Пейпал - помощ - 12-та тема

• 79 259
  • 756
  •   1
Отговори
# 705
  • Бургас
И друго не мога да разбера, като вляза в баланса си в дясната страна пише името на купувача и под него 'Refund sent', а вдясно баласа на червено с минус отпред. Това означава ли, че Пейпал е възстановила сумата на купувача и чака мен да вкарам пари от картата си и да ги вземе? Доколкото знам не мога да трансферирам от картата си в баланса? Или купувача ще си получи парите, когато аз му ги върна. Изобщо как става този рефънд?
Няма нужда да прехвърляте пари в баланса.Ако имате налични средства по картата те ще бъдат изтеглени от там,при положение че "кейса" е отсъден в полза на купувача.Ако не желаете да платите по добре премахнете картата от акаунта в PayPal.Това не плащане ще има своите последствия разбира се.Решението си е ваше.Успех.

Последна редакция: чт, 29 юни 2017, 11:00 от lili29

# 706
  • Пловдив
Здравейте,
искам да Ви попитам нещо. Може ли към пейпал на физическо лице да се върже дебитна карта, която не е на негово име, например на фирма. Благодаря предварително, ако някой може да ми отговори.  bouquet

Последна редакция: пт, 30 юни 2017, 21:27 от Vaninaa

# 707
И друго не мога да разбера, като вляза в баланса си в дясната страна пише името на купувача и под него 'Refund sent', а вдясно баласа на червено с минус отпред. Това означава ли, че Пейпал е възстановила сумата на купувача и чака мен да вкарам пари от картата си и да ги вземе? Доколкото знам не мога да трансферирам от картата си в баланса? Или купувача ще си получи парите, когато аз му ги върна. Изобщо как става този рефънд?
Няма нужда да прехвърляте пари в баланса.Ако имате налични средства по картата те ще бъдат изтеглени от там,при положение че "кейса" е отсъден в полза на купувача.Ако не желаете да платите по добре премахнете картата от акаунта в PayPal.Това не плащане ще има своите последствия разбира се.Решението си е ваше.Успех.
Мерси lili29. Тъй като често купувам през Пейпал мисля да вкарам няколко паунда в картата за да стигнат за рефънда. Не ми се занимава с глупости после да правя други карти, друго айпи, адрес и така нат. За 500-600 лева не си струва. Поздрави Simple Smile

# 708
Здравейте,днес видях,че имам изтеглени от пейпал 9.99 долара,тъй като вече пейпал няма да плаща автоматично при транзакция, а  ще се заплаща тази стойност за месечен абонамент.Някой има ли същата транзакция и мога ли да си искам парите ,ако не желая да я ползвам.

# 709
  • Varna
Здравейте,верифицирах картата си,но ми показваше ,че трябва да потвърдя банката си и да добавя IBAN си.Направих го и получавам това съобщение
Confirm Bank

We sent 2 small deposits (less than €1.00 EUR) to DSK Bank EAD x-0456.

Once you've received the deposits (usually takes 2-3 days) please enter the amounts to confirm you own the account.Предполагам ,че трябва да вкарам пари в пейпал акаунта си,за да може да ми изпратят тези два депозита и да се потвърди окончателно банковата ми сметка.Може ли някой да ми помогне? bouquet
Не е правилно предположението Ви. Пейпал са изпратили две малки вноски по Вашата сметка, а от Вас се очаква да въведете точната сума на тези вноски, която можете да видите във Вашата сметка, след като пристигнат (след 5-7 работни дни). По този начин ще потвърдите, че тази сметка е именно Ваша.
В описанието в Хелпа е съвсем ясно обяснено ето тук: https://www.paypal.com/bg/selfhelp/article/how-do-i-confirm-my-b … account-faq1636/3 къде трябва да се логнете и какво и кога да направите.
Здравейте отново Joy Не мога да се справя и не успявам да открия къде бъркам.Вкарвам IBAN,но тези два депозита не съм ги получила,а чакам повече от 2 седмици.Писах ми изпратиха ми един мейл как да вкарам 4 цифрения код,който ще получа в банката(нещо,което съм направила преди 2 месеца)

# 710
Здравейте,верифицирах картата си,но ми показваше ,че трябва да потвърдя банката си и да добавя IBAN си.Направих го и получавам това съобщение
Confirm Bank

