкото и да съм доволна ми се иска смяна.

# 563
Има ли някакви скорошни отзиви за мезотерапията на Филорга , ? Чудя се дали да я съчетая с Хидрафейшъл .
Какви ефекти мога да очаквам от нея и на какъв период от време е добре да се прави ?

# 564
  • Торонто/Сливен
ani_d, какъв ефект виждаш от изо структур?
А също - някой ползвал ли е Hydra hyal? За какво точно се използва?

# 565
  • Бургас/Пз
ani_d, какъв ефект виждаш от изо структур?
А също - някой ползвал ли е Hydra hyal? За какво точно се използва?
Освен страхотната хидратация Изото има и лек лифт ефект,кожата е някакси по-стегната,не знам как точно да го обясня. Сега го ползвам като нощен и сутрин кожата ми е много свежа и гладка.

# 566
Някой да е правил мезотерапия с Филорга? Ще ми е интересно да прочета за резултатите.

# 567
  • Торонто/Сливен
Весело посрещане на новата 2018 година момичета!

# 568
Честита нова година

Девойки,в Ремедиум има промо комплектче на Филорга,идеално за проба
https://remedium.bg/anti-age/filorga-promo-time-filler-day-cream … m-meso-serum.html
има и други предложения

# 569
Моля за отзиви за този крем:
Filorga Medi-Cosmetique NCTF-Reverse®

Общи условия

Активация на акаунт