Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~157

• 53 889
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
Среднощен привет  Hug
Скрит текст:
Моето бабинство за този месец свърши. Утре пътувам...
Утре ще посрещаме слънцето с "Джулай морнинг". Желая на всички денят да бъде прекрасен  sun Nature Sunny Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover
Последните епизоди на Съдбата са ми малко измислени....Тази вечер дори нямах желание да гледам...
Особено утрешния епизод е пълна боза....Елиф отново ще я направят на голяма бяла птица...
Не, че тази вечер не я направиха....
На Къймет й било мъчно за внуците....Ами то и на Султан й беше мъчно за внука, но видяхме как на времето постъпи Къймет с нея и с Назлъ. Прошката е хубаво нещо, но не всичко може да се прости и да се забрави....Както и да е....Филм да става.....

# 631
Здравейте, мили мои момичета,   приятен ден.

Ще започна да пиша от пост 624.

Илдъръм  и   Джихан   в неговия офис.

Джихан   -  Илдъръм, твоите сътрудници са открили, че от 1995 година насам не е спечелено нито едно подобно дело.
                   Тоест,  няма никаква възможност  да си върнем 10-те процента акциите на  Озан.
Илдъръм - Знам, между другото трябва да  свикаме съвета  за управление на  финансите.
                    Трябва да проведем съвещанието, което ти отмени.
Джихан  -  Колкото повече мисля за акциите, толкова повече си губя разума.
                  Харун ще стои срещу мен на съвещанията на Съвета на Директорите  за управление на акциите.
                  Той ще се изказва и ще  ми дава  съвети  за управлението на  моята компания, която аз  ръководя вече  22 години.
                  Как Озан можа да постъпи така с мен ????
                  Той е добро момче.
                   Как можа така да постъпи с  баща си и семейството  си????
                   Умът ми не го  побира ???  Как можа ???
                   Харун и леля му  заедно  погубиха  моя  син,  Илдъръм !!!
                   Аз  изгубих  сина си !!!
                   Тия мръсни гадове унищожиха моят син !!!!
                   От една страна много ме е яд на  Озан,  от  друга страна  ми е болно за него.
                   Как мога да върна  на  Озан  здравия  разум,  Илдъръм ????

В тоя  момент  Озан  влиза  при  тях. Носи една  папка. Вътре е протокола от  лудницата, че е  невменяем.

Джихан   -   Озан,  сине ???
                     Какво се е случило ????  Ти как  си ???
Озан  -  Отвори и прочети.
Джихан  -  Какво е това ????
                  Джихан чете протокола, че Озан е невменяем.
Озан  -  Вие се опитахте насила  да ме изкарате луд.
              Аз отидох и получих  заключението сам.
              Аз направих  това,  което  вие  искахте.
              Можете да ползвате  заключението  в  съда.
              Ти можеш всичко да направиш, което пожелаеш.
Джихан   -  Сине,  мили мой ????
                   Вече ти казах.  Аз за това нищо не знаех,  сине  мой.
                   В лудницата те   вкарах  не  аз.
                   И  веднага те  взех,  след като  ми съобщиха.
                   За мен не са  важни акциите.
                   Аз се притеснявам за теб, сине !!!
                   Озан, ако аз загубя дори и последния  си  грош, няма да позволя да ти  лепнат  това клеймо, сине !!!!     
                   Няма да разреша да те оклеветят теб  като  луд !!!!
                   Даже и да  загубя  всичко, което съм  придобил за тези  години, пак няма да разреша.
                   Ти си моят единствен син.  Аз за теб  живота си давам.
                    За мен акциите не са  важни, важен си ти.
                    Парите пак ще ги  изкарам, но единствения ми син няма да носи  това въже на  врата си !!!!

Джихан  взема  протокола от папката и го накъса на парчета.

Джихан  -  Озан,  сине,  на мен не ми пука за  акциите. Ти си най-важният !!!!

Кериман  и Йозкан.  Той  в  банята.  Бръсне си  голата глава.  Кериман иска да ходи до тоалетна.
                    Йозкан не излиза. Тя му скрои номер, че говори със Севинч и тогава Йозкан излезе и тя  влезе.

Севинч при  майка си.  Тя я оплю и я изгони  да отива при  Йозкан.  Каза й, че той сега нямал пари, но Джансу щяла да му даде.
                    Севинч отиде  при  Енгин.  Чака  Йозкан.  Той дойде.  Притеснява се от нея, защото я е лъгал.  Започна да се оправдава, че бил  много  влюбен в нея и  не искал да я изпусне.  Тя също му каза, че не търси пари от  него, ами  го обича  много.  Каза му, че му прощава и иска да са приятели.
                  Двамата се разбраха. Прегръщат се.  Целуват се.

Майдето пак скрои номер на  Дилара.
                           Майде отиде в  замъка на  Дилара.  Слиза по стълбите. Дилара с детето и Севинч на  двора.  Севинч  взе детето и го  внесе вътре.

Дилара  -  Вие какво правите  тук ???
Майде  -  Аз дойдох да поговорим.
Дилара    Как  смеете да идвате в моя дом ????
                 Аз нямам нищо  да говоря с Вас.  Моля, Ви, вървете си!!!!
Майде  -  Но, аз  имам какво да кажа.
                Харун за нищо не е виновен, Дилара.
                Целият план го скроих  само аз.
                Направи го само с цел да си отмъстя на  Джихан !!!
Дилара  -  Моля Ви,  от къде намирате  смелост да разговаряте с мен  за мръсотиите си ???
                  Заради  Вашите  мръсни интриги, аз загубих  сина си !!!!
                  Моето семейство е разрушено. Аз нямам семейство !!!
Майде  -  Нима аз бих  навредила на теб????
                 Ти си майка на моят Алаз и аз не искам да те обиждам и разстройвам.
Дилара  -  Аз разбрах, г-жа Майде !!!!
                 Значи, Вас Ви  интересува само  Алаз.
                 И сте дошли тук  само  заради  Алаз !!!
                 Простете, но  на  Вас  аз  никога  няма да дам  Алаз.
                Вие повече даже и няма да го  видите !!!....  Разбрахте ли ме ???....
Майде  -  Аз нямам това в предвид.
                Моля те, не карай  Харун  да  плаща  за  моите  грешки.
Дилара  -  Достатъчно !!!Аз не вярвам на нито една Ваша  дума !!!!
                 Моля,  вървете си от  моя  дом !!!
                Ако не си тръгнете  сами  ще ме  принудите да Ви  заставя !!!!
                Моля  Вървете си !!!!
Майде  -  Добре. /тръгва си/.Но се спря на стъпалата, обърна се с лице към  Дилара и каза:
                 Аз никога  не съм  ходила  при никого на покаяние!!!!
                 И когато дойдох днес тук  знаех, че ще преглътна унижението.
                 Всичко стана така, както и предполагах!!!!
                 Ти правиш  голяма  грешка.
                 Дилара, винейки за всичко  Харун и заставяйки го да плати той за моите грешки ти оставяш  родния си син без  баща!!!!
                 Помисли за това.
                 Това е последното, което ще кажа.  Приятен ден.

Майде си замина.

отивам да правя палачинки.

# 632
Може би някой ще поиска да си подобри настроението:

на № 309  епизод номер 1 с бг суб  smile3503

в дата бг http://data-bg.net/details.php?id=27772

и онлаин по-късно в контакта https://new.vk.com/club113691288  

Приятно гледане!

# 633
Добро утро! Hug Hug Hug

Скрит текст:
Честит ни нов месец!Здраве,късмет и сполука за всички нас! Heart Eyes

Uriah Heep - July Morning

Ани Hug,успяла си да наминеш снощи! Hug Приятно пътуване! Peace

Сиси Hug,благодаря за превода! Hug

Лу Hug,благодаря за линка,аз за сега съм с ВО! Laughing

Боби Hug е с внучето! Laughing

Бризка Hug,скоро не е минала! Hug

Гости Hug,работи и гледа летните сериали! Laughing Hug

Прекрасен ден,момичета! Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Rose

# 634
  • Стара Загора
Добро утро Flowers SunflowerАни Hug Сиси HugЛу HugЗлати HugКриси HugБризче HugГости Hugи всички,които ще наминат по-късно Hug

Нека денят ви започне с ведра усмивка!

Нека сърцето ви прелива от добро настроение!

ПОЖЕЛАВАМ ВИ НЕОБИКНОВЕНО ЩАСТЛИВ ДЕН И КЪСМЕТЪТ ДА Е НА ЕДНА РЪКА РАЗСТОЯНИЕ!

ПП Злати waveyс внучето съм Grinning но докато се хранят с майка си,минавам да ви поздравя lovekiss

# 635
Добро утро Flowers SunflowerАни Hug Сиси HugЛу HugЗлати HugКриси HugБризче HugГости Hugи всички,които ще наминат по-късно Hug

Нека денят ви започне с ведра усмивка!

Нека сърцето ви прелива от добро настроение!

ПОЖЕЛАВАМ ВИ НЕОБИКНОВЕНО ЩАСТЛИВ ДЕН И КЪСМЕТЪТ ДА Е НА ЕДНА РЪКА РАЗСТОЯНИЕ!

ПП Злати waveyс внучето съм Grinning но докато се хранят с майка си,минавам да ви поздравя lovekiss

Щастлива баба! Благодаря за пожеланията! Нека и на теб денят да е спорен и пълен с емоции! bouquet bouquet bouquet bouquet love001

# 636
# 637

Момичета, честит първи юли и честито второ полугодие!

Що се отнася до сериала, който гледам за първи път  по  бТВ, нямам какво повече да коментирам. Но каквито и да са кусурите на продуценти и сценаристи остава хубавата игра на Кахраман, на Якуб, на Шукрян и на Зия и Каймет. Тях съм ги сложила в купата на първенците.

# 638
# 639
  • Стара Загора

ДО КРАЯ НА "Част от мен" ЩЕ ВИДИТЕ :

Елиф уведомява Сонер, че се налага да напусне работа, тъй като прекарва проблемна бременност и лекарите са й препоръчали да не се претоварва. Сонер отказва да приеме оставката й и предлага да работи от дома си. Той не отговаря на обажданията на Дефне. Айсел напразно уверява Мелек в чувствата на Селим към нея – тя съобщава, че същата вечер ще лети към Виена.
 Саадет уведомява Якуп, че Максут настоява да се срещнат с адвокат, за да му прехвърли дяловете си в холдинга “Йорукхан”. Якуп я успокоява, че ще намери фалшив купувач за акциите. Елиф узнава, че Къймет е заблудила близките си за своята болест, и обещава, че ще запази тайната й. Шофьорът отвлякъл Едже идва в съзнание и издава местонахождението на Дефне. Елиф дочува разговор между Мюжгян и Къймет, от който научава, че Кахраман издирва Едже. Елиф решава да намери Кахраман. Сонер, който е пристигнал в имението по работа, предлага да я откара при него.
 Стопаните на къщата, в която се укрива Дефне, не й позволяват да я напусне. Те я заключват в една от стаите, тъй като Сонер е поръчал да я задържат, докато той не изпрати човек да я отведе. Селим научава от майка си, че Мелек напуска страната и се опитва да я задържи. Мелек се отказва от полета си. Джанан моли Мелек и селим да й простят измамата, която е извършила, и пожелава щастие на влюбените. Саадет споделя с Якуп, че се колебае дали да заблуди Максут. Шукран дочува думите й и информира Максут, че Саадет и Якуп нямат намерение да продадат акциите си.
 Кахраман и полицията се отправят към адреса, който им е посочил шофьорът, но къщата е празна. Кахраман намира ръкавица изпусната от Едже, и нахлува в дома на прислугата. Той спасява Едже, а Дефне е арестувана. На Елиф и прилошава и Сонер я откарва в болница. Неговите служители му съобщават, че жената , в чиято къща е открита Едже, е предоставила негово описание и полицията е изготвила фото робот с образа му. Той изключва телефоните си и се готви да напусне страната заедно с Елиф. В болницата го среща неговата психотерапевтка.  т разговора им Елиф научава, че Сонер приема силни антидепресанти.
 Якуп упреква Максут, че се е съюзил с Шукран и манипулира Саадет, за да получи акциите им в компанията. Максут заявява, че е измамил и Шукран. Той прогонва Якуп от дома си. Якуп настоява Саадет да го последва в имението, но тя остава при Максут. Къймет признава пред Кахраман, че Елиф е напуснала дома заедно със Сонер и двамата не отговарят на обажданията им. Кахраман получава описанието на съучастника на Дефне и разбира, че това е Сонер. От болницата където са го видели за последен път кс Елиф, му съобщават, че Сонер има психически проблеми. Сонер отвежда Елиф на своята яхта, като я измамва, че ще се срещнат с Кахраман.
Елиф заблуждава Сонер, че ще му помогне да отвлекат Топрак и заедно ще отплават към Южен Кипър. Тя се обажда на Гюлсюм, за да доведе сина й. Гюлсюм дава телефона на Кахраман. Той успокоява Елиф, че ще я спаси. Без Сонер да заподозре, че говори с Кахраман, Елиф успява да му подскаже, че е затворена на яхтата му. Джанан намира плавателен съд, регистриран на името на Еркан.
 Къймет моли Мерием за прошка за злините, които неволно й е причинила. Мерием я утешава. Сонер се усъмнява в искренността на Елиф. Обажда се на Гюлсюм, но вместо нея му отговаря Кахраман. Гюлсюм, Якуп и Селим устройват клопка на шофьора, който Сонер е изпратилр да вземе Топрак. Сонер прави опит да отплава с яхтата си, но е заловен от полицията.
 СЛЕД ТРИ МЕСЕЦА – Селим и Мелек сключват граждански брак, а Джанан става тяхна свидетелка. Джелял и Мюжгян се сгодяват. Саадет настоява Якуп да приеме акциите й в холдинга “Йорукхан”. Максут се възпротивява на решението на майка си. Шукран открива брачното свидетелство на Селим и Мелек и съобщава на Якуп, че сестра му се е омъжила тайно. Якуп обещава на Мелек той да съобщи новината на Саадет. Максут научва за сватбата и настоява Мелек да се разведе. Тя отказва и заявява, че Якуп я е подкрепил. Максут взима оръжието си и се отправя към имението на Йорукхан. Саадет подава сигнал в полицията. Максут е арестуван пред портала на имението.
Къймет моли Саадет за прошка за деянията си. Кани я на сватбата на Джелял и Мюжгян. След тържеството Кахраман и Елиф съобщават решението си да се преместят в Хатай. Кахраман предава ръководството на семейния бизнес на Якуп. Кахраман, Елиф, Топрак и Едже се сбогуват с близките си и напускат Истанбул.
 След години Топрак е щастливо женен и оглавява холдинга “ Йорукхан”. Едже става известна пианистка, а по-малкият им брат Атеш завършва висшето си образование!КРАЙ!

