Женен съм, но влюбен в друга

• 67 536
  • 280
  •   1
Отговори
# 105
Ох, патова му е ситуацията на автора.
Скрит текст:
Да, действа, ама как? Ако се раздели с жена си и децата ще нарани тях, същото спира (предполагам) и колежката. Ако ли пък остане в семейството, измъченият ще е той и неговото вътрешно страдание, рано или късно, пак ще доведе до разпад на семейството му. Бомбата вече е заложена, въпросът е кога ще избухне.

Много цинично отношение към любовта срещнах в темата. Тъжно е някак.
Аз пьк не видях нищо патово.....от години с една  жена, приискало му се да изч..а   друга.Ами да опитва, ама да бьде мьж и да го направи умно.Жена му не е виновна за неговите ....сьрбели, та да му сьрба попарата после.
Щото аз хич не вярвам в истории от типа - Много обичам жена си, ама ей тьй от нищото се влюбих.....Вариантите са два-или вече не понася половинката и се е влюбил, или чисто и просто му се ч..а чуждо.
Ако е пьрвият-да  напуска жена си, за да подреди и тя живота си, ако е втория-казах вече, 3 дни някьде с маНдамата и после забравя за нея.

# 106
Добре де, няма как да сме същите като на 18-20, нали? И партньорът ни вече не е същият.
Получават се разминавания и ако има разбирателство и уважение е наистина дружно д си тръгнеш и да следваш сърцето си.
Не е задължително да е само сърбеж. Щеше да е по-настоятелен с нея или с която и да е друга.

# 107
Не мисля, че всичко се свежда до единия секс, ако беше толкова просто, има платени заведения и проблема щеше да се реши.  След определена възраст някои хора изпитват неудовлетвореност, стават емоционално лабилни и податливи на този неясен субект на желанията им.

# 108
Ами той може да е бил настоятелен и с други...едва ли ще се изповяда тук.
Просто тази е била .....отворена за флирт.А когато един мьж се впусне в тьрсене, все ще се намери коя да му вьрже.

# 109

От темата (понеже някой попита) не очаквам нищо за себе си. Но ако някой открие в нея липсващо парче пъзел за своята история, да си го сглоби. Защото "логика, битовизми и трябва" са като олио и вода с "любов и искам". Важното е , след като теглиш чертата (мразех висшата математика) резултата от уравнението да ти хареса. Разбира се, че всички "неизвестни" в него ще се асимилират , но трябва да има резултат. В противен случай ще бъде едно нерешено "уравнение" в архива на живота....

Важното е, след последната глътка въздух, да кажеш "аз живях" ,а не "аз съществувах"...

Ти може и да си живял, но ако си реагирал според чувствата си на момента, без много драми и си получавал, и си давал, сега ти се струва, че си преждевременно остарял, но не те кефи живота с бабата и искаш пак да си млад. Ако любовта към другата е наистина любов, не е нужно да си скачате на момента, връзката, каквато и да е, може да я има с години и чак тогава ще се разбере със сигурност. Но ще заживеете в паралелна реалност. Ако обаче си разбиете семействата за едното ...нищо, има шанс да оцениш съпругата си, себе си, всичко по друг начин. Но ще е останало в миналото. Явно така или иначе имаш нужда от промяна. На старини не се знае от какво ще останеш доволен, не го мисли толкова напред.
От всичко казано излиза, че си се довел дотук, водейки се от стандарта, в същото време смяташ, че си извън рамката. Кой си ти? Това, което искаш, какво е всъщност...

# 110
  • София
Ами да, човекът е много нестабилен, лабилен, объркан, смутен и незнаещ и неможещ. Не е ясно дали е къмто 35, както сам пише или го е ударила кризата на втория пубертет, но едно е ясно - бил живял перфектно, бил предначертал всичко, но някъде, по времето през което си е правил планове, е забравил за жената до него.
Да, точно така, тъй като няма начин (а и авторът не твърди да е така) любовта към колежката му да го е ударила като с мокър парцал. Не, видял е засукана колежка, дето му овтръща на погледите, и натрупаната у него през годините (ето нещо, върху което НЕ е работил) скука и монотонност в семейния живот, са отключили щения и влечения към другия пол. Не е казано, че колежката е причина, тя е просто повод, било е въпрос на време, ако не с нея - с друга, ако не с друга - с терта. Самият автор, съзнателно или под- си го е търсил. Е, намерел си го е, и сега какво? Чувства, че било любовта на живота, ма ако не е кво щяло да стане.

Нали си мьж, бе?! Рискувай! Ако стане - печелиш вечната любов, онази по книгите и филмите.
Ако не стане - губиш, ама губиш всичко и семейството си. Ама нали си мъж......планове чертаел той, умен бил, силен бил, готин бил, богат бил......... па циври като девствена монахиня, пощипана от предъртелия поп  hahaha

# 111
Роналд ти ме убиваш понякога  Mr. Green

# 112
  • София
Роналд ти ме убиваш понякога  Mr. Green

Бъди щастлива, щом е само понякога; но в случая - с кое не си съгласна? Или го виждаш като Голям Мьж?

# 113
Аз никъде не видях страхлив или слаб мъж. Не знам защо сипвате там  Peace

# 114
  • Варна
Аз също не виждам страх, по- скоро отговорност и нежелание близки до съцето му хора да страдат.

По тази логика, тези които от раз зарязват жена и деца излизат най-смелите и безстрашни типове.  Simple Smile Ама не е баш така.

# 115
  • Sofia
Аз също не виждам страх, по- скоро отговорност и нежелание близки до съцето му хора да страдат.

Само че и аз, подобно на Бърди, не виждам нищо такова у автора. Simple Smile

# 116
  • София
Е, то от раз или от два - има огромно значение и разлика, наистина  Grinning
дай първо да питаме във форума.

Вижте, той ви каза няколко пъти, че е ужасно смел човек. Къде е смелостта точно, че не я виждам? Какво - признал е нещо или...?

Да се изтипосаш във форума не е чаааааааааааааак такава огромна смелост..... Повечето явно сте жадни за любов, след един човек с толкова клиширани понятия и думи ви взе акъла  Mr. Green

# 117
  • Тра-ла-ла
Питах днес един от бившите ми какво най-много е харесвал в мен...каза ушите и онази гола част на крачето, която се показва м/у късото чорапче и долнището на пижамата или дънките Blush Обаче като чета темата - явно такова вглеждане и отношение към жената е по-скоро изключение, даже се смята за льольовско и немъжко. А за нормално се приема мъжът да е сухар без отношение, който дори няма да забележи, ако жена му си смени прическата Crazy

# 118
  • Варна
Повечето явно сте жадни за любов, след един човек с толкова клиширани понятия и думи ви взе акъла  Mr. Green

Това вариация на "недоклатени лелки" ли е?  Joy

# 119
  • София
Повечето явно сте жадни за любов, след един човек с толкова клиширани понятия и думи ви взе акъла  Mr. Green

Това вариация на "недоклатени лелки" ли е?  Joy

Не, точно за любов и любовни думи, жестове и пр.

Общи условия

Активация на акаунт