Созопол - мнения, впечатления и препоръки - 4

• 197 410
  • 992
  •   1
Отговори
# 660
Пак казвам през Букинг винаги излиза по-скъпо
Не съм съгласна. Отделно, че аз лично буквам оттам, защото хотелите в Букинг са една идея по-добри. Най-смотаните изобщо не ги пускат в Букинг, та така няма нужда да отсявам хотелите. Специално за Созопол си имаме място вече и си буквам по телефона, но попринцип.

А и съм намирала оферти, които ако букна оттук през буукинг ми излизат по-евтини, отколкото от някаква агенция в Бг или пък през самия сайт на хотела.
Ами аз колкото пъти съм сравнявала цени между БГ агенция и Букинг, винаги е било в полза на агенцията. Имам предвид за хотели в България. Може би, Вие като лоялен потребител на Букинг да ползвате допълнителни отстъпки и по този начин цената да Ви излиза по-ниска. Както и да е. Кой както иска да си прави резервациите.

# 661
Преди две години бяхме в Созопол и в близост до мястото, където бяхме отседнали, беше Twin House.Отвън ми хареса, сещам се, че тогава проверявах и в интернет - и вътре не беше зле.Е, да, ама сега нищо не намирам в интернет.Някой знае ли нещо?

A да ми препоръчате нещо подходящо за семейство с дете на 1год? Апартаментът, в който бяхме тогава, беше в затворен комплекс, съвсем приличен, за 50лв на вечер, та, ако може, да е в този ценови диапазон Simple Smile

# 662
  • Пловдив
Здравейте, мами! Може ли да ми препоръчате някакво хотелче близо до Каваци за семейство с две деца - на 15г. и на 9г. Ако може и басейн да има ще е добре, че понякога следобед ползваме басейна.
Благодаря предварително!

# 663
  • Ловеч
Мнение за Melia Mar? По-скоро ме интересуват заведенията в района, защото предлагат само закуска.

# 664
Тази година колко излиза чадър с два шезлонга на Харманите?

# 665
  • Bulgaria
Мнение за Melia Mar? По-скоро ме интересуват заведенията в района, защото предлагат само закуска.

Bamboo Beach.Не съм ходила ,но съм чувала добри отзиви.Ако някой има впечатления ,да сподели.

# 666
  • München, Deutschland
Миналата само чадър беше 6, а с 2 шезлонга - 20, с подложки за шезлонга - 22, като понякога ги даваха без пари. Но и мен ме интересува тази как е.

# 667
  • София
Някой с тазгодишно разписание на влакчетата Санта Марина - Грийн лайф ?

# 668
  • София
Можете ли да препоръчате квартира до 40 лв за двойна стая? Без дете сме.. Някъде в Новия град.Simple Smile

# 669
Миналата само чадър беше 6, а с 2 шезлонга - 20, с подложки за шезлонга - 22, като понякога ги даваха без пари. Но и мен ме интересува тази как е.
Ето тук на картата има официална информация на Министерство на туризма за плажовете по Черноморието www.tourism.government.bg/bg/beaches/  плаж Хармани: 6 лв. чадър/6 лв. шезлонг. Който го интересува може да си провери за даден плаж какво е положението и какви са цените.

# 670
  • София
Интересувам се от аквапарк Равадиново- дали ще спазят срока и дали отсега се знае цената.

# 671
  • София
Здравейте, мами! Може ли да ми препоръчате някакво хотелче близо до Каваци за семейство с две деца - на 15г. и на 9г. Ако може и басейн да има ще е добре, че понякога следобед ползваме басейна.
Благодаря предварително!
Хотелче на Каваци с басейн е Мапи. Имат и ресторант. На плажа е, само се пресича пътя. Има пътека през дюните и излиза на свободната зона. Хотела е непосредствено до Грайн Лайф. И там има басейни, но е комплекс и цените са други. До Мапи е и Мирамар, но не съм сигурна дали имат басейн. От Каваци посока Буджака има много хотелчета с басейни, но там вече е далече от плажа и местата за хранене.

# 672
  • Пловдив
Може и по посока Буджака да е, не ни пречи.

# 673
Ето тук на картата има официална информация на Министерство на туризма за плажовете по Черноморието www.tourism.government.bg/bg/beaches/  плаж Хармани: 6 лв. чадър/6 лв. шезлонг. Който го интересува може да си провери за даден плаж какво е положението и какви са цените.

Много полезно. Благодаря

# 674
Аз съм сега на Мелия мар. Много е хубав хотела - нов, чист, спретнат, любезен персонал.
Да, Bamboo beach е готино заведение, през деня е beach bar и дъни яко музика Smiley не знам дали ще ви допадне, ако сте с деца. Но вечер е много приятно и спокойно. Снощи бяхме там - лека музичка, малко хора по масите.
Иначе има Flamingo - там вечер има програма live музика. Другото е Paradise bay малко по-нагоре от Melia mar по пътя за райския залив.

Само да спомена, че аз и една приятелка сме с ужасно разстройство + температура от няколко дни и според мен е от водата/ мръсотията. Само предупреждавам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт