Лидл 85 Полу-лятна

• 121 734
  • 752
  •   1
Отговори
# 225
Аз ли не намирам или наистина още няма брошура?

# 226
  • София
Хмммм, наистина няма още на сайта брошура.  newsm78

# 227
Момичета, някой има ли от плажните чадъри, дали са плътни?  newsm78

Мисля, че не..погледни тези с UV защита на decathlon  Peace
http://www.decathlon.bg/search?controller=search&orderby=pos … mp;submit_search=

# 228
Ще има шезлонги-ура!
Мин.год. си купих 1-страхотни са! Но и децата поискаха...видях в ТСМ на вид същите..но се оказа, че нямат нищо общо с тези. Лидълските са чудесни-препоръчвам!  Peace

За този ли става въпрос?

# 229
Къде гледате шезлонги като няма брошура? Може ли линк?

# 230
  • София
MTV  bouquet

# 231
В мобилното приложение на телефона

# 232
Ще има шезлонги-ура!
Мин.год. си купих 1-страхотни са! Но и децата поискаха...видях в ТСМ на вид същите..но се оказа, че нямат нищо общо с тези. Лидълските са чудесни-препоръчвам!  Peace

За този ли става въпрос?

Да Peace

Къде гледате шезлонги като няма брошура? Може ли линк?

http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=41721

# 233
Мерси MTV   Hug

Аз му хвърлих око, но след като прочетох отзива ти - няма да се замислям.

# 234
  • София
Момичета, ако отида довечера дали има шанс да намеря сутиен?.....
И малко като спам, ама тази седалка за кола от каква възраст може да се ползва? Чудя се дали да купувам по-голямо столче за кола, или ще може скоро да минем на такава седалка. Детето е на 3 години, но върви едричка, ръст 99 см.

# 235
И моят е на 3г (96см) и му е много добре със седалката Simple Smile Последното му столче беше 9-18кг и му беше вече тясно, реших да не взимам ново, а направо тази седалка Simple Smile

# 236
Момичета, ако отида довечера дали има шанс да намеря сутиен?.....
И малко като спам, ама тази седалка за кола от каква възраст може да се ползва? Чудя се дали да купувам по-голямо столче за кола, или ще може скоро да минем на такава седалка. Детето е на 3 години, но върви едричка, ръст 99 см.
Тези седалки, така наречените booster seats, се водят за възраст от 6 до 12 год. Моят син използва такава от 5 г. и няколко месеца, но в началото коланът му идваше твърде високо. Въобще не бих препоръчала за 3-годишно дете.
А на питането по-назад - има и по-мекички, разбира се. Около 3 пъти по-скъпи са.  Mr. Green Но са доста удобни.

# 237
  • София
То основния проблем е, че не е удобна за спане тази седалка, а моето дете доста често заспива на дълъг път.....
Но ето, информацията че се води за деца от 6 до 12 години ми беше полезна, благодаря.

Последна редакция: чт, 09 юни 2016, 16:57 от Zazzy

# 238
Защо да не става за 3г? На столчето пише 15-25кг Simple Smile Според мен си зависи и от детето (като размери) Simple Smile

# 239
Столчетата много спарваха моето дете, особено на дълъг път...целия гръб му ставаше вир вода. Затова взехме само седалка...на 5г. е, незнам колко е правилно. Май не се водят много безопасни седалките при странични удари...
За спането...и в столчето се изкривяваше, главата му висеше като откъсната Mr. Green

От темата за въпросите разбрах, че има специални джаджи, с помощта на които колана се регулира, да не идва високо до врата на детето и да го души... Peace

Общи условия

Активация на акаунт