Kara Sevda с Бурак Йозчивит и Неслихан Атагюл ТЕМА 5

• 114 914
  • 726
  •   1
Отговори
# 525
Черна Любов 37.Епизод 2.Трейлър - Бг Субтитри

Синан,

Айде съвсем изтървахме Кемо.  Sad Асу му взе целомъдрието, а порядъчността той сам си я даде.  Sad И кво прайм сега?  newsm78  tooth

# 526
Черна Любов 37.Епизод 2.Трейлър - Бг Субтитри

Синан,

Айде съвсем изтървахме Кемо.  Sad Асу му взе целомъдрието, а порядъчността той сам си я даде.  Sad И кво прайм сега?  newsm78  tooth
Ооффф не знам  newsm78 ,ако наистина се случи нещо между тях аз ще пропусна този епизод  Sad

# 527
...ако наистина се случи нещо между тях аз ще пропусна този епизод  Sad

ioivanoff, направо пропускай!  Hug Баш си се случи нещото.  Embarassed Че и Фехимето даде благословия за случката.  Joy

# 528
Честит нов сезон!
Според мен нищо не стана м/у Кемо и Асу. Тя не ми харесва, но не мога да й отреча, че е много борбена и е готова на всичко за него.
Струва чи се, че този в затвора не е мафиот, а по скоро внедрен от полицията.
И аз не одобрявам, че Нихан така си отмъсти в съда.
Зоза е СУПЕР нагла, проста и егоистична.
Кемо започна с наказанията и пръв нс мушката му се оказа надзирателя.Одобрявам 😎
Лейля ги сразява всички мъже над средна възраст 👍. Дали пък този от затвора няма да се сблъска с Галип заради нея.

# 529
Привет, момичета,
Залягам над серията и после ще си излея мъката, че доколкото ви разбирам Кемо се е предал на Асуто.  Mr. Green

Благодаря на преводачите!!!  Hug Hug Hug

# 530
Честит нов сезон!
Според мен нищо не стана м/у Кемо и Асу. Тя не ми харесва, но не мога да й отреча, че е много борбена и е готова на всичко за него.
Струва чи се, че този в затвора не е мафиот, а по скоро внедрен от полицията.
И аз не одобрявам, че Нихан така си отмъсти в съда.
Зоза е СУПЕР нагла, проста и егоистична.
Кемо започна с наказанията и пръв нс мушката му се оказа надзирателя.Одобрявам 😎
Лейля ги сразява всички мъже над средна възраст 👍. Дали пък този от затвора няма да се сблъска с Галип заради нея.
Някъде по руските форуми бях попаднала на инфо,че този от затвора ще помага на Кемал и ще се бори за любовта на Лейля  newsm78

# 531
Ех, момичета, как се ядосах на Нихан, че свидетелства срещу Кемал.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
През целия първи сезон ѝ съчувствах и бях на нейна страна и сега и аз съм предадена.  Sad

П.П. И много ми харесва прическата на Лейля ханъм. Simple Smile

Последна редакция: пн, 26 сеп 2016, 15:01 от pepel_ot_rozi

# 532
Ех, момичета, как се ядосах на Нихан, че свидетелства срещу Кемал.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
През целия първи сезон ѝ съчувствах и бях на нейна страна и сега и аз съм предадена.  Sad

+1

# 533

Аз по принцип харесвам Лейля и особено характера й. Много борбена, самостоятелна, умна и състрадателна. Само в грима малко прекаляват и вярно е като Клеопатра в очите  Grinning

# 534

Аз по принцип харесвам Лейля и особено характера й. Много борбена, самостоятелна, умна и състрадателна. Само в грима малко прекаляват и вярно е като Клеопатра в очите  Grinning
Аз и тоалетите ѝ много не харесвам- някак си тези рокли с еднаква кройка и дължина ми изглеждат демоде. Но косата ѝ този път са я докарали. Simple Smile Ама прекалено състрадателна- аз не бих простила на Вилдан.  Mr. Green

Ееее, много бързо се събуди тоз Емир, значи.  Mr. Green И пак се захвана за Нихан.  Mr. Green

И в тая полиция, и в затвора - всички хора на Галип. Mr. Green

Фехиме пък нарежда като на умряло - много мразя.  Mr. Green

# 535
37 епизод

# 536
Здравейте, момичета!  Hug
Дочакахме и втори сезон smile3521.
Сърдечни благодарности на преводаческия екип!!!  smile3525 smile3525 smile3525
Отново се убедихме в чудесата на тюркиш медисин Mr. Green - Емо го възкръснаха като Феникс от пепелЯ Mr. Green. Така и трябваше - да носи свежата нотка в цялата работа, щото иначе кравешките погледи щяха да надделеят Mr. Green Peace. Аз ли криво гледах новия епизод, но през цялото време се чудех кой повече ме дразни. Сър Галип обаче ме хвърли в духовата музика с ПоЙдисаната си коса Joy Joy. Ниханче определено ме ядоса - не стига, че заради нея стана цялата каша, ами и продължава да си играе на "иди ми-доди ми". Някакси оставам с впечатлението, че смята всички около себе си като свои длъжници. Кенан отново с гръмките заплахи... Всеки се изживява като жертвен агнец и смята, че всички останали са му виновни Peace. Много ми хареса срещата на Лейля и Вилдан - за мен беше повече от естествено Лейля да е до сестра си точно в този момент. Кой на кого ще прощава или не - да се изясняват по-късно, така или иначе те отдавна са изпуснали много моменти. А този тузар от пандиза голям чаровник бе  Embarassed newsm53... и как се "облизваше" подир Лейля Mr. Green Mr. Green Зиза може и да я пропусна - голяма простотия, голЕмо нещо............ Само не схванАх що така усърдно криеше спонтанния аборт... Асу-то може и да е живяло за оназ, вечер, но май ще продължи да си мечтае за кекс - що така от трея не ме убедиха, че "нещото" е станало Mr. Green Mr. Green... което пък си е направо удар по имиджа на комшийския мъж Joy Joy Joy.
Ай, стига вече критика newsm47. Надявам се, че ще има обилен материал за дъвкане  smile3521. Време е вече кара-то малко да се изсветли Peace wavey

# 537
Кратко резюме на 37 епизод  Hug
Кемаль выйдя на свободу в первый же день увидев Нихан перед собой 
наденет на себя доспехи имени "месть". Не зная о своей родной дочери единственная которая может пробить эту броню, будет забрасывать на себя все эти стрелы. Нихан не смотря ни на что знает что Кемаль 
единственный человек который может противостоять Эмиру и спасти дочь. 
Эмир осознал что независимо от того война между Кемалем и Нихан, в разлуке ли они или же враги друг другу,они привязаны друг другу. 
Поэтому чтобы поймать Нихан он начинает тонкую игру с участием 
Дениз. Нихан же начнет борьбу против своих чувств и против фамилии 
Козджуоглу. 
Кемаль с первого дня начнет спрашивать за несправедливости и боли которых он пережил. После стольких месяцев на вершине горы случится встреча между Нихан и Кемалем, которая будет продолжатся очень долгое время. Ложь которую они говорили себе не только стала огромной, она зарыла ту любовь между ними очень глубоко. Сейчас они держат ее как оружие против друг друга но со временем она станет явной. 
Кемаль будто играет в азартные игры,Нихан же в сердце свою гордость 
держит на мишени. Нихан из за жизни дочери столкнется с самым трудным 
и болезненным решением в своей жизни. 
Хюсейин видит ужин в честь освобождения Кемаля, как возможность чтобы объединить всю свою семью. Тарык и Зейнеп не захотят идти на ужин. 
Но и уйти от этого тоже не возможно.Зейнеп еще не знает что она стала 
причиной судьбы Нихан и Кемаль, она пойдет на риск и предстанет перед 
братом. Братья встанут лицом к лицу и усугубит трещину в семье Сойдере. 
Чтобы воссоединится с дочерью Нихан примет решение касающиеся своего прошлого Кемаля. Это решение станет экзаменом в бесконечной любви Кемаля и Нихан, начнется пожар который возродит любовь из пепла между двумя любленными!

# 538
Скрит текст:
Здравейте, момичета!  Hug
Дочакахме и втори сезон smile3521.
Сърдечни благодарности на преводаческия екип!!!  smile3525 smile3525 smile3525
Отново се убедихме в чудесата на тюркиш медисин Mr. Green - Емо го възкръснаха като Феникс от пепелЯ Mr. Green. Така и трябваше - да носи свежата нотка в цялата работа, щото иначе кравешките погледи щяха да надделеят Mr. Green Peace. Аз ли криво гледах новия епизод, но през цялото време се чудех кой повече ме дразни. Сър Галип обаче ме хвърли в духовата музика с ПоЙдисаната си коса Joy Joy. Ниханче определено ме ядоса - не стига, че заради нея стана цялата каша, ами и продължава да си играе на "иди ми-доди ми". Някакси оставам с впечатлението, че смята всички около себе си като свои длъжници. Кенан отново с гръмките заплахи... Всеки се изживява като жертвен агнец и смята, че всички останали са му виновни Peace. Много ми хареса срещата на Лейля и Вилдан - за мен беше повече от естествено Лейля да е до сестра си точно в този момент. Кой на кого ще прощава или не - да се изясняват по-късно, така или иначе те отдавна са изпуснали много моменти. А този тузар от пандиза голям чаровник бе  Embarassed newsm53... и как се "облизваше" подир Лейля Mr. Green Mr. Green Зиза може и да я пропусна - голяма простотия, голЕмо нещо............ Само не схванАх що така усърдно криеше спонтанния аборт...
Асу-то може и да е живяло за оназ, вечер, но май ще продължи да си мечтае за кекс - що така от трея не ме убедиха, че "нещото" е станало Mr. Green Mr. Green... което пък си е направо удар по имиджа на комшийския мъж Joy Joy Joy.
Ай, стига вече критика newsm47. Надявам се, че ще има обилен материал за дъвкане  smile3521. Време е вече кара-то малко да се изсветли Peace wavey

Момичета, здравейте Hug Hug

Извинете ме, че така нахлувам в темата ви. Фенка съм на Бурак И Фахрие, фенка съм вече и на Кара Севдата.

kyty, много ми хареса стилът  на твоя анализ  newsm10 newsm10 newsm10 Joy Joy,

а относно "нещото" и  комшийския мъж, аз от всички дизита дето съм гледала си мисля, че те точно така си правят  бебетата ... целувки по челото...по ръчичката.... погалване по главицата...другарска прегръдка.... hahaha hahaha

# 539
Ама чакайте сега!  Stop Защо "нещото" между Кемо и Асу да е мираж?  newsm78 КитиджимHug от теб не го очаквах, джанъм беним.  Sad Само аз ли тука ще мисля за здравето на Кемо?  Thinking За 6 години садедже две "неща".  Rolling Eyes Ами работата отива към извращения.  Shocked От друга страна едно, две "неща" между Кемо и Асу ще усилят интригата и няма да спада ентересанта.  newsm43

Общи условия

Активация на акаунт