Once you've received the deposits (usually takes 2-3 days) please enter the amounts to confirm you own the account.Предполагам ,че трябва да вкарам пари в пейпал акаунта си,за да може да ми изпратят тези два депозита и да се потвърди окончателно банковата ми сметка.Може ли някой да ми помогне? bouquet
Не е правилно предположението Ви. Пейпал са изпратили две малки вноски по Вашата сметка, а от Вас се очаква да въведете точната сума на тези вноски, която можете да видите във Вашата сметка, след като пристигнат (след 5-7 работни дни). По този начин ще потвърдите, че тази сметка е именно Ваша.
В описанието в Хелпа е съвсем ясно обяснено ето тук: https://www.paypal.com/bg/selfhelp/article/how-do-i-confirm-my-b … account-faq1636/3 къде трябва да се логнете и какво и кога да направите.
Здравейте отново Joy Не мога да се справя и не успявам да открия къде бъркам.Вкарвам IBAN,но тези два депозита не съм ги получила,а чакам повече от 2 седмици.Писах ми изпратиха ми един мейл как да вкарам 4 цифрения код,който ще получа в банката(нещо,което съм направила преди 2 месеца)

много странно, кога го казва това за потвърждаване на банката и добавяне на IBAN?
Има отделен бутон за добавяне на банкова сметка, което е по желание и за нашата страна не е изгодно от гледна точка на високите такси за sepa преводи, които банките ни удържат.
Ако си верифицирала картата с въвеждане на 4-цифрения код от извлечението, това трябва да е достатъчно, освен ако не са променили нещо в последните месеци..

# 711
  • Varna
Confirm Bank

много странно, кога го казва това за потвърждаване на банката и добавяне на IBAN?
Има отделен бутон за добавяне на банкова сметка, което е по желание и за нашата страна не е изгодно от гледна точка на високите такси за sepa преводи, които банките ни удържат.
Ако си верифицирала картата с въвеждане на 4-цифрения код от извлечението, това трябва да е достатъчно, освен ако не са променили нещо в последните месеци..
Да,верифицирала съм картата много отдавна,но при верифицирането на картата имаше проблем защото въвеждам IBAN ,а следващата стъпка с получаването на два малки депозита по сметката,които да въведа не се случваше.Вчера написах 4 мейла,на два от които те ми отговаряха с шаблонен отговор,че благодарят за търпението и се надяват всичко да е ок.Отказах се да им пиша днес и вече щях да звъня,но днес получих тези два мейла
Thank you for contacting PayPal regarding the confirmation of your bank. My name is Wayne, I am happy to assist you today.

I have reviewed your account and see that you have verified your account through the confirmation of your card. You do not require your action to confirm your bank.

We appreciate your patience and understanding regarding this matter, and wish you continued success on PayPal.Не отговорих и последва този
Thank you for contacting PayPal regarding confiming your bank account.=

Hi my name is Brian and I am happy to be able to help you with resolving your issue today.
I regret the inconvenience you have experienced in this matter so far.
I have reviewed your account and can confirm that,you have already Verified your account by Card .

We only ask our customers to get Verified by one means Card or Bank.

So there is no need to Verify your bank account
I hope that I have been able to assist you with resolving your issue and the information I have provided has been of use .
Значи можело

# 712
Мацки да попитам от кой ден се пуска диспут в пей пал 45 ден или по -рано или до 45 ден?

# 713
  • Sofia
Диспут в PayPal можеш да повдигнеш до 180 дни (6 месеца) от датата на покупката. Peace

# 714
Диспут в PayPal можеш да повдигнеш до 180 дни (6 месеца) от датата на покупката. Peace
вярно ли?о...добре ,значи няма да бързам,ще почакам още малко ...благодаря  bouquet

# 715
  • Sofia
Абсолютно вярно. Simple Smile Преди срокът беше по-къс, но според новите условия, е толкова.

# 716
Браво..това ме успокои...спокойно ще имам време да поизчакам още..

# 717
Здравейте,
ако продукта дойде, но не е със задоволително качество. Paypal връща ли парите на купувача. При повдигнат диспут.

# 718
  • Sofia
Зависи. Но ако искаш пълен refund, обикновено първо трябва да върнеш стоката обратно на продавача.

# 719
Искам да попитам как мога да Withdraw funds от акаунта ми в карта? Досега не съм имала проблеми, но сега ми иска банков акаунт. Като приложа такъв ме пренасочва директно да прехвърля парите от баланса към банковата сметка, не ми дава възможност в картата? Благодаря...

Общи условия

Активация на акаунт