Изключително съм щастлива,че имам късмета отново да се присъединя към вас.
На 1-ви юни се родиха моите близнаци. 2 дни бяха в кувьоз и знаете,, там не ми дадоха да ги кърмя, макар че много настоявах.На третия ден за мое щастие ме извикаха да ги накърмя пред тях - естествено, те спяха, не бяха свикнали, караха ме да ги будя, да било под час и тем подобни глупости. много време съм се бавила. както и да е, успяха да засучат и двете по малко. После им даваха шишетата.
След това бебките бяха при мен, но с кърменето не вървеше много, все идваше някой да ми виси на главата. после се цедях-имаше много хубава жълта коластра и тайно им я давах като са при мен.
Вече сме си вкъщи и имаме цялото време на света за кърмене
Само,че малките се сърдят, че пуска малко, че трябва да се мъчат, като понамале плачат и се дърпат. Трябва си дохранване, а шишенцата пускат явно доста лясно и те така свикват.Имам стаж в кърменето 1г.4м с кака им, и тогава кърмата ми не беше много, макар, че бях опитала и изчела всичко възможно по въпроса. Само че тя не беше пила от шише и изсукваше всичко до последната капчица.
Та това, за което влязох всъщност , тъй като не съм запозната с шишетата, е да попитам какви шишенца за дохранване да им взема : да не пускат много, да наподобяват майчината гърда и естественото сукане? Много ще съм ви благодарна

Само че не им стига за съжаление