Лидл 85 Полу-лятна

• 121 618
  • 752
  •   1
Отговори
# 615
хаха добро попадение с доматите Simple Smile (пък аз ви спестих едно шкембе   Joy)
Дълги и аз търсих, но не открих..

# 616
  • София
И аз купих домати на клонка.
Обаче сутиен бял или бежов със свалящи се презрамки - тц. за мен.  Tired Нито пък от който и да е от другие цветове имаше 80С.  Crossing Arms

# 617
Аз ви казах, че С-то на сутиените се изчерпва първо. Peace
Всъщност не видях 80С - незнам дали имаше такъв размер изобщо. Аз си взех 85С и го закопчавам на най-вътрешните кукички и ми е таман...

# 618
а D чашка има ли  newsm78

# 619
Тези нямаха...бяха до 85С.
но друг път са пускали...

# 620
Дидка, 80В имаше вчера на Оряхово. Също 1 брой от дълките дънкови 42 размер. Това вечерта.

# 621
Дидка, 80В имаше вчера на Оряхово. Също 1 брой от дълките дънкови 42 размер. Това вечерта.

80C търси тя май..

# 622
  • Асеновград

80C търси тя май..
В понеделник сутринта и аз търсих 80С но така и не намерих, или са свършили веднага или е нямало въобще.По вероятно да е нямало бях в 8,30 ч. и сутиени имаше в изобилие.Утре ще ходя за целите бански.

# 623
  • София
И аз мисля, че този път въобще не е имало такъв номер. Абе аз и 85С щях да взема, ама нямаше бял/бежов със свалящи се презрамки. А си купих две рокли за морето без презрамки и ми трябва спешно, в събота заминаваме. Днес ще тъся в обедната в обикновените магазии за бельо.  Tired

# 624
Аз не им ги махам презрамките, нещо не ми стои ок без тях Thinking

# 625
  • София
Абе то и аз може да не им ги махам, особено ако е телесен цвят, но роклите са с равно деколте и тези сутиени дето не са с махащи презрамки, стърчат.
Стига спам, че ще ни се скарат.  Mr. Green

# 626
Бързах и съм объркала размера, имаше много В с различни подгръдни, но С ме видях.
И да изкажа разочарование как ни подвеждат - в петък-неделя имаше 'извънредно предложение' на Бадеми в млечен шоколад за 1.79. Че те са си толкова и без намалението. С жълт, обикновен етикет и преди, и вчера цената си е такава. Показах брошурата на една служителка, тя вдига рамене.

# 627
Абе то и аз може да не им ги махам, особено ако е телесен цвят, но роклите са с равно деколте и тези сутиени дето не са с махащи презрамки, стърчат.
Стига спам, че ще ни се скарат.  Mr. Green
Че то си е по темата-говорим си за продуктите им Whistling
Презрамките идват точно под мишниците почти, и не стърчи нищо нагоре...имай предвид само, че са от по-дебеличките презрамките, не са много елегантни и тънички..

# 628
Снимаш и мяткаш на КЗП...глобяват ги, глобяват ги и пак нмера...а може па да вдигнат цената, гадовете...дали са ни последен шанс с тази цена и сега хоп- вдигат я  Tired

# 629
  • WonderLand
Момичета слънцезащитните на ЛИДЛ хубави ли са, доволни ли сте? А дали са мазни след нанасяне. Искам да си взема нещо за градски условия, но да не е много мазно. Аз много харесвам млякото за след слънце, страхотно мирише и разхлажда.

Общи условия

Активация на акаунт