Пейпал - помощ - 12-та тема

• 79 257
  • 756
  •   2
Отговори
# 645
  • Sofia
Много благодаря на всички!  bouquet
Чета темата редовно и съм го правила и преди това, но ... толкова търсих, явно много ми се е спяло вече.
Благодаря!  Hug  bouquet

# 646
  • Марс
Имам уж писмо от пей пал евентуално, сложило го  в спам папката, пише да верифицирам картата си, истина или лъжливо инфо...аз май така и не успях да я верифицирам.

Dear Customer
Please be aware that your PayPal Account expire in less than 48 H. It is indispensable to perform an audit of your data is present, otherwise your Account will be destroyed. Just click the link below .
Click Here to Verify Now 
We requests verification whenever an email address is selected as an Account PayPal Your Account cannot be used until you verify it.

PayPal Support.

# 647
  • София
Фалшиво е. Истинските винаги започват с имената ти.
Препрати го на  spoof@paypal.com

# 648
Здравейте
Ползвам редовно PayPal от супер много време и винаги до преди ... да кажем месец и половина след спечелване на диспут,или връщане на пари поради липса на наличност на даден артикул (последен случай) сумата си е седяла в акаунта ми в PayPal , и от мен е зависело дали да я ползвам за бъдещи покупки,или да си я "пусна" към сметката.Последните 2 пъти при покупки от английски спортни сайтове при връщане на пари те отиват направо към сметката ми,без по никакъв начин да съм оторизирал такова нещо в акаунта ми в PayPal  newsm78
Това някакво нововъведение ли е след поредните промени в условията? Нищо не съм променял аз самия по настройките! Има ли ли някъде опция/настройка , за да не ми отиват парите във Visa-та? Така и така редовно си пазарувам-не искам да плащам % .
Мерси

# 649
  • Sofia
   На мен, при refund, парите винаги са ми се връщали по картата. Peace

По принцип, правилото е такова – ако изначално парите са били изтеглени от сметката ти – връщат се там; ако е била използвана сума от PP баланса ти, то тя се връща пак в баланса и си стои там.

Не знам дали има специална настройка за това.

# 650
И при мен на refund отиват директно в картата,а не в пейпал.

# 651
  На мен, при refund, парите винаги са ми се връщали по картата. Peace

По принцип, правилото е такова – ако изначално парите са били изтеглени от сметката ти – връщат се там; ако е била използвана сума от PP баланса ти, то тя се връща пак в баланса и си стои там.

Не знам дали има специална настройка за това.

Мерси за отговора  Peace
Последният ми такъв случай беше септември миналата година,когато спечелих диспут за £280 , и парите ми бяха в акаунта в PayPal , като след това само доплатих по стандартната процедура £70 за друга поръчка от £350.
Ще се разровя като ми остане време,за да проверя има ли опция при refund парите да си седят в акаунта в PayPal , без да се връщат в сметката-доста хора биха го предпочели според мен.
 Peace

# 652
  • Sofia
   Всъщност, след кратката проверка, която направих, понеже и на мен ми стана любопитно, май наистина няма такъв вариант, какъвто ти искаш, и нещата стоят точно по начина, който обясних по-горе. Simple Smile Парите се връщат там, откъдето са дошли.

А теб, предполагам, те притеснява таксата за входящ валутен превод? Доста други потребители също са питали за нея. Интересното е, че аз самата също съм получавала refund-и, които са се връщали обратно по картата ми, но не съм забелязала да ми се начислява някаква такса... newsm78 С VISA Electron съм на UniCredit.

# 653
   Всъщност, след кратката проверка, която направих, понеже и на мен ми стана любопитно, май наистина няма такъв вариант, какъвто ти искаш, и нещата стоят точно по начина, който обясних по-горе. Simple Smile Парите се връщат там, откъдето са дошли.

А теб, предполагам, те притеснява таксата за входящ валутен превод? Доста други потребители също са питали за нея. Интересното е, че аз самата също съм получавала refund-и, които са се връщали обратно по картата ми, но не съм забелязала да ми се начислява някаква такса... newsm78 С VISA Electron съм на UniCredit.

Нека кажем , че при  ПИБ е силно препоръчително да се избягват PayPal refund-и особено ако сумите са малко по-големи.Защо , как и защо ги въведоха тези "такси" е тема на друг разговор или ЛС.
Като говорим за такси съм решил да си изкарам карта в £ .Правих си сметка,че поръчвам много често от Англия и би ми излязло по-евтино така.Последно бях проверявал преди ~ 3 години , и се предлагаха само от 2 банки,но не си спомням кои.Ще пиша тук после дали все още се предлагат.
Ако не се бъркам теб съм те мяркал не веднъж в парфюмната тема  Mr. Green

# 654
  • Sofia
Ако не се бъркам теб съм те мяркал не веднъж в парфюмната тема  Mr. Green
Скрит текст:
О, аз само "прелитам" оттам, и то доста спорадично, когато ми се наложи да получа някаква банална информация за даден аромат, от рода на: кое, колко струва и къде се предлага. Mr. Green Laughing

# 655
От два дни не мога да плащам в ибей с карта, която не е регистрирана в пейпал (и няма как да се регистрира), но досега без проблем си плащах с нея в ибей чрез пейпал, на последното екранче за плащане направо се въвежда номера и това е. не знам дали се разбира от смотаното ми обяснение. Преди 2 дни един продавач ми прати фактура, защото ми намали пощенските, там ми даваше да плащам само чрез пейпал и помислих, че е нещо заради фактурата. Не знам дали от това се разместиха нещо настройките, или има някакъв временен проблем. Отделно не ми минава плащането с карта, регистрирана в пейпал, защото нямало наличност, а би трябвало да има, освен да е някаква блокирана сума, която не виждам... Писах и на продавачите да ги питам какво да правя. Сигурно ще се наложи да платя през пейпал директно до адреса им, така ще имам ли защита, ако не получа стоката? Иначе от buy it now си платих нормално с картата, както досега... Погледнах, продавачите приемат плащания с карти чрез пейпал, а не самия пейпал

# 656
  • Стара Загора
Какво беше, че забравих, можеше ли да се регистрира MasterCard (на Unicredit Bulbank) в Пейпал?

# 657
Какво беше, че забравих, можеше ли да се регистрира MasterCard (на Unicredit Bulbank) в Пейпал?

може, но само за плащане с нея. За теглене към картата трябва да е Visa

# 658
  • Стара Загора
2 пъти опитвах да я регистрирам, но не ми я приема, а има пари в нея. Сега и без това ще ходя до банката и ще питам.

# 659
  • МАРС
Изтече ми виртуалната карта, взех си новата(със същия номер, но различен секюрити код и дата на валидност) и не иска да я регистрира, опитах дестина пъти.
Някаква идея какъв е проблемът? newsm78
Не иска верифициране, навсякъде погледнах дали го иска.

Общи условия

Активация на акаунт