"Oткраднат Живот" По Нова-ТЕМА 9

• 98 782
  • 735
  •   1
Отговори
# 510
  • Бургас
Ама как се тръшнаха Калин и Наталка върху Генадиева. Как се смях не е истина  Joy
Не познах за Галето, че е в друга болница. Забравих, че тази е единствената в  София  Mr. Green
Сега да видим има ли амнезия, няма ли ..

# 511
  • София
Нямам нищо против М. Янев и Ст. Мавродиев. Просто комедийните сцени бяха големи кръпки - Жени на онова возило в сламата, барабар с професора, забравих му името; после двамцата с урната; Калин и Наталка връз Жени, да се смееш ли, да плачеш ли.

# 512
В този епизод две неща ме зарадваха- Миро се появи и Галя е жива!  Party
Генадиев или да каже пълната истина или изобщо да не се заплесва. Стои там като ударен с мокър парцал и не може да обели две думи. По-зле няма да стане, поне Жени да знае, че Алекс и е син, а не да си измисля сценарий. Тя съвсем изтеряса, доста неадекватно се държи, сякаш толкова не може да застави Генадиев да изплюе камъчето. Наталия, тъкмо си помислих, че е по-разумна от Калин, и я изкараха наркоманка. А пък той как така си остави пакетчетата в якето, но нали да има драма. Поне Галя е жива, Захариев набързо и изхвърли вещите, само една снимка трябваше да и изгори. А тя естествено е в св.Кирил, то това е най-елитната болница, щом и реинплантация направиха. Изобщо повечето сцени са доста нереалистични и е твърде малко вероятно да се случат в реалния живот.  Crazy
Да си допълня за старците- как пък му се размина на единия, че е забил лопата на другия?
Все си мисля, че ще използват занапред вече заложеното. Камбуров може би ще умре в далечното бъдеще (има няма след 5сезона), Сашко може да си има проблеми със здравето, тъкмо малко и Генадиев да се притесни за истинския си син. Варианти много, стига да използват умно възможностите, които са им предоставени. Има толкова много герои за развиване, Миро най-малко, какво стана с жената, която си продаде бебето?

Последна редакция: чт, 15 сеп 2016, 23:05 от allengle

# 513
  • Разпиляна във въображението
Някой е гледал Дързост и красота. Времето тече различно.

Катастрофа, бомбен атентат... Викате за ден-два. Хм. Ами странно е. Три часа е лежала Галя с отворени очи, никой не спрял, полиция, разследване, полицаят не е сигурен какво е станало (явно медиците или който и да е бил не са могли да разберат - жива ли е, мъртва ли е) но колата вече е в гаража и готова за освобождаване и викат Виолета. Разследване - ц. Но, междувременно - зашиват ръката на Пеци, разшивят я, зашиват я отново, но тя нещо не е наред, разшиват я, пак я зашиват, той вече може да я движи, събира "парцалите" на Галка и ги изхвърля. И накрая - Галка се оказва в болницата? Как? С пръстена на Арабела - без никой да разбере, в пълно мълчание и конспирация?

Калин и Наталия. Добре им се случват нещата. Неговото залитане, нейното отблъскване. И после Калин прави поредното добро за нея - отказвайки й наркотиците, и карайки я да ги махне. И после сцената у тях, добре им се получи. Хареса ми, че не изгони майка си, а настоя тя да остане.

Мисля, че Камбуров и мама ще се съберат. newsm78

И все пак, както писахте по-горе - Сашо е напълно здрав, вече не се задъхва и припада. Камбуров също е добре. Не му остава малко време, човекът си е на 6 и докарва адреналин на госпожата - първо готвят, сега и това. А онзи заем тегли, пътя беше намислил, всичко Crossing Arms

# 514
Малее - образувал се тромб на Захариев и причината е не друга, а именно в "гъстия шев"!? Само за да излезе Калинчо виновен, нищо че е хирург от години...
Стилиянова била стояла три часа с отворени очи...
Няма да забравя и първата серия с култовото "Кракът Ви е счупен, много счупен"!

# 515
Днес  епизодът беше  обичайно тъп , но с няколко  комедийни ситуации - първо  Генадиева  как  палуваше на сила с някакво рокерско якенце и викаше -йеху  върху АТВ-то , после  двете деденца  с общата бабичка не можеха да разделят урната с праха и ...и накрая  Калин  и Наталка се бяха наточили и скочиха  върху  баба-рокерка , която избяга от дома си .
Нямам думи за това  как Галя се оказа в  ТАЗИ болница , а  Виолетка  я криеше от Захариев .
Безумно беше и това  ,че надрусаха Захариев  , за да го оперират  без негово съгласие .

# 516
  • Пловдив
Жени тооолкова изкуствена се държа...на АТВ  Whistling ooooh! на кой му хрумна...на те едва се събраха на седалката,а тя не знай кво иска Crazy

Калин и Наталка и на мен ми хареса Grinning А не схванах как Калин манипулира Владов Thinking

И как доцента изведнъж стана,затвори си врата и все едно тая ръка не беше зле Tired

# 517
Женито много неадекватно почна да се държи. Имам чувството, че е на ръба на лудостта. Някакви шантави смехове, поведението й е много инфантилно...

Не можах да видя какво пишеше на гърба на снимката, която Янко й показа? Някой обърна ли внимание? Защо ми се стори, че пише "Коми"?

# 518
И аз така видях - Коми ' 82г

# 519
В такъв случай излиза, че не може Генадиев да му е баща, защото нали Янко каза, че снимката е правена съвсем в началото на бременността, когато дори още не са знаели...

# 520
В такъв случай излиза, че не може Генадиев да му е баща, защото нали Янко каза, че снимката е правена съвсем в началото на бременността, когато дори още не са знаели...

Не разбрах логиката. Все пак Калин и Александър са родени в един и същ ден, хипотетично би могло Генадиев по едно и също време да е бил с две жени и да ги е осеменил:)

# 521
  • Sofia
Логиката е, че Коми е далече. Ако не са били в България по това време, а професорът не е пътувал няма как.

# 522
Аха. Явно наистина затова са го дали, а аз не му обърнах внимание. Все още обаче Евгения е шокирана и афектирана от мисълта за изневяра и лъжа и не знам кога ще й просветне. Камбуров също й каза , че нищо не знае по въпроса. НО пък и тя за момента няма никакво обяснение ' защо един мъж ще лъже , че е изневерил и има незаконен син'...

# 523
  • София

А не схванах как Калин манипулира Владов Thinking

Каза му,че Александър го е натопил на разпита.

# 524
  • В две мънички очи...
На Жени и направиха впечатление очите на Василев, ама не видя прилика в Калин и истинските му родители,

Общи условия

Активация на акаунт