Лидл 85 Полу-лятна

• 121 672
  • 752
  •   1
Отговори
# 375
  • Русе
Благодаря на всички за споделеното  Hug
Труден ще е избора на хубава кафемашина с ограничен бюджет  Grinning

# 376
  • Перник
Благодаря на всички за споделеното  Hug
Труден ще е избора на хубава кафемашина с ограничен бюджет  Grinning

Не е толкова трудно  Wink Нашата кафе машина е старият вариант на тази http://elekom.bg/product/1012/kafe-mashina-ek-207.html
Точно копие е на Делонги. Купихме я преди 6 години. Ремонтирана е 2 пъти - първия път - малко след като изтече гаранцията отказа дюзата за капучино. Вторият път - есента след моята "квалифицирана" намеса се наложи да сменим нагревател. Използваме я ежедневно.
Не е от Лидл, но мисля, че се вписва в органичен бюджет  Peace

# 377
Щорите за кола накой взе ли си? Отзиви?
И аз се интересувам от тях.

Плажният чадър го имаме от миналата година и сме доволни  Peace

# 378
Взех от плажните обувки. Досега не сме ползвали. Като цяло необходима покупка ли са? Малко след дъжд качулка питам  Crazy

# 379
  • В градината...
Ние си взехме кашкавал и гауда от 400гр. /отдавна я купувам, страхотна е, на ниска цена, а сега е символична, сравена с Бг кашкавалите/.

# 380
  • оттам, откъдето започва България
Здравейте!

Трябва ми гел за измиване на лице.
Видях ,че има в Лидл на Cien.
Моля ,споделете мнение относно продукта,става ли..?
Този https://www.google.bg/search?q=%D0%B3%D0%B5%D0%BB+%D0%B7%D0%B0+% … M37-8hyLsk9iSM%3A ползвам и съм доволна.

# 381
  • Mediterraneo
Взех от плажните обувки. Досега не сме ползвали. Като цяло необходима покупка ли са? Малко след дъжд качулка питам  Crazy

За мен лично не са необходима покупка, ако ще се ползват на обикновен плаж. Наоколо, където живеем, има множество каменисти плажове, където са направо необходими. Засега обаче караме с кроксовете и не смятам да купувам и такива обувки.

# 382
Имаме щорите за кола от миналото лято, доволни сме, като се има предвид, че малката ги дърпа постоянно, все още са си перфектни в отношение закрепване и навиване.
Плажните обувки купуваме за първи път, мисля да ги ползваме по път за плажа, вместо джапанки, защото детето ми е малко спънато в краката и ми се виждат удобни, тя вече ги подкара из града даже, много се харесаха.

# 383
  • Асеновград
Имаме щорите за кола от миналото лято, доволни сме, като се има предвид, че малката ги дърпа постоянно, все още са си перфектни в отношение закрепване и навиване.
Плажните обувки купуваме за първи път, мисля да ги ползваме по път за плажа, вместо джапанки, защото детето ми е малко спънато в краката и ми се виждат удобни, тя вече ги подкара из града даже, много се харесаха.

А може ли да споделиш кой размер щори имате и дали покриват добре.Не успях изобщо да видя 53см. и да е имало явно са изчезнали веднага.А 43 см ми се виждат малки.

# 384
  • Варна
Аз не виждам.... къде са тези плажни обувки?

# 385
  • София
Аз не виждам.... къде са тези плажни обувки?

Бяха в каталога преди 2-3 седмици, но тъй като тази година са по-скъпи, изостанаха и все още ги има.

# 386
  • Бургас
Аз купих щори за кола. Днес ги сложих, харесаха ми. Взех 43 см., колата ми е Пежо 206, ама седан. 53 см. също щяха да станат, но и тези са ми добре.

# 387
  • Бургас
Здравейте!

Трябва ми гел за измиване на лице.
Видях ,че има в Лидл на Cien.
Моля ,споделете мнение относно продукта,става ли..?

аз си купих ония ден, супер е. Приятно мирише и измива добре , беше даже намален
От известно време го използвам и съм доволна. Аз съм със смесена кожа и ми се отразява добре.
Препоръчвам го!

# 388
  • Бургас
От много години съм си харесала тези плажни обувки и за мен и за децата...но защо все не стигам до тях,немога да си обясня  newsm78

# 389
  • Пловдив
За кафемашина
Скрит текст:
Saeco в момента е на промоция в Метро http://broshura.bg/metro/metro-%D0%B1%D1%80%D0%BE%D1%88%D1%83%D1 … 6-3?r=4521#page=9
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт