Отговори
# 750
Как не можах да намерят някоя по хубава актриса за Елиф, ли й беше името?
Някоя, която може да съперничи подобаващо на Мира.
Тази е просто... Толкова Обикновена...

миска, кво да я правиш  Joy Joy  договори, клаузи....  Joy

Ама наистина си е така...В първи сезон я мернах по едно време във фантазията на Мерт, когато Яманчи беше отвлечен Grinning (то тая фантазия беше толкова не на място, ама както и да е) чак смешно ми става, че тогава я има, пък после хоп и изведнъж уж нов образ вкарват в действие Laughing Laughing Laughing

Тони,  Hug Heart Eyes за пореден път се чудя какво гледам аз... явно само Яманчи...  hahaha hahaha  ИЗОБЩО не съм забелязала Монги сред онези миски...  Grinning Grinning Grinning Grinning
Ето я тук в края

А ето я и до Серенай

Благодаря, Вени  Hug Grinning Grinning   то бая трябва да се взирам... а на кого казвахте "внучката"?    newsm78 newsm78 Grinning
Внучката на Баба Яга - тази от пристанището  Joy Joy Joy Joy Joy

hahaha hahaha hahaha  аааахххх, ревнивки такива  Hug Heart Eyes , селфито, значи е внучката....  Mr. Green  Joy Joy Joy Joy
Абе, надявала се е тя, Яманко като я целуне, да се превърне в принцеса ама магията не се получи  Joy Joy Joy Joy Joy

# 751
Как не можах да намерят някоя по хубава актриса за Елиф, ли й беше името?
Някоя, която може да съперничи подобаващо на Мира.
Тази е просто... Толкова Обикновена...

миска, кво да я правиш  Joy Joy  договори, клаузи....  Joy

Ама наистина си е така...В първи сезон я мернах по едно време във фантазията на Мерт, когато Яманчи беше отвлечен Grinning (то тая фантазия беше толкова не на място, ама както и да е) чак смешно ми става, че тогава я има, пък после хоп и изведнъж уж нов образ вкарват в действие Laughing Laughing Laughing

Тони,  Hug Heart Eyes за пореден път се чудя какво гледам аз... явно само Яманчи...  hahaha hahaha  ИЗОБЩО не съм забелязала Монги сред онези миски...  Grinning Grinning Grinning Grinning
Ето я тук в края

А ето я и до Серенай

Благодаря, Вени  Hug Grinning Grinning   то бая трябва да се взирам... а на кого казвахте "внучката"?    newsm78 newsm78 Grinning
Внучката на Баба Яга - тази от пристанището  Joy Joy Joy Joy Joy

hahaha hahaha hahaha  аааахххх, ревнивки такива  Hug Heart Eyes , селфито, значи е внучката....  Mr. Green  Joy Joy Joy Joy
Абе, надявала се е тя, Яманко като я целуне, да се превърне в принцеса ама магията не се получи  Joy Joy Joy Joy Joy

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo   Превърна се...  ама във Вантузела  Mr. Green hahaha hahaha hahaha

# 752
абе я се изнасяйте  smile3513 smile3513  марш!  smile3513

Общи условия

Активация на акаунт