"Oткраднат Живот" По Нова-ТЕМА 9

• 97 573
  • 735
  •   1
Отговори
# 570
Ама почна ли сериала?!  Shocked

аз за промото говоря Peace
Някой по-горе писа за 3 епизода от сезон 2. Аз не знаех изобщо, че е започнал, а явно е.  Peace
Уф,не ми се гледа тв, но ще започна да следя епизодите. Вторниците, така ли?

# 571
  • София
Ама почна ли сериала?!  Shocked

аз за промото говоря Peace
Някой по-горе писа за 3 епизода от сезон 2. Аз не знаех изобщо, че е започнал, а явно е.  Peace
Уф,не ми се гледа тв, но ще започна да следя епизодите. Вторниците, така ли?

Вторник,сряда и четвъртък от 21.00 ч. И в нова плей го има. Peace

# 572
Мерсииии!!😉

# 573
За имплантирането на ръката, дойде някакво светило.Дадоха ги в операционната.Той се държа доста арогантно.Мисля,че беше съдов хирург.Същият направи и операцията на Пеци.
Биляна прави предложение за брак на Алекс, във промото за следващия епизод.

# 574
Благодаря Simple Smile

# 575
За мен най-положителният образ е този на Янко. Разбрал грешките си, добродушен, честен и наивен. Искрено обичал жена си и още неможещ да я прежали. Да, поддал се е на порока, но при неговото нещастие - овдовял и с болно дете, много хора биха се подхлъзнали. Всички други образи са оплетени в лъжи, дори и Сашо се опитва да прикрие колегите си и унищожи доказателства. Кръстева също мълчи заради старата си тръпка към професора. Само Янко е наясно със себе си и с грешките, които е допуснал. Харесват ми и двамата актьори, които играят младия и стария Янко. Особено вторият. Само, че вторият има леко мек говор, а младият не, но и това ще простим на сценаристите.
За Наталия имах по-добро мнение, беше започнала да ми харесва, пък се оказа зависима. Жалко.

# 576
  • Ню Йорк
Направо забравих, че има тема. Професора няма ли да каже най-после на жена си?!  newsm78

# 577
  • София
Някой знае ли със сигурност колко са епизодите на този сезон?
30?

# 578
39 епизодa

# 579
  • София
Благодаря.

# 580
 ooooh!
Драма.....

# 581
Направо забравих, че има тема. Професора няма ли да каже най-после на жена си?!  newsm78
Ще. В последната серия на трети сезон. Обаче вече е късно за китка, щот' Жени ще е забегнала с Камбуров.

# 582
И на мен така ми мирише. Rolling Eyes

# 583
  • София
Aз си мисля,че професорът ще свърши в затвора,ако някой,който му има зъб не го убие преди това.  Laughing ( Говоря за края на сериала,а не за този сезон)

# 584
  • Ню Йорк
Ще. В последната серия на трети сезон. Обаче вече е късно за китка, щот' Жени ще е забегнала с Камбуров.

Добре де, Жени и Камбуров имат ли история нямат ли, много ми е объркана тяхната история.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт