Пейпал - помощ - 12-та тема

• 79 310
  • 756
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Здравейте,изникна ми проблем с PayPal , не съм Ви чела и се извинявам,ако въпроса сте го коментирали.Имам преведени пари в акаунта ми,но не знам как да ги изтегля.Въвела съм картата си,но ми иска bank account,какво трябва да се въведе там и може ли без да го въвеждам да си изтегля парите?Картата ми е дебитна,нямам кредитна да не би това да е проблема?
Благодаря

# 331
  • София
Когато плащам на човек обаче, директно през PayPal, не мога да се оправя с превалутирането. В профила ми е отчекнато да се ползва курса на банката, но PayPal си взима своя курс.

# 332
   По-нагоре е обяснено от няколко потребителки как можеш да се справиш с проблема с превалутирането. Peace
Това го знам, и както го описах, направих всичко нужно, но пак са го направили не по курса на българската банка. Предполагам, че това идва от сменените правила от този месец за потребителите извън Щатите (май за тях се отнасяше). Които не успях да разбера както трябва.

# 333
Здравейте,изникна ми проблем с PayPal , не съм Ви чела и се извинявам,ако въпроса сте го коментирали.Имам преведени пари в акаунта ми,но не знам как да ги изтегля.Въвела съм картата си,но ми иска bank account,какво трябва да се въведе там и може ли без да го въвеждам да си изтегля парите?Картата ми е дебитна,нямам кредитна да не би това да е проблема?
Благодаря
Картата трябва да е Visa, най добре да е дебитна, т.е.Visa electron.Тогава ще стане!

# 334
  • София
Благодаря
Картата трябва да е Visa, най добре да е дебитна, т.е.Visa electron.Тогава ще стане!
Master Card е , въвеждам я и ми иска код от банката.Чаках за него,получих го и не го приема. newsm78 Звънях в банката казаха,че утре пак може да ми пратят,но сигурно пак няма да го приеме.

# 335
Благодаря
Master Card е , въвеждам я и ми иска код от банката.Чаках за него,получих го и не го приема. newsm78 Звънях в банката казаха,че утре пак може да ми пратят,но сигурно пак няма да го приеме.
Нали ти е отговорено, че само с карта Visa става.

# 336
  • София
В този форум винаги ще има някой,който е станал на криво и само за да каже нещо, ще каже каквото и да е с цел заяждане.Какво ще стане един път ти и такива като тебе заяждащи се хора , просто да си замълчите и да влезнете в положението на хората.Много ми е спешно да си изтегля парите от акаунта и казах,че съм с Master Card и,че ми иска код..просто споделям.Разбрах,че ми отговориха че трябва да е Visa! Crossing Arms

# 337
В този форум винаги ще има някой,който е станал на криво и само за да каже нещо, ще каже каквото и да е с цел заяждане.Какво ще стане един път ти и такива като тебе заяждащи се хора , просто да си замълчите и да влезнете в положението на хората.Много ми е спешно да си изтегля парите от акаунта и казах,че съм с Master Card и,че ми иска код..просто споделям.Разбрах,че ми отговориха че трябва да е Visa! Crossing Arms
Отиваш в банката и вадиш нова дебитна карта, тоя път Visa, повтаряш цялата процедура с примерната транзакция и четирицифреният код.Няма друг начин и ако си искаш парите действай.

# 338
Здравейте имам отдавна регистрирана карта в PayPal, но е изтекла сега ми издадоха нова с нов номер. Изртих старата и създадох нова, изписва ми я като кредитна, а картата ми е Visa. Нещо не мога да разбера така ли трябва да е?  И не мога да видя къде трябва да натисна за де я верифицирам? Да не е това Link a bank account?

# 339
  И не мога да видя къде трябва да натисна за де я верифицирам? Да не е това Link a bank account?

не щракай на bank account, освен ако не искаш да си качиш банковата сметка... имай предвид, че от Пей пал ще ти пратят код... за целта ти превеждат 2-3 цента... лошото е че за теб това в входящ валутен превод, за който ще имаш такса от твоята банка (моята такса беше 25 лева)

# 340
Натиснах върху самата карта Confirm bank accounts and cards и сега отстрани имам известие за верификация.
Не разбрах защо са ми изтеглени 20лв? Като въведа този четирицифрен код ще ми ги възстановят ли?

# 341
  • София
Не прочете ли поста над твоя?

Превели са ти малка сума, а твоята банка те е таксувала за входящ валутен превод.

Проучвайте си внимателно комисионните на банките, моята например е без такси до 100Е.

# 342
Прочетох поста над моя!
Мислех че темата е за помощ, а явно някой пишещи я използват да се заяждат с новодошлите!
 Не са ми превели никаква сума. И се оказа, че това е годишната ми такса за сметката. Карта Виза на Райфайзен.

Последна редакция: вт, 29 ное 2016, 11:34 от ягодов аромат

# 343
Момичета и аз моля за малко помощ, имам 2  имейла от ПП не зная всъщност дали са от тях, но съдържанието е с малки разлики за различни суми които се опитват да изтеглят! Не съм отваряла ПП от имейлите, не съм и пазарувала отдавна чрез ПП, преди няколко месеца ми изискваха всевъзможни потвърждения/копия от лична карта и т.н. за да ми отбокират профила/ сега как да постъпя ?
 Много благодаря  bouquet
Suspicious Transction
от:   PayPal (kodehostng@kodehost.com.ng)
Suspicious Transaction Detected
Your account just make suspicious transaction, We've temporary limited your account due to this suspicious activity until the issue is resolved.
Here is transaction detail :
      If You didn't authorize this transaction, please dispute transaction soon.
I Didn't Authorize This Purchase
Please login to your PayPal account and provide the requested information to dispute this transaction before November 30, 2016.
Първият имейл е от Suspicious Transction
"PayPal Service" (asdasd@malayahost.com)   
Редактирам се според сина ми са фалшиви имейли не са от ПП, не трябва да се занимавам с тях Peace

Последна редакция: вт, 29 ное 2016, 22:02 от ahat

# 344
  • София
Момичета и аз моля за малко помощ, имам 2  имейла от ПП не зная всъщност дали са от тях, но съдържанието е с малки разлики за различни суми които се опитват да изтеглят! Не съм отваряла ПП от имейлите, не съм и пазарувала отдавна чрез ПП, преди няколко месеца ми изискваха всевъзможни потвърждения/копия от лична карта и т.н. за да ми отбокират профила/ сега как да постъпя ?
 Много благодаря  bouquet
Suspicious Transction
от:   PayPal (kodehostng@kodehost.com.ng)
Suspicious Transaction Detected
Your account just make suspicious transaction, We've temporary limited your account due to this suspicious activity until the issue is resolved.
Here is transaction detail :
      If You didn't authorize this transaction, please dispute transaction soon.
I Didn't Authorize This Purchase
Please login to your PayPal account and provide the requested information to dispute this transaction before November 30, 2016.
Първият имейл е от Suspicious Transction
"PayPal Service" (asdasd@malayahost.com)   
Редактирам се според сина ми са фалшиви имейли не са от ПП, не трябва да се занимавам с тях Peace
фалшиви имейли  са  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт