Лидл 85 Полу-лятна

• 121 564
  • 752
  •   1
Отговори
# 570
Моля, ако има разпродажба в някой ЛИДЛ в Бургас-споменете тук  Praynig
Миналото лято уцелих без да искам такова в Меден рудник, и ми се иска ако има и сега-да отскоча до там..

# 571
  • Варна
80В има ли изобщо? Между 75 и 80 съм, а щом са и по-стегнати със сигурност 80 ще ми трябва. Чуда зе изобщо да ходя ли, че и детето е с ваксина и съвсем не ми се ходи.

Киса, забелязала съм, че на Мир най-много изостават дрехите.

Благодаря! Този м-н не ми е особено удобен, обаче.

Относно сутиените: специално сравнявах 75В и 80В, на 80В чашката беше доста по-голяма от другия размер. И никакъв не взех, защото бях сигурна, че 75В ще ми стяга - веднъж вече съм връщала поради тази причина сутиен. А и на тези моделът им е малко по-особен...

На мен най ми върши работа ето такъв от гръцката брошура, дано пуснат и тук такива.
Скрит текст:

# 572
Защо да ти стяга сутиена-той има три степени на закопчаване? newsm78

И да, чашката на размер 80В е по-голяма от чашката на 75В..това го забелязах преди две седмици, когато пускаха другите сутиени...странно е, защото знам, че чашката си е един размер -А, В, С и т.н, а 75, 80, 85-това е размера на подгръдната обиколка.... Thinking

# 573
  • Варна
Защо да ти стяга сутиена-той има три степени на закопчаване? newsm78

Нямам идея защо.  Laughing На най-крайната закопчалка ги закопчавам и ми стягат невъзможно. Затова и мин. лято като си купих (бяха по 2 в комплект) се наложи да ги върна.

# 574
Аха...ясно. Щом си пробвала..
Защото аз го закопчавам на най-вътрешното и има мегдан да поотпусна, ако реша Grinning
Но щом е на най-крайната, няма начин..

Но те и моделите са различни, без да се пробва е трудно..

# 575
  • София
И да, чашката на размер 80В е по-голяма от чашката на 75В..това го забелязах преди две седмици, когато пускаха другите сутиени...странно е, защото знам, че чашката си е един размер -А, В, С и т.н, а 75, 80, 85-това е размера на подгръдната обиколка.... Thinking

Винаги има разлика в размера на чашката - нараства с размера на подгръдната обиколка.  Peace

# 576
  • София
А имало ли е от най-малкия размер сутиени? Дъщерята реши, че вече й е време за сутиен,но по таблицата на Лидл излиза 70А,май няма такива там. newsm78

# 577
  • софия
С корите от тази седмица ли? А колко броя са? Че у нас се прави голяма тава.
Да. 4 или 5 са, но са достатъчни. Като сложиш плънка, бешамел и си става тлъста лазаня.

# 578
  • Бургас
Teta75, еспешъли фор ю, както обещах Mr. Green http://dox.bg/files/dw?a=42197898db   И ако пак кажеш, че не успяваш, ритуално ще се полея с купената специално заради теб сметана! Whistling

# 579
  • Бургас
Моля, ако има разпродажба в някой ЛИДЛ в Бургас-споменете тук  Praynig
Миналото лято уцелих без да искам такова в Меден рудник, и ми се иска ако има и сега-да отскоча до там..

Този в МР се води аутлет и по тази причина там се намират останали бройки от предишни акции на разпродажба.

# 580
  • София
Киса, да, винаги има разлика в размера на чашката, тя е съобразена с подгръдната обиколка  Peace Аз съм с подгръдна обиколка 78см и обикновено съм на 80B, но когато някой модел ми харесва, а няма този размер, обикновено ми е добре и 75C, тъй че ориентирай се към този размер, ако си между двата.

# 581
Кажете за слънцезащитните моля  Praynig
По- специално това от снимката на темата, прозрачно, фактор 20- мазно ли е, предпазва ли? Или друго, не искам фактор 50, не ми хареса миналата година, като варосани стояхме с него

# 582
  • Бургас
Ох, вървя към разорение Joy Да се отчета с два броя маскарпоне, че ми предстоят поне две торти скоро. Купих си сутиен и аз, но много ме е яд, че не сварих за телесен цвят, накрая взех бял, улучила съм размера. Това ми е втори сутиен от Лидл и определено са уголемени откъм подгръдна обиколка според мен. Не успях да се вредя за безшевни бикини, бяха останали само прашки, а аз имам достатъчно такива. Обядът ни беше изцяло в духа на седмицата - купих розови домати, песто и моцарела. Идеална салата "Капрезе" се получи, за децата взех и пица, харесаха я.  

# 583
  • София
С корите от тази седмица ли? А колко броя са? Че у нас се прави голяма тава.
Да. 4 или 5 са, но са достатъчни. Като сложиш плънка, бешамел и си става тлъста лазаня.
Мерси, ще пробвам тогава.

Олиото против изгаряне много го хвалеха през годините. Не оставя следи като кремовете.

# 584
  • София
Тая година много грозни мъжките тениски...

Общи условия

Активация на акаунт