"Oткраднат Живот" По Нова-ТЕМА 9

• 97 891
  • 735
  •   1
Отговори
# 180
За мен е абсурдно д-р Стилянова да умре. Ще загуби най - верояно бебето, но тя ще оживее. Пеци нали и звъня по телефона и след като никой не му вдигна, ще се притесни и ще отиде да я спасява  Whistling

# 181
  • Пловдив
Чакам с интерес и аз втория сезон!

# 182
Четох, че Йоанна Буковска - Давидова ще прави отново опит за зачеване на дете и ще се подложи на стимулация, докато си снима сериала. Пожелавам й успех от сърце, но ако забременее, сценаристите трябва да измислят нещо с персонажа й.

# 183
Не знам дали видяхте по Нова, даваха първия работен ден на втория сезон. Захариеви започват сезона с любовна сцена на леглото в операционната. Защо така ще постъпи д-р Захариев, след като напусна жена си, не ми е ясно?

# 184
Споко, нищо не си пропуснала Simple Smile На няколко пъти в нета излизаха статийки с подсказки за втория сезон. Това е една от тях-че Виолетка се отдава на бурни страсти на операционната маса. Дали е вярно, не знам...

Това е шега.
Емил марков се избъзика, че ще правят секс на операционната маса с Виолета Simple Smile
Ето тук - http://vbox7.com/play:269ae4da3f

# 185
  • София
Споко, нищо не си пропуснала Simple Smile На няколко пъти в нета излизаха статийки с подсказки за втория сезон. Това е една от тях-че Виолетка се отдава на бурни страсти на операционната маса. Дали е вярно, не знам...

Това е шега.
Емил марков се избъзика, че ще правят секс на операционната маса с Виолета Simple Smile
Ето тук - http://vbox7.com/play:269ae4da3f

И на мен ми се стори, че е шега  Peace

# 186
Вие гледайте Йоанна Буковска да забременее /в реалния живот/ и ще видим как сценаристите ще го вържат с екранната й героиня. Вероятно ще й намерят нова любов. Някой млад и привлекателен герой. Пък Галя Стилянова ще си кротува с дядо Пецко.

Последна редакция: вт, 14 юни 2016, 16:39 от Nataka

# 187
  • Тра-ла-ла
Например бившия на дъщеря й Mr. Green И двамата са гадове....ще си паснат

# 188
  • Разпиляна във въображението
А може просто да ни го спестят. Няма да е първата актриса бременна по време на снимки. Като се има предвид нивото на продукцията ни /липсата на стремеж за по-високи стандарти/ няма да се постараят и ще тръгнат по най-лесния път - бременна героиня.

# 189
Така де, но кой ще е таткото, забременил Вилито? И Калин става, но колкото и в лоша светлина да се опитват да го представят, мисля, че не е толкова лош като нея.

# 190
Не мисля, че ще забременят Виолета, ако наистина Йоана забременее.
Не знам колко време снимат обичайно, но една процедура изисква определенено време, те вече са започнали да снимат, та ако забременее и докато й проличи корема най-вероятно ще приключат снимките на втори сезон. Peace

За Стилиянова много ми иска да е жива, но колко ги коментирахме тези очи... Мисля си, че ако са искали да се съмняваме дали е жива, трябваше да е изиграла сцената със затворени очи  Peace
А това, че бяха отворени целеше именно да ни покаже, че е мътрва според мен Tired

# 191
само на мене ли не ми пука Галето Crossing Arms жива ли е или не?

# 192
  • sf
И на мен. А и ако искат да копират "Анатомията на Грей" , да пратят един луд да ги изтрепе половината, хич няма и да ми липсват  Crossing Arms

# 193
Не мисля, че ще забременят Виолета, ако наистина Йоана забременее.
Не знам колко време снимат обичайно, но една процедура изисква определенено време, те вече са започнали да снимат, та ако забременее и докато й проличи корема най-вероятно ще приключат снимките на втори сезон. Peace

За Стилиянова много ми иска да е жива, но колко ги коментирахме тези очи... Мисля си, че ако са искали да се съмняваме дали е жива, трябваше да е изиграла сцената със затворени очи  Peace
А това, че бяха отворени целеше именно да ни покаже, че е мътрва според мен Tired

Точно  Peace

# 194
Д-р Хинова утре в На кафе при Гала
Не, че харесвам Деси Бакърджиева, но много се смея на Янина Кашева, когато говори с нея.

Общи условия

Активация на акаунт