За нова роля се подготвя ЧААТАЙ, че свършва меденият УЛУСОЙски рай - ТЕМА 213

• 40 446
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
Ани  Hug

"...Смахнати сме всички, а другите ги няма/останали са малко и копаят пак/ искат да прокарат път над нищетата/ но трудно ще прескочат този мръсен ад "

"... Оо, всичко си е тук, не съм ограбената аз... "

пфффф...

Миленааа

Милена Славова - Защо (1991)

Последна редакция: нд, 19 юни 2016, 13:10 от Анонимен

# 631
  • Яко в Матрицата...
че какво и е на Милена бе?  Party Party Party много ме кефи мен.  Heart Eyes Heart Eyes
а Васко Гюров е уникална личност.  Heart Eyes можеш ли да кажеш, че е на 51 години?  Joy Joy някои хора не остаряват. Очите му светят .. много интелигентен и готин човек.  Heart Eyes
Ето и споменатата в предаването много "говореща" песен  Peace актуална и днес  hahaha hahaha което не е смешно, ами жалко ...

Жалкото е, че младите хора го мислят това. Нали ги гледам при нас - идват от студентската скамейка и искат всичко сега и веднага, без да са направили и едно полезно движение ooooh!

И аз го харесвам Васко Гюров, но ми е една идея по-обран за човек на изкуството Peace Никога не бих му дала 51, така е защото има малки деца Joy Joy Joy

# 632
Никога не бих му дала 51, така е защото има малки деца Joy Joy Joy

hahaha hahaha hahaha  това беше готино  Joy Joy

# 633

И трите му деца приличат на него  Joy Joy на външен вид, дано приличат и по друго  Heart Eyes

Ренка  Hug то това е проблема на днешното време - хората имат грешна самооценка  Joy Joy Joy ама не  е само у нас така де.  Mr. Green

# 634

И трите му деца приличат на него  Joy Joy на външен вид, дано приличат и по друго  Heart Eyes

и жена му е красива, ама той е по-красивият в семейството  Joy Joy

# 635

... една идея по-обран за човек на изкуството ...

Rolling Eyes  Grinning  Grinning   Рени  Hug Hug това няма значение, според мен, то е характер, палячо или темерут, ако си артист, си!  Peace Peace  За искането и немърдането на пръста на "младите" е дълга и нелицеприятна тема... Heart Eyes

Grinning Grinning

Скрит текст:

27 годишен варненски тромпетист Мирослав Петков  Crazy Praynig , обран и ... отбран... и от тези, които заминаха... и сега каним като гости, а сме ги изучили, отгледали и изгонили ...оф,  ади аз излазям, чао  Sad   Heart Eyes

# 636
избраха я   hahaha hahaha hahaha

# 637
джадъ, ще повърна бе  Sick Sick Sick Sick

# 638
# 639
  • Яко в Матрицата...

ooooh! Закъсняха, ако питаш мен Joy Joy Joy Joy

# 640

ти да не мислиш, че това е единствения колаж и сега се появява?  ooooh! Аз не следвам Ямирски фенове в Т, но тези, които следвам редовно ретуитват подобни творения и пишат, че е пълно с хора с болни мозъци.  Sick ямирите станаха като фемирите  Joy Joy Joy аман  Crossing Arms Crossing Arms Човек ще рече,ч е само две актриси има в Турция  Sick

# 641
  • Яко в Матрицата...
ти да не мислиш, че това е единствения колаж и сега се появява?  ooooh! Аз не следвам Ямирски фенове в Т, но тези, които следвам редовно ретуитват подобни творения и пишат, че е пълно с хора с болни мозъци.  Sick ямирите станаха като фемирите  Joy Joy Joy аман  Crossing Arms Crossing Arms Човек ще рече,ч е само две актриси има в Турция  Sick

Мислех, че поне с новото проекто-заглавие няма ooooh! Явно съм била голям оптимист, ти да видиш hahaha

# 642
ямирите станаха като фемирите  Joy Joy Joy аман  Crossing Arms Crossing Arms Човек ще рече,ч е само две актриси има в Турция  Sick

rotfImbo rotfImbo rotfImbo  ако ще се обиждаме, равна нЕмам  hahaha hahaha
и кой толкова следваш бе,  Shocked  това е първия колаж който аз видях  Joy Joy

# 643
ти да не мислиш, че това е единствения колаж и сега се появява?  ooooh! Аз не следвам Ямирски фенове в Т, но тези, които следвам редовно ретуитват подобни творения и пишат, че е пълно с хора с болни мозъци.  Sick ямирите станаха като фемирите  Joy Joy Joy аман  Crossing Arms Crossing Arms Човек ще рече,ч е само две актриси има в Турция  Sick

Мислех, че поне с новото проекто-заглавие няма ooooh! Явно съм била голям оптимист, ти да видиш hahaha

е, те онези фемирите продължаваха през целия ПО и до сега  Joy Joy тези има да ги стигат  Joy Joy Joy чакай да започне новия сериал и да видиш .. съпоставките с АФК и ПО  Joy Joy Joy ще е много забавно  Joy Joy

ямирите станаха като фемирите  Joy Joy Joy аман  Crossing Arms Crossing Arms Човек ще рече,ч е само две актриси има в Турция  Sick

rotfImbo rotfImbo rotfImbo  ако ще се обиждаме, равна нЕмам  hahaha hahaha
и кой толкова следваш бе,  Shocked  това е първия колаж който аз видях  Joy Joy

Първия с новото име на сериала, а иначе? Първия ли е който срещаш?  hahaha hahaha да не гвоорим, че някои от тези, които ги пускат се смееха на онези предните  Joy Joy

# 644
.... да не гвоорим, че някои от тези, които ги пускат се смееха на онези предните  Joy Joy

и аз се смеех, а сега ги нося в Квартала   Mr. Green  но го правя да дразня    Joy   

Общи условия

Активация на акаунт