"Oткраднат Живот" По Нова-ТЕМА 9

• 97 874
  • 735
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Нямам търпениеее  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 151
Аз се предлагам като статистка на убиицата на Виолета  Mr. Greenще го изиграя пИрфектнУ Twisted Evil и то без пари

Последна редакция: пт, 10 юни 2016, 20:19 от ЕвиТо

# 152
Цоп и аз тук Simple Smile

# 153
  • София
Аз се предлагам като статистка на убиицата на Виолета  Mr. Greenще го изиграя пИрфектнУ Twisted Evil и то без пари
И аз бих се справила.

# 154
Записвам се.

# 155
Ей, няма да я убивате Виолета, какво ще бъде сериалът без нея?

# 156
Аз предлагам близнаци на 1г. и 2м. за Виолета. Ни за интриги ще има сили, ни за фитнес. Първо ще забрави кой е Пецито, а после и коя е тя самата.

# 157
Ей, няма да я убивате Виолета, какво ще бъде сериалът без нея?

Болница на петия етаж  Mr. Greenили поликлина нещо такова беше
Имаше такъв сериал български , защо казват , че ОЖ е първия такъв.верно , че ония беше комедия , но все пак си беше на лекарска тематика

# 158
"Клиника на третия етаж"?

# 159
Да така беше  Laughing

# 160
Зорибори, Йоана Буковска е майка на две близначета - момченце и момиченце на около 4 години. Четох, но не са знае дали е вярно, че искала още едно-две деца, но това можело да стане само с инвитро.
Виолета е крайно необходима като персонаж, особено ако предстои д-р Стилянова да "възкръсне" през втория сезон.

# 161
  • Разпиляна във въображението
Че тя е единственият качествен злодей тук. И Генадиев го напъват така да изглежда, но играта му, за мен, е брутално слаба и не става. Калин го направиха болен за няколко серии, та ще видим накъде ще го поведе втората муза в главата следващия сезон.

# 162
Зорибори, Йоана Буковска е майка на две близначета - момченце и момиченце на около 4 години. Четох, но не са знае дали е вярно, че искала още едно-две деца, но това можело да стане само с инвитро.
Виолета е крайно необходима като персонаж, особено ако предстои д-р Стилянова да "възкръсне" през втория сезон.
Бях забравила. Да са и живи и здрави.

# 163
д-р Стилянова, абсурт да възкръсне, седя сума ти време с отворени очи...Във връзка с Виолета, вече наричат здравния министър в фейса "Здравей Пепи"

# 164
А защо Калин не можеше да има деца,забравих вече

Общи условия

Активация на акаунт