Созопол - мнения, впечатления и препоръки - 4

• 197 477
  • 992
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте, от 24 до 29 юли мислим да посетим Созопол, но не откривам подходящо място за нощувки. Може ли да ми препоръчате някое хотелче до плаж Хармани с цени до 60-70 лв. на вечер за 4 човека (3 възрастни и дете на 6 г.)

Погледнете поста ми #508 на стр. 34. Всичките апартаменти, студиа и къщи, които съм посочила са в близост до плаж Хармани и са в този ценови диапазон. Хотели Бриз и Амон Ра на ул. Одеса също са близо, но са с по-високи цени.

# 601
Здравейте и от мен bouquet
Присъединявам се с питане за хубави заведения в Созопол - места с хубава кухня, посещаемост, жива музика (по възможност)  Whistling

# 602
  • Пловдив
Здравейте и от мен bouquet
Присъединявам се с питане за хубави заведения в Созопол - места с хубава кухня, посещаемост, жива музика (по възможност)  Whistling
Здравейте Мира,вижте на първа страница има изброени пробвани и препоръчани места за хапване и пийване в Созопол  Wink Wink Wink

# 603
Някои от тези заведения от първата страница вече не са актуални. Щом става въпрос за жива музика, мога да препоръча "Океан", който се намира в градинката в Стария град. Кухнята там е средно- нормална, не е нещо особено, но става, затова пък музиката е чудесна. Музикантите там много добре свирят и пеят, и го правят с голямо чувство, а не просто да отбият номера. Винаги зареждат с енергия. Казват се "Adi's trio" и са там всяка вечер.

# 604
Мнение за хотел Телъви? Има ли къде да се паркира?
Миналата година бяхме в Серена резидент- няма да повторя. Няма къде да играят децата докато се храните. Детския кът е зад хотела. Храната е една и съща.

# 605
Миналата година бяхме в Серена резидент- няма да повторя. Няма къде да играят децата докато се храните. Детския кът е зад хотела. Храната е една и съща.

За Серената да кажа и аз ... една приятелка ходи миналото лято с детето и ... супер разочарована ... от храна от местополежие от шум от всичко ... и тя категорично отсече, че повече няма да стъпи там ...

# 606
Hug Благодаря, точно това ме интересуваше!

# 607
Здравейте, някой ходил ли е в Серена Резидентс Созопол. Интересува ме, има ли децата, къде да играят пред погледа ни докато се храним? На снимките не виждам по терасите шушилници, къде се простират плажните кърпи... newsm78Ол Инклузивът им включва ли алкохол. Какво предсавлява този детски кът, че снимки не открих. Става ли за деца на 4г и 9г. Блъгодаря!
Е, не Ви ли отговориха в другата тема?! Лоши са отзивите. Прочетете в Букинг и във visit.bg Пише се сушилници, а не шушилници.

# 608
Здравейте, някой ходил ли е в Серена Резидентс Созопол. Интересува ме, има ли децата, къде да играят пред погледа ни докато се храним? На снимките не виждам по терасите шушилници, къде се простират плажните кърпи... newsm78Ол Инклузивът им включва ли алкохол. Какво представлява този детски кът, че снимки не открих. Става ли за деца на 4г и 9г. Благодаря!
Е, не Ви ли отговориха в другата тема?! Лоши са отзивите. Прочетете в Букинг и във visit.bg Пише се сушилници, а не шушилници.

Защо се заяждаш, явно е грешка не от незнание, а от бързина. В друга тема не съм писала.

# 609
може ли да препоръчате заведение на каваци с прилична кухня и нормални цени  newsm78

# 610
  • София
Повечето заведения с прилична кухня и нормални цени са на Смокиня, но е на един плаж с Каваци. Смокиня е по - близо до Грийн лайф, Мапи и Мирамар. Каваци е по към Созопол. На Каваци има на плажа Суит, но цените са високи. Зад него имаше едно ново бяло, миналата година беше ок. На плажа е и Марея, но и там са високи цените, до него има бира-скара, но работи само докато има хора на плажа - кебапчета, цаца, картофки и пр. Друго сносно за хранене е ресторанта на х-л. Свети Никола. На Смокиня са много - Делфин, Жълтото, Рафаело, Мапи, /едно изгоря миналата седмица/. Също и Под Смокинята, между бунгалата. На тези заведения се хранят всички от къмпинга, цените са нормални, имат обедни менюта и се готви всеки ден различно. Със сигурност има още нови, но не съм обикаляла, а и преди седмица сезона още беше в началото. След 10 дни съм там и ще мога да съм актуална. Тези изброените са пробвани през годините и са ок.

# 611
  • Ланкър, планините Овнерог
Здравейте,
Резервирахме през букинга за началото на август Къща за Гости Ла Роса. Гледам, че е с висок рейтниг, някой да има лични впечатления?
А и за Букинг да питам. За първи път пускам от там, трябва ли да имам някакво друго потвърждение, освен мейла веднага след резервацията, за да съм спокойна, че всичко точно?

# 612
На Смокиня са много - Делфин, Жълтото, Рафаело, Мапи, /едно изгоря миналата седмица/.
Благодаря   bouquet
на смокиня ме устройват идеално

# 613
  • München, Deutschland
Здравейте,
Резервирахме през букинга за началото на август Къща за Гости Ла Роса. Гледам, че е с висок рейтниг, някой да има лични впечатления?
А и за Букинг да питам. За първи път пускам от там, трябва ли да имам някакво друго потвърждение, освен мейла веднага след резервацията, за да съм спокойна, че всичко точно?
Само по втория въпрос мога да кажа - само един имейл се получава, именно този, който си получила ти. Всичко ще е ок. Simple Smile

# 614
  • Пловдив
Здравейте,

Ако е тази на ул. Одеса, бяхме останали доволни. Не ни хареса обаче фактът, че чистачката можеше да чисти само рано,защото после си изпускала рейса до родното място. Отделно е една идея по-скъпо от хотелчетата в същия клас. Ние тази година ще сме в съседна къща Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт