Пейпал - помощ - 12-та тема

• 79 322
  • 756
  •   1
Отговори
# 300
  • Някъде там...
Аз все още отговор на запитването към Пейпал нямам, но днес ме пусна да платя с курса на картата ми без проблем. Дано е все така!  Peace

# 301
има ли някой друг, който е успял да плати по курса на картата....

и аз нямам отговор от пей Пал... не мога и да платя...

плащането ми е качено в Пей Пал от доставчика и стои като чакащо от 14.11, дали не е там проблема... някой знае ли до колко дни мога да го платя?

# 302
И аз пратих запитване към пей пал, чакам за отговор.

# 303
  • Sofia
   Моля ви, пишете после тук, ако ви отговорят. Peace

# 304
имам отговор от пей пал... не разбрах много от отговора, какво да правя... но пишеше да пробвам да платя през различно време, през различен браузър, карта и т.н.
мина ми плащането... голяма мъка беше... това, което направих, пуснах превода да ми го превалутира по курса на Пей Пал... натиснах да плащам, но плащането не успя да мине, защото нямах толкова пари... после пробвах втори път, той автоматично ми зареди курса на Пей пал, аз го смених с този на банката и превода мина...

Последна редакция: нд, 20 ное 2016, 18:13 от таласъмче

# 305
  • Някъде там...
Какво ти отговориха от пейпал? Освен стандартния им мейл, който получих веднага след като пуснах запитването?

Иначе пак не мога да платя. Сутринта как мина плащането, не знам...
Пак ми излиза познатия надпис: You cannot use this credit card for this transaction. Please use another funding source.  #Cussing out

Това с браузъра и различното време го пробвах многократно вече - хром и мозила ползвам, редувах ги и все не става. И от различен компютър пробвах и пак ударих на камък.  Tired

Последна редакция: нд, 20 ное 2016, 18:22 от Жабче

# 306
  • Sofia
   При всички ли е така? Някой, освен еднократния сполучлив опит на Жабче, успял ли е да пусне поръчка тези дни, като са го таксували по курса на банката му?

# 307
  • Някъде там...
2 сполучливи плащания имах днес, не 1. И при двете стана от първия път. А сега не ще и не ще. Ще пробвам по-късно пак.
С виза електрон на ПИБ съм, ако има значение...

# 308
Жабче и аз съм с такава карта,но не иска да мине по курс на банката.
И от пей пал.нищо не са ми отговорили.
Яд ме е че в петък беше 2.33. А в с събота ми го смята вече на 2.37лв за 1паунд. Сега не знам вече колко е.

# 309
  • Някъде там...
Да не би банката да е заложила някакви лимити на броя плащания?  newsm78 Няма логика, освен от гледна точка на сигурността, защото гадините си начисляват такси за всяко онлайн разплащане.

# 310
Жабче, пей пал имам от 10г, както и плащам от толкова време.
Сменила съм няколко карти, но такъв проблем не съм имала.

# 311
ето го отговора... предполагам, че не е проблем да се пусне...
I have reviewed your PayPal account and can see that your payment of €...... EUR has been stopped by our internal security system.

To provide one of the safest online payment methods PayPal reviews every payment before it's approved. Occasionally, we may block the use of a particular card or your balance if there may be a higher-than-normal level of risk associated with the transaction.

When a payment is blocked, this is not a reflection of you or your account activities. Our internal security system is an automated system which reviews all of the details of every payment that is made through PayPal. It has been designed to recognise patterns that could result in buyer complaints, unauthorised claims or chargebacks. This is similar to the way your bank or credit card issuer approves transactions.

For fraud prevention reasons, I cannot see what aspect of this payment has caused our internal security system to intervene.

However, please be advised that you can top up your account and make the payment directly from your PayPal balance with no fees.

Here’s how to top up your PayPal balance instantly:
1.Go to https........../ имам посочена директна връзка, къде да отида
2.Follow the steps.

The money will be added to your PayPal account balance in a few minutes. You will receive an email when the transaction is completed.

NOTE:
•You can only top up your own PayPal account from your own bank account. (This bank account must be added to your PayPal account before attempting to top up.)
•Make sure the name on your PayPal account matches the name on the bank account. For example, if your name is James Patrick Smith, but your bank account is in the name of J P Smith, you would need to enter J P as your first name on PayPal. If you do not enter your name exactly as it appears on your bank statement, the transfer will fail.
•PayPal does not charge for adding funds to your PayPal account.

If you experience difficulties with instant top up, please contact us with the date and amount of top up and we will investigate (estimated response time within 3 business days). For more details on how to contact us go to www.pay-spam218-.....

Instant top ups may be subject to further review by Trustly, which can take up to 36 hours.

Additionally, here are some things that you can do that may help:
•Clear your cache and cookies or try a different web browser
•Attempt to make the payment from a different card
•Attempt to make the payment at a different time
•Ensure that you are making your payment from your country of residence. If possible attempt to complete the payment from your home computer or the computer you most frequently use to access your PayPal account.

I hope I have been able to assist you and the information I have provided has been of use.

Should you require any further assistance please do not hesitate to contact us on 00 353 1 436 9111 (8.00am to 4.30pm GMT Monday to Friday) and we will be delighted to assist.

It was my pleasure to assist you today. Thank you for choosing PayPal and have a lovely day.
на мен плащането ми мина... сега тук трябва ли да правя нещо?

# 312
  • Някъде там...
Хм, едва ли всички имаме блокирани плащания.  Rolling Eyes

И кукитата изтрих току що и пак не става. В картата пари има, не е това проблема. Чудесна предколедна изненадка ни спретнаха!  Close

# 313
не знам, явно не e блокирана сумата, защото вече мина като превод... по-горе писах как...

Последна редакция: нд, 20 ное 2016, 20:38 от таласъмче

# 314
  • Около Костинброд
Жабче и аз съм с такава карта,но не иска да мине по курс на банката.
И от пей пал.нищо не са ми отговорили.
Яд ме е че в петък беше 2.33. А в с събота ми го смята вече на 2.37лв за 1паунд. Сега не знам вече колко е.

Аз плащах тази сутрин - 2,37 е курса за 1 паунд. Не знаех за този проблем и като видях колко ме е таксувало, се ядосах.  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт