Добре дошли в Люлин! Тема 29

• 74 983
  • 748
  •   1
Отговори
# 120
  • София
На нас преди 3 години също ни вадиха кърлеж, при това цели 2 наведнъж- от Семинарията. Вадиха ги единият в Пирогов, другият в мед.център, защото го забелязах след 2 дни. Носих ги в Паразитологията на Янко Сакъзов- резултатите показаха, че не са заразени с лаймска болест. Но изрично ни казаха, че може да не са заразени, но да са носители и пак има опасност от заразяване. ooooh! Казаха ни да наблюдаваме както мястото на ухапване така и детето. АБ не ни дадоха да пием. От тогава имам параноя от тревни площи.
А тази вечер от 19.30 и сега продължава в Люлин 8 има остра задушлива миризма на изгоряло и пожар. Какво става- не е ясно.Друг някой усети ли я?

# 121
Има ли топла вода в Люлин 3?

# 122
# 123
В първи имаме от към 18 часа!

# 124
Може ли да ми препоръчате добър медицински педикюр в Люлин?

# 125
  • София
Цитат
Известие за планирано спиране

Уважаеми клиенти,

На 12 юли  2016 г. (вторник), във връзка с подмяна на пожарен хидрант и спирателен кран по ул. „Никола Обретенов“ жк. „Люлин“ 3 , се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

бл. 322, бл. 322А, бл. 323, бл. 324, бл. 333, бл. 333А, бл. 333В

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: пред входа на 33-то ОУ.

А топлата вода пуснаха ли я? Не знам моя мъж дали изкл. бойлера от системата (връткат се хиляда кранове)  Laughing

# 126
  • София
Цитат

А топлата вода пуснаха ли я? Не знам моя мъж дали изкл. бойлера от системата (връткат се хиляда кранове)  Laughing
Да, снощи  Peace

# 127
  • София
Цитат

Да, снощи  Peace
Ще ръчна крановете значи. Мерси Simple Smile

# 128
Много съмнителна ми беше тази "авария", която като по чудо съвпадна с планираното спиране  Mr. Green

# 129
  • София
Много съмнителна ми беше тази "авария", която като по чудо съвпадна с планираното спиране  Mr. Green
И на мен. Както и да е.

# 130
  • 1st floor
Здравейте,
Бих искала да попитам за скорошни отзиви за ресторанти "Чорбаджи Марко" И "Адашите".
Като цяло кой бихте препоръчали - като градина, обслужване и детски кът, с деца сме? Става въпрос за през седмицата - има ли програма тогава?
Благодаря предварително!

Адашите е отвратителна работа! Naughty

# 131
Търся добър уролог по възможност в Люлин и да работи с НЗОК.

# 132
  • София
Здравейте,
Бих искала да попитам за скорошни отзиви за ресторанти "Чорбаджи Марко" И "Адашите".
Като цяло кой бихте препоръчали - като градина, обслужване и детски кът, с деца сме? Става въпрос за през седмицата - има ли програма тогава?
Благодаря предварително!

Адашите е отвратителна работа! Naughty

Благодаря за мненията! Засега сме се спрели на "Чорбаджи Марко" - има хубава градина, поне така изглежда. Надявам се да сме доволни като храна и обслужване. Simple Smile А и дано няма чалга.

# 133
Може ли да ми кажете къде в Люлин има магазин за бебешки и детски обувки. Сещам се единствено за КиК в мола и този на кооперативния пазар до бариерата.

# 134
  • София
Аутлет на К&К има в Силвър център.

Общи условия

Активация на акаунт