Созопол - мнения, впечатления и препоръки - 4

• 197 481
  • 992
  •   1
Отговори
# 585
  • Пловдив
Ааа, това ли било. И аз харесвам най-вече къщите по Лозенград и района.

# 586
Някой може ли да каже дали работи  аквапарк "Нептун" в Равадиново ?

# 587
  • Пловдив
Къде да спрем в Стария град, в Каса дел Маре сме запазили, но няма паркинг?
Помня, че като не е толкова натоварено, си се влиза из стария град и понякога може да спре пред вила или др. място, сега така ли е или вече е съвсем забранено?

# 588

Аквапарк ли има там?

# 589
  • Пловдив

Аквапарк ли има там?
https://www.youtube.com/watch?v=LMEcQbGQnQ4
Никъде все още няма информация в интернет дали вече работи,пиши само "Най-големият аквапарк в България ще отвори врати това лято",но има някакъв телефон в линка може да звънните да попитате  Wink

# 590
  • София
Има в момента ваучери в Грабо за аквапарк в Слънчев бряг

# 591

Аквапарк ли има там?
https://www.youtube.com/watch?v=LMEcQbGQnQ4
Никъде все още няма информация в интернет дали вече работи,пиши само "Най-големият аквапарк в България ще отвори врати това лято",но има някакъв телефон в линка може да звънните да попитате  Wink
Аквапарк „Нептун” в созополското село Равадиново отваря официално на 22 юли. Това съобщи за Gramofona.com мениджърът на замъка в Равадиново Янко Кръстев.........

http://www.gramofona.com/turizam/mega-akvapark-v-ravadinovo#.WTbpKu8ZqCl.facebook

# 592
  • София
А къде е този Магарешки площад? Нищо не ми говори.
Честно казано и аз не съм наясно, къде там има самия площад.  Simple Smile  Май, просто на махалата така и викат. А градинката се намира между улиците В. Левски и Лозенград.

Ми то чак площад не е, винаги си е било градинка  Simple Smile . Сега там е бистро Магарето и детска площадка.

За аквапарка, жалко. На 20-ти трябва да сме си тръгнали.

# 593
Здравейте, някой ходил ли е в Серена Резидентс Созопол. Интересува ме, има ли децата, къде да играят пред погледа ни докато се храним? На снимките не виждам по терасите шушилници, къде се простират плажните кърпи... newsm78Ол Инклузивът им включва ли алкохол. Какво предсавлява този детски кът, че снимки не открих. Става ли за деца на 4г и 9г. Блъгодаря!

# 594
Здравейте, от 24 до 29 юли мислим да посетим Созопол, но не откривам подходящо място за нощувки. Може ли да ми препоръчате някое хотелче до плаж Хармани с цени до 60-70 лв. на вечер за 4 човека (3 възрастни и дете на 6 г.)

# 595
Здравейте, някой ходил ли е в Серена Резидентс Созопол. Интересува ме, има ли децата, къде да играят пред погледа ни докато се храним? На снимките не виждам по терасите шушилници, къде се простират плажните кърпи... newsm78Ол Инклузивът им включва ли алкохол. Какво предсавлява този детски кът, че снимки не открих. Става ли за деца на 4г и 9г. Блъгодаря!
Вижте в сайта www.visit.bg/ инфото за хотела. Всичко е подробно описано. Има и отзиви на клиенти от лято 2016 г.

# 596
Здарвейте, къде мога да видя програма на концертите и театрите, които се провеждат в открития театър в началото на стария град? Дъщеря ми е голям почитател на този тип развлечения и миналата година често пътувахме от курорт близо до Созопол. Сега ми е поставила задача да издиря програмата,че да не изтървем нещо:) Проверих  на сайта на общината, няма такава информация, дали нямат ФБ страница, където да обявяват предстоящи събития?

# 597
http://www.sozopol.bg/index.php?option=com_content&view=arti … 545&Itemid=97

Това е програмата.  В дясната колона е описан подробно всеки фестивал. Simple Smile

# 598
Много благодаря bouquet

# 599
Вижте в сайта www.visit.bg/ инфото за хотела. Всичко е подробно описано. Има и отзиви на клиенти от лято 2016 г.

Благодаря! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт