"Завръщане"/SILA/-С участието на Джансу Дере и Мехмет А.Алакурт~Тема 45

• 95 791
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
  • София
             Привет  момичета! Силистра, благодарности за закуската и пожеланията. Ваня и аз ти благодаря за споделеното от теб интервю, както и всичко друго. Коте, аз съм на същото мнение - не е надменен. За мен МАА е по скоро скромен, премерен, без да парадира с успехите си и живота си. Аз му се възхищавам за житейските позиции. Гледах го пак наскоро в ролята му на Фатих -завоевателя. Хареса ми! За мен той е превъзходен. Много съжалявам ,че сериала е финализиран толкова скоро. Приятен ден на всички.

# 661
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
             Привет  момичета! Силистра, благодарности за закуската и пожеланията. Ваня и аз ти благодаря за споделеното от теб интервю, както и всичко друго. Коте, аз съм на същото мнение - не е надменен. За мен МАА е по скоро скромен, премерен, без да парадира с успехите си и живота си. Аз му се възхищавам за житейските позиции. Гледах го пак наскоро в ролята му на Фатих -завоевателя. Хареса ми! За мен той е превъзходен. Много съжалявам ,че сериала е финализиран толкова скоро. Приятен ден на всички.

Привет Нина  Hug
не съм гледала Фатих  Naughty не знам там как пресъздава ролята си Мехмет, но за мен той е доста скромен човек не парадиращ с нищо в обществото  Thinking Thinking. Макар че има в епогея си е имал какво да каже и да покаже  Naughty Naughty

# 662
 wavey

Брех, Laughing голяма тайна, голяма мистерия, по-скоро поредната партенка. Mr. Green

http://www.gecce.com/haber-cansu-derenin-sir-projesi

# 663
  • Пловдив
wavey

Брех, Laughing голяма тайна, голяма мистерия, по-скоро поредната партенка. Mr. Green

http://www.gecce.com/haber-cansu-derenin-sir-projesi
Здравей, Наде и всички, които сте тук!
Напълно те подкрепям за мнението ти по въпроса! То не бяха един път и два пъти глупости по тези "проекти" и миналото лято, и сега, а накрая - нищо! Джансу е на същата безкрайна права, на която вися дълго и Алакурт, но с тази разлика, че той беше предварително оплют и обвинен от критиката им за какво ли не, докато тя като волна птица си развява дупето назад-напред, но и не я взимат за никоя роля! Така, че тези всички "новини" са си старини по-скоро! Медиите им толкова зациклиха в момента, че започнаха да пишат измислици, за да пълнят страници! "Изпратиха" Бате в Бразилия, "купиха" му ферма с кучета, а от вчера и с коне, изобщо го обзаведоха напълно, само и само да не е в Турция! Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 664
Добър вечер момичета.
Първата снимка според вас от времето на Съла ли е, вижда ми се характерната архитектура на Мардин  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 665
Приветттттттттттт...на всички... Hug Hug Hug Hug Hug
Токущо и аз попаднах на тази новина за Джансу...нищо лошо...ЩО сте толкоз позитивно настроени newsm78 #Crazy...никой не си казва проекта Naughty...може пък и да е истина казаното от нея...знае ли човек...и...Хорти... Naughty,каква вина има Джансу ,че са оплюли Мехмет... newsm78 и какво да прави ...да си посипе главата с пепел ли... newsm78 Naughty Joy Joy Joy...колко проекти за които се говореше се провалиха... bowuuИначе си е все същата хубавица ,а не като НАШИЯ МЪЖ,който мяза на орангутан с тия космалаци по него... ooooh! Whistling #Crazy

Силистра и аз мисля ,че и двете снимки са от времето на Сълааа... bowuu Peace Hug

http://www.ayakligazete.com/cansu-derenin-sir-projesi.html#main-menu

# 666
  • Пловдив
Свет, от къде го измисли, че съм упреквала Джансу за неуспехите на Алакурт? Я прочети по-добре поста ми, ако те интересува! Просто направих паралел за участта им след този филм, нищо повече!

# 667
Брех, Shocked преди бяхме обвинени(завоалирано разбира се...казвам ти дъще, сещай се снахо), че сме били негативни, ooooh! сега пък защо сме позитивни Mr. Green и така е зле, Joy ще бъда каквато съм си. Peace

# 668
Здравейте, едно късно кафе от мен.

Скрит текст:

# 669
wavey wavey wavey

Минавам да видя има ли нещо ново newsm78 Rolling Eyes...както всяка вечер и попадам пак на упреци и загадки...завоалирани... Shocked Shocked Shocked

Хортииии...просто ,четейки поста ти останах с такова впИчатление... Crossing Arms

Neidjal...всеки има право на мнение... Crossing Arms

И...допуснала съм грешка smile3555...вместо да напиша НЕГАТИВНО,съм написала ПОЗИТИВНО ooooh!...СОРИ.... Praynig Praynig Praynig

# 670
wavey wavey wavey

Минавам да видя има ли нещо ново newsm78 Rolling Eyes...както всяка вечер и попадам пак на упреци и загадки...завоалирани... Shocked Shocked Shocked

Хортииии...просто ,четейки поста ти останах с такова впИчатление... Crossing Arms

Neidjal...всеки има право на мнение... Crossing Arms

И...допуснала съм грешка smile3555...вместо да напиша НЕГАТИВНО,съм написала ПОЗИТИВНО ooooh!...СОРИ.... Praynig Praynig Praynig
[/color]

Скрит текст:
[/spoiler]
Тогава Svet_sz, не се чуди защо реагирах по този начин. Peace
Имай си мнение, никой не те ограничава да си го кажеш.

# 671
Здравейте, едно следобедно кафе от мен.

Скрит текст:

# 672
Силистра, мерси за кафето...имах нужда Sunglasses
От мен малко подслаждане...
Скрит текст:

и не мога да пропусна от това СЛАДКО Wink

# 673
  • near Sofia, Bulgaria
Добро утро в неделя!  Hug
Бъдете слънчеви и позитивни!  Peace

Скрит текст:

# 674
  • Пловдив
Здравейте, дами!
Ще взема да пусна една такава обява за Бате, та санким се покаже отнякъде или съответните власти го открият! Какво ще кажете?

Общи условия

Активация на акаунт