Лидл 85 Полу-лятна

• 121 565
  • 752
  •   1
Отговори
# 630
  • Sofia, Bulgaria
Включвам се с мнение за сутиените. В понеделник си взех от двата модела. Никога не съм носила модел, като този дето не му се свалят презрамките. Очудих се колко добре стой на мойте не големи гърди-75В нося. Страшно удобен ми е, не ме спарва в жегата, не се вдига нагоре, презрамките не ми се смъкват- все проблеми който съм имала до сега с всичките ми сутиени. Страшно доволна съм. Днес си купих още два от същия модел. А за другия със свалящите се презрамки, някак е по стегнат в гръдната обиколка, доста плат има по него, някак ми е странен. Оставих го само защото имам нужда от сутиени, и добре оформя бюста, надявам се да се отпусне при носене, че най-мразя като видя жена или себе си със врязан сутиен отзад на гърба и отстрани.

# 631
Момичета слънцезащитните на ЛИДЛ хубави ли са, доволни ли сте? А дали са мазни след нанасяне. Искам да си взема нещо за градски условия, но да не е много мазно. Аз много харесвам млякото за след слънце, страхотно мирише и разхлажда.
Аз съм доволна от спрей-олиото фактор 20 и от детския спрей фактор 50- и двата ги има на снимката по-горе. Peace И лосиона за след слънце имам.

# 632
  • София
Бях убедена, че в четвъртък пускат гуменки. Цяла седмица си правя сметка, да мога да отида сутринта, а сега реших да избера цвят - отварям брошурата - няма гуменки. Къде ли съм ги гледала?  newsm78

# 633
Бях убедена, че в четвъртък пускат гуменки. Цяла седмица си правя сметка, да мога да отида сутринта, а сега реших да избера цвят - отварям брошурата - няма гуменки. Къде ли съм ги гледала?  newsm78
Да не би да са тези от 27-ми? Видях плакат при касите с една мадама с дълга рокля и бели гуменки. Пишеше от Понеделник 27ми.

# 634
  • софия
Дамски бели гуменки има от понеделник следващата седмица. В новата брошура са.

# 635
Здравейте,аз идвам да похваля филиалът в Димитровград.Купихме миналата седмица от туристическите сандали,но още в понеделник едната каишка се извади от подметката.Бях запазила бележката ако евентуално като номер не ни станат и снощи отидох със сандалите само за да попитам дали изобщо има вариант нещо да се направи т.к. смятам че може и неправилна употреба да е причината за това.На секундата касиера и мениджъра се събраха и решиха веднага да ми върнат парите.
Благодарна съм и на Вас момичета за темата и мненията,защото без тях и информацията която давате нямаше и през ума да ми мине да отида и да попитам.
Благодаря и хубав ден  bouquet

# 636
  • 1st floor
Пратих детето рано сутринта за ровоз бански. Малко по-розовичък и ярък е от на снимките, но е хубав модела. Лошото е, че е започват от 36 и трябва да попритягам връзките на долнището...и пак малко го усещам хлабаво...Но ще си го оставя. И дано и горното не се отпусне, че там вече не знам... Mr. Green Също така и връзката около врата ми се видя дебела, а и аз по принцип не ползвам връзки и презрамки, че остават грозни следи. Ще видя дали може да се отреже.

# 637
  • София
Дамски бели гуменки има от понеделник следващата седмица. В новата брошура са.
Благодаря, видях на плакатите след касите. Днес си взех клин, материята ми харесва, но ще пробвам чак довечера.

# 638
  • София
Другата седмица ще има комплект за гмукане, някой чакаше. Ние се сдобиме с такива на разпродажба за 3 или 5 лв., не помня вече.

# 639
Видяхте ли на живо целите бански от днес? Хубави ли са?

# 640
  • Sofia
Ако някой е купил заешки бутчета да сподели как ги приготви,моля Rolling Eyes

# 641
  • Стара Загора
харесаха ми на мен, имаше доста хора днес сутринта.

# 642

Банските, нали?  bouquet

# 643
Да, и аз чак сега виждам горе снимката на компа - имам същото спрей-олио и мляко за тяло след плаж, само от детското взех 30 фактор /на снимката е 50/. Отдавна вече не взимам 50ка, много белеят и трудно се отмиват... а и все пак е хубаво слънцето поне малко да пипне кожата.  Peace

# 644
  • Стара Загора

Банските, нали?  bouquet
Банските да. Синият много добре изглеждаше, една жена го отвори до мен. 

Общи условия

Активация на акаунт