Щурите и Новите съседи

• 101 632
  • 725
  •   1
Отговори
# 450
Е, десети сезон нали още се снима Rolling Eyes
Мисля, че да. Peace

Пас Падийя е пуснала тази снимка в ИГ си. Не знам испански, та не ми е ясно какво е написала към фотоса. Rolling Eyes

# 451
  • София
Точно преди малко и аз казах, че ще ми липсват.
Теодороооооо, Амадооооор

Последна редакция: пн, 17 апр 2017, 17:10 от Аглея

# 452
Е, десети сезон нали още се снима Rolling Eyes
Мисля, че да. Peace

Пас Падийя е пуснала тази снимка в ИГ си. Не знам испански, та не ми е ясно какво е написала към фотоса. Rolling Eyes

Пише, че водещият на предаването Моята къща е твоя ще гостува на съседите на 19 април. Общо взето е това. А днес ми е интересно какво ще дават?

# 453
Пише, че водещият на предаването Моята къща е твоя ще гостува на съседите на 19 април. Общо взето е това. А днес ми е интересно какво ще дават?
Благодаря! Hug

Снощи по испанския тв канал, по който върви сериала, по случай 10 години откакто са на екран, даваха комбиниран епизод с разни моменти.

# 454
Ох, на нито един сезон не съм се смяла толкова.....вече почти знам какво е да се задушаваш и да умреш от смях.    Joy
Жестоки са.    Grinning
Влюбена съм в този сериал.

# 455
  • София
Амадор: "Понито сигурно е пораснало"
Маите: "Понитата не растат глупако"
Амадор: "Как да не растат бе, откъде мислиш идват конете"  Joy

# 456
  • Дубай
и хоп щурите съседи
Боже Белен Алисия

Последна редакция: вт, 18 апр 2017, 20:10 от Ивве

# 457
А това вчера е била последната серия на 9ти сезон на  "Новите съседи" ? Защо днес са Щурите?

# 458
И аз това се чудя? Тези от Бтв пускат подвеждащи реклами

# 459
  • София
Защо да са подвеждащи? От 18.04 Щурите съседи си беше рекламата. Новите свършиха снощи.

# 460
Защо да са подвеждащи? От 18.04 Щурите съседи си беше рекламата. Новите свършиха снощи.

Не е вярно, поне 2-3 пъти казаха 24 април. А в програмата си стоят Новите.

# 461
  • София
О, може. Сякаш ми се чу 18.04. Може би греша. Аз чета във фейса във фен клуба, и явно там съм го чела.

# 462
Даже в момента рекламират премиерния сезон на Новите.

# 463
Вярно, че btv са си объркали програмата, но ние вкъщи сме доволни, че поне има някакви съседи. Laughing
Гледането на "съседи" пристрастява.  Mr. Green

# 464
  • Бургас
В инфото на телевизора ми стои, че ще дават Новите съседи 21 епизод, а сега започват Щурите съседи. Реално колко серии има 9 ти сезон?

Общи условия

Активация на акаунт