# 640
                   _Сладури, здравейте за втори път.  Да попишем още  малко от  71-ви епизод на  Парчетата.

Продължавам от пост № 631.

Озан се среща с  Джандан, въпреки, че тя даде клетва  пред  Джихан, че няма да се среща с  Озан.
                        Озан най-накрая  вече  разбра как са го  лъгали  Джандан,  Майде и  Харун.  Вече  картинката му е ясна.  Разбра окончателно, че  баща му  Джихан няма абсолютно  никаква вина за това, че е откаран  в  лудницата.
                        Озан  върви  по  улицата.  На телефона е  Джандан.  Тя го вика при нея.  Намира се на пристанището.  Озан  отиде на срещата.
                        Когато го видя,  Джандан се притича, за да се хвърли  в  обятията му,  но  Озан  вече не се  лъже така наивно.  Явно  развръзката между него и баща  му е  крайъгълният камък  за стопяване на леда  между бащата и сина.

Озан  -  Джандан,  как си  могла да направиш  тази  мръсотия????
              Що за човек си ти????.... Ти   въобще  човек ли си ????
Джандан  -  Озан,  сега всичко ще ти обясня.
                    Заклевам ти се,  мене  ме  заставиха  да  те  шантажирам.
Озан  -  Аз пък се влюбих  в  теб, защото си мислех, че ти си почтен  човек и не  вярвах  на  никого от  семейството ми!!!
              Как  можах  толкова  глупаво да ти се доверя ????
Джандан  -  И аз те  обичам,  Озан.  Много те обичам.
Озан  -  И за  това ли  ме  излъга  най-вулгарно и се подигра с мен. Аз съм  пълен  глупак !!!!
              Защо направи  толкова  много  мерзости, отвращения  и  възмущения  зад  гърба  ми  ???
Джандан  -  Озан, моля те,  изслушай  ме !!!!    Всичко ще ти обясня !!!!
Озан  -  Има ли  смисъл да те  слушам,  Джандан ????
              Какъв нов  план  си скроила ????
              Каква мръсотия  си  намислила ????
              Ти, обаче изчака - аз предположих  този  твой  ход, да знаеш ????
              Вече знам  за  гадостите ти, заради, които  се скарах с  баща си????
              Моят  баща  те е намерил и се е наложило  всичко да си признаеш  пред  него !!!
              Ти си долна  мръстница,  Джандан !!!  Татко  колко  пъти ми го каза, ама аз не го  послушах!!!!
               Харун те търси теб, защото знае  курвенските ви номера и иска да си отмъсти!!!!
               Ти, обаче  се  криеш  от  него,  защо,  Джандан ????
               Да знаеш, че  Харун  ще те  убие, ако  разбере какво си вършила ????
               Ти нямаш  абсолютно  никакъв  изход от  ситуацията и си  решила да се добереш  до  мен !!!!
               Но аз не съм  този,  който ти  искаш  и  търсиш  !!!!
               Аз нямам  пари,  Джандан!!!!   Аз  съм  беден  !!!!

Джандан  -  Озан, на мен си ми  нужен  само  ти !!!!
                    Аз те  обичам  до полуда!!!!   Не мога да живея  без  теб !!!!
                    Моля те, дай да ти обясня  всичко  !!!!
Озан  -  Престани да  лъжеш,  лъжкиня такава !!!
              Ти вече    така в  моите  очи  пропадна  на  дъното на пропастта !!!
              Аз нямам пари,   Джандан !!!!
              Аз дадох  всичко, което имах  на  баща си.
              Преписах го на татко, защото само той ме обича и  заслужава да   му се доверя!!!!
              Аз не съм  този,  когото ти искаш!!!!....  Върви  при  Харун - там ти е мястото !!!!
              Махай се от  мен !!!....     Махай се !!!.....

Джандан   -  Озан, за какви пари ми говориш ????    Какви  пари  ?????
                      Та аз те  обичам !!!!   Разбра ли,  обичам  те !!!!
                       Аз дойдох  тук, за да те помоля за прошка !!!!
                       А сега  рискувам  и  собствения  си  живот !!!!
                       Знаеш ли какво ще стане, ако баща ти ме види тук с теб????
                       За какви  планове  ми  говориш ???
                       Озан,  моля те, прости ми !!!!
                       Не знаеш  колко  силно те обичам!!!!  До смърт те обичам!!!!
                       За това ти ми прости !!!!
                       Хайде да се махнем  от  тук !!!!
                       Можем да започнем  нов   живот  двамата на другия  край  на  Света !!!!
                       Аз имам пари !!!!.....Много  пари!!!.....
                      Ще започнем  от  нулата.  Двамата.  Ще  живеем в  обич и щастие!!!!
                      Кажи ми, че си ми простил????.....Кажи ми го ????.....
                      Моля те, прости ми,  Озан????...  Моля те????.....  Твоя съм !!!....
                      Всичко ще ти обясня.  Ти ще ме разбереш, защото и ти ме обичаш.......

Майдето  гледа по  музикален  канал на телевизията  Хазал, позна я  вещицата и веднага се хвана вече за  Хазал.
               Майдето я гледа и си казва:  -  Обект на несправедливост, собствената  дъщеря  на   Джихан  Гюрпънар!!!!"

Майдето  търси  Севинч по телефона. Намери я.

Севинч,  искам нещо от теб.  Много е важно.
              Отнася се за  Хазал.  Слушай  внимателно и изпълнявай.
              От днес нататък  каквото и да каже  Хазал,  каквото и да направи  Хазал  аз  трябва  всичко  да  зная!!!!  Разбра ли ме????   Това е заповед.  За  всичко ще ми докладваш  незабавно !!!

Севинч  - Разбрах,  но  защо ????

Майде  -  Севинч,  защо си си наумила, че  можеш  да се  интересуваш  от  причините на  моите  желания????
               Достатъчно,   Севинч !!!!  Прави това, което аз  ти  казвам!!!!
               И ми докладвай  за  всичко  непрекъснато!!!!  Всичко трябва да знам !!!!

по-късно ще  продължа.

Последна редакция: пт, 01 юли 2016, 18:01 от sisi55

# 641
Привет! Hug Hug Hug

Голяма жега е пак  при нас!  Nature Sunny Nature Sunny Nature Sunny
Скрит текст:

Боби HugЛу HugКриси HugСиси Hug

# 642
Здравейте момичета  Hug
Вече съм си у дома  Peace
Посрещнахте ли сутринта слънцето  Nature Sunny Днес беше много жарко Да ни е честит 1-ви юли  Hug
Днес направих великото пътуване...
Скрит текст:
Не пътувайте с Юнион Ивкони - това е най некоректната фирма превозвач. Първо автобуса закъсня с 20 минути да пристигне на централна автогара София. След това нахвърляха багажа в багажното отделение....Шофьора е пристигнал от друг курс и тръгва отново за нашия......За първи път пътува по този маршрут и пита по телефона кое населено място след кое следва, защото има пътници за слизане или качване...Само спази почивката от 20 минути и накрая два пъти прави обиколки, за да влезе на автогарата в Русе и закъснението беше час и половина....Добре, че стигнахме живи  Praynig защото имаше и рискови моменти....Днес се изморих повече, отколкото когато съм с внука....
Нищо не мога да правя - само мога да гледам Кахраман  Party

На първо четене поздрав с моята любима песен на Ози  newsm08

♫♪♫ Kalp♥Yarası•❀•Сърдечна ♥ рана ♫♫

https://youtu.be/rVpt2IIHV0Y

# 643

Значението на името Къймет сигурно е Кума Лиса..... Thinking

# 644

Общи условия

Активация на акаунт