"Oткраднат Живот" По Нова-ТЕМА 9

• 97 895
  • 735
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Хилова?

# 196
  • София
Явно само аз харесвам Деси Бакърджиева  Laughing

# 197
Явно само аз харесвам Деси Бакърджиева  Laughing

И аз я харесвам! Сега я изгледах при Гала.

# 198
Много ми е флегматична, и все образи на 'кухи лейки' с претенции  прави, което не допринася за да си променя мнението за нея

# 199
Много ми е флегматична, и все образи на 'кухи лейки' с претенции  прави, което не допринася за да си променя мнението за нея
Тооочно .все едно бавно загряваща

# 200
  • Там,където се събуждам щастлива.
В момента наваксвам с българските сериали и гледам " Дървото на живота"! Каварджикова много по-успешно успява да изгради там своя образ, отколкото в " Откраднат живот"! Дано успее да развие / промени образа си, като Генадиева!

# 201
Каварджикова е прекрасна актриса/по мое мнение/ и ако на някой не му е харесала ролята и в сериала, то за това вина имат сценаристите. Играта и е безупречна.

# 202
  • Там,където се събуждам щастлива.
Не става въпрос за харесване / не харесване. Липсват нюанси в предаването на емоции. Еднаква е. И това в никакъв случай не е работа на сценаристите.

# 203
Преди малко попаднах на това питане на страницата на "Откраднат живот" във фейсбук. "Бихте ли желали една от тях да влезе в сериала?" Следват снимките на Луиза Григорова, Радина Кърджилова и Яна Маринова.
Вие какво мислите?  newsm78

# 204
  • София
Преди малко попаднах на това питане на страницата на "Откраднат живот" във фейсбук. "Бихте ли желали една от тях да влезе в сериала?" Следват снимките на Луиза Григорова, Радина Кърджилова и Яна Маринова.

Радина тъкмо роди, евентуално някоя от другите две ще е  Peace Simple Smile

# 205
Радина много я харесвам!

# 206
  • София

Аман от едни и същи лица,надявам се да включат повече нови актьори, които са непознати или поне да не са играли в последните сериали...

# 207
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
Надявам се, че има и други актриси които биха се справили добре.
Да гледам все едни и същи лица вече ми не ми е интересно.
Дайте път и ни зарадвайте с нови лица. Не вярвам да няма такива, тези вече ми омръзнаха....
И трите не ме впечатляват особено....гледам ги, защото на тях са заложи режисьорите, не че мен ме кефят.

# 208
Надявам се, че има и други актриси които биха се справили добре.
Да гледам все едни и същи лица вече ми не ми е интересно.
Дайте път и ни зарадвайте с нови лица. Не вярвам да няма такива, тези вече ми омръзнаха....
И трите не ме впечатляват особено....гледам ги, защото на тях са заложи режисьорите, не че мен ме кефят.
+ 1

Нито една от трите не искам да я гледам!

# 209
На мен също ми се иска да дават нови лица, но иначе между трите бих предпочела Яна Маринова Peace

Общи условия

Активация на акаунт