За нова роля се подготвя ЧААТАЙ, че свършва меденият УЛУСОЙски рай - ТЕМА 213

• 41 738
  • 738
  •   2
Отговори
# 330
Ани Hug Heart Eyes, синът ми има съученици, които стават по нощите да го гледат... Луда работа Joy Joy Joy

Joy Joy Joy За тях сигурно е още по-голяма тръпка  Crazy Crazy Crazy аз, ако бях на техните години и аз щях да ставам. Искам да каже, че сега съм впечатлена от книгите и сериала, а ако бях тийн напраУ щях да съм полудяла.  Joy Joy Joy Joy

# 331
Hug Hug Hug

Всичко си е там бе, джадъ само се шашка  Joy Joy Joy Joy

Heart Eyes Heart Eyes

кво нЕма се шашкам, ти най-добре знаеш колко време отнемат тия канали, сайтове, блогове  Heart Eyes  и като ти хакнат секирата  Mr. Green  ти иде да се гръмнеш   hahaha hahaha hahaha

# 332
  • Sofia, Bulgaria

Добър ден на всички Simple Smile

Ани,намерих го - бяха го махнали в Замунда  Peace

# 333

Добър ден на всички Simple Smile

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Crazy Crazy Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 334
# 335
  • Sofia, Bulgaria

Преведи ни де  Naughty ти кат знаиш кво пише,
 аз не мога да си го преведа Sick

# 336

Преведи ни де  Naughty ти кат знаиш кво пише,

Пише, че Букет е полседвала Киво, значи вероятно ще е в екипа на неговия сериал, не в Чачовия   Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

аз доколкото разбирам тя работи в екип с Али Билгин, значи наистина може този път наЩу да не работи с него.

# 337
  • Яко в Матрицата...
Еми стига толкоз, няма само с Алито да рАботи, малко промяна ще му се отрази супер Laughing

# 338
  • Sofia, Bulgaria

Преведи ни де  Naughty ти кат знаиш кво пише,

Пише, че Букет е полседвала Киво, значи вероятно ще е в екипа на неговия сериал, не в Чачовия   Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

аз доколкото разбирам тя работи в екип с Али Билгин, значи наистина може този път наЩу да не работи с него.

Ще бъде жалко ако не Али Билгин Sick ooooh!
 За тоз Улуч Байрактар дет го спрягат - нищо не знам Crossing Arms
Не можах да загледам "Езел" Thinking
На мен ми беше много тегав Rolling Eyes Tired
макар че актьорският състав беше страхотен Peace

# 339
  • Яко в Матрицата...
Искре, направо ме убиваш понякога Peace За един актьор хубаво ли е да го режисира нон-стоп един и същи човек? Rolling Eyes Той трябва да се развива, как ще го направи, ако не се среща и работи с различни хора. Да не говорим колко по-утвърдени имена има от Али Билгин. А "Езел" е най-добрият турски сериал за мен Party

# 340
Ееее, дур де, жалко за Али, жалко за непрежалимата 1, 2, 3  Crazy, жалко и за леля ни  Joy Joy Joy не така... съжалето го, че не познава менИ

Привет, девойки!  Hug Hug Hug Heart Eyes

Малко така...  

# 341
Искре, направо ме убиваш понякога Peace За един актьор хубаво ли е да го режисира нон-стоп един и същи човек? Rolling Eyes Той трябва да се развива, как ще го направи, ако не се среща и работи с различни хора. Да не говорим колко по-утвърдени имена има от Али Билгин. А "Езел" е най-добрият турски сериал за мен Party

И аз мисля, че трябва да работи с различен екип.  Peace няма нужда да работи все а Али или Едже  Sick Sick Sick Особено с нея, защото се видя в Delibal, че режисьора снима каквото му напишат.  Peace Но при всички случаи трябв разнообразие.  Peace

Гале  Joy Joy ама точно станахме тук с най-непрежалимите  hahaha hahaha hahaha

В Т рИвЪт за Букет.  Cry Cry и аз бих искала да работи с Чачо, пускаше снимки и инфо, контактуваше с феновете ... абе за нея съжалявам, но за другите НЕ!  Naughty Naughty Naughty hahaha hahaha

# 342
  • Яко в Матрицата...
Жалко, че Букет няма да ни дава инфо, но пък да се надяваме да се появи нов Букет или Чичек hahaha Аз искам да разчупи малко наЩУ, стига вече в тез коловози и на едни същи влакове да се вози ooooh! Joy Joy Joy Joy

# 343
Жалко, че Букет няма да ни дава инфо, но пък да се надяваме да се появи нов Букет или Чичек hahaha Аз искам да разчупи малко наЩУ, стига вече в тез коловози и на едни същи влакове да се вози ooooh! Joy Joy Joy Joy

дааа, може да се появи нова Букет  Joy Joy Joy нека Чачи сменя влакове, жени .. всичко  hahaha hahaha

# 344
  • Sofia, Bulgaria

Рени Hug не познавам много турски режисьори,затова не мога да коментирам Naughty
  Харесвам Али защото според мен работят прекрасно с Чачи  Grinning
  Преди време много харесвах един сериал направен от Джевдет Мерджан Peace

ПП Това беше първият турски сериал който гледах  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт