Цветята в нашия дом-Тема 72

• 75 685
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
  • оттам, откъдето започва България
Ехаааааа, 6 месеца радост за очите. За завиждане си.  Peace

# 406
  • на североизток от Рая
Ехаааааа, 6 месеца радост за очите. За завиждане си.  Peace

Ако си решила да си вземеш Ехмея, купи си цъфнала. Иначе се размножава и в домашни условия, пуска розетки в основата на растението, но не цъфти първата година. Мисля че минават 3-4 години до цъфтеж. Имах Ехмея, но ми я подариха цъфнала, не знам защо загни и загина. И Вриезея имах, и Тиландсия, все интересни и красиви цветя. Напоследък ми подаряват често орхидеи, те също като нацъфтят, по половин година и повече имат цвят. Радвам се винаги на цъфнало цвете така.  Simple Smile И стайните теменужки са така - цъфтят периодично  и се застъпват цъфналите. От вчера насам дерт са ми цветята на терасата.  Confused Идва времето за прибиране, просто ме обзема ужаса, кое къде ще зимува.  ooooh!

Честито на всички с нови цветни радости! Дълго да ви доставят удоволствие!  bouquet

# 407
  • SHOOT ME 10 $
Да Дидка ,така е радост за очите,това смекчава отровата понякога попаднала в сърцето. И да не е спам

ориенталски ароматен

Последна редакция: вт, 20 сеп 2016, 22:17 от midkoo

# 408
Скрит текст:
Ааааа, не така, няма да допуска отрова в сърцето си.  Wink

# 409
  • Euskal Herria
Ух, миналата година по цветята се появиха едни зелени гъсеници - цветовете изсъхваха още на пъпка, листата - също съхнеха. Пръсках, чистих, тази година всичко смених - нова пръст, нови цветя. И днес пак видях зелена гъсеница. А вчера почиствах листа, цветове... Явно пак трябва да пръскам.

Много хубави цветя показвате. Тук съм ограничена откъм пространство, но пък в България дори са прекалено много саксиите.

# 410
  • SHOOT ME 10 $
Днес купих на жена ми още една магнолия,само че от тия вечно зелените с три бели цвята от изложбата базар на  флората в Бургас. Е да де ,нали си пише че съм от Бургас. Страхотна е! А зад нея се вижда широколистната ми лавандула

И две рози със страхотен аромат . О собено оранжевата

Никой няма!Всички правят лютеници май... Naughty

Последна редакция: чт, 22 сеп 2016, 11:14 от midkoo

# 411
  • Карлово
Наистина тези магнолии са страхотни.
Колко струва?

# 412
  • SHOOT ME 10 $
18 ЛЕВА

# 413
  • на острова на мечтите
Уф,тук няма такива цени  Crossing Arms Нашата струваше 30 Евро. Тази година ми цъфна само един цвят,че беше много горещо,но миналата година ми дари около 6/7 цвята.
Ох,много обичам сезона на лютеницата. А и лютеница обичам Flutter Само дето тук правя по малко за мен и мм, който я хареса,когато си бяхме в България. Нямам възможност да правя големи количества, за съжаление.
  YanaDG,  Hug Успех с борбата #2gunfire Аз се мъчих с едни афиди месеци наред и сега изкарах коледната звезда навън и вятърът май унищожи вредителите Peace

# 414
  • SHOOT ME 10 $
Добро утро! Аз май съм в монолог.
Първо ви пращам Бургаския изгрев

после сутрешния букет за вас

и нещо останало от вчера късно след обяд

Айде бе момичета ,къде сте?

# 415
Добро утро! Букета е разкошен. Ама много ви е хубав изгрева след тази земетръсна нощ.  Peace
 Joy Малко е останало от съдържанието. За кого по-напред.

# 416
  • SHOOT ME 10 $
didka pitka
Цитат
Малко е останало от съдържанието. За кого по-напред.

Е като за начало за двама, ще стигне... Joy

Последна редакция: сб, 24 сеп 2016, 08:46 от midkoo

# 417
 Joy Вярно, то не е за напиване.
Кажи букета от какви цветя е, че е много красив, а името не зная.

# 418
  • на североизток от Рая
Добро утро!
Дидка, от гладиоли е букетът. А ти усети ли земетресението? Доста силно беше в нашия град май. Още ме свива стомахът като се сетя.
Цветя имам нацъфтяли, но ги показвам във фейса, тук не ми се получава, а и не ми се занимава да се тормозя, а то да не става.

# 419
  • SHOOT ME 10 $
Дидка
поне питието разпозна ли... ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт