Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~157

• 53 883
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
Цитат

Хати и Ози изглеждат по-добре като двойка, отколкото Хати и Бурак....

Ха, ха, Ани! Hug Да си дойдем на думата... ама нас никой не ни пита...но ние си казваме Joy Joy Joy Joy Joy

# 661
Цитат

Хати и Ози изглеждат по-добре като двойка, отколкото Хати и Бурак....

Ха, ха, Ани! Hug Да си дойдем на думата... ама нас никой не ни пита...но ние си казваме Joy Joy Joy Joy Joy

Да, така е....Ама знаеш ли, Ози си пада малко турчин...В едно интервю беше казал, че любимата му жена не можело да се целува с други, та дори и сценария да изисква да има целувки....
Ама той може да се целува, и то най-правилно....  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 662
Е, какво да го правим... Приемаме го с плюсовете и минусите му... Не беше ли и той от онези южни части, дето са аканъ турци? Joy Joy Joy Joy Joy

Чакам с нетърпение да гледам  "Втори-я му шанс". Явно не Нургюл е била причина да излезе от Парченцата....

# 663
Написах един пост и той изчезна.... ooooh!
Героите вече са уморени  ooooh!
Скрит текст:
Тази вечер ходих и на гробища да полея цветята, че горкичките две седмици са без водичка....На връщане беше прохладно, но краката отказват да вървят....Утре ще си почивам....
Утре ще гледам пропуснатите два епизода на Парченцата - като преди това ще прочета преводите и коментарите на Злати, Бризка и Сиси.....

След това идва ред на преведените епизоди на Обществото....

Деси - не вярвам на никой, защото всеки от участниците  приказва както на него му изнася...А и не ме интересува....Днеска се карат, утре се сдобряват, защото интереса клати феса....

# 664
# 665
Деси HugЗлати waveyСиси wavey
При нас е много горещо от ранни зори grinning039

Криси wavey

СТАТИЯ ЗА СИНАН ТУЗДЖУ (СОНЕР)

Синан Тузджу – Поет по сърце
За ролята на строгия началник на Елиф е поканен един от най-уважаваните турски актьори от поколението, дебютирало в началото на века. Синан Тузджу е познат на българските зрители със своите превъплъщения в образите на Йомер от “Под липите”и Сертач от “Пламъкът на сръцето”. От 10 години той е щастливо женен за не-помалко известната Долунай Сойсерт( Доня Гарсия Мендес – “Великолепният Век”, Лейля “Тайни”), която е с четири години по-възрастна от него. Двамата се запознават, докато репетират постановка на Истанбулския градски театър. По това време Долунай е вече утвърдена тетатрална звезда и има няколко хитови сериала зад гърба си. Разведена е след четири годишен брак с първия си съпруг. Искрите, които прехвърчат на сцената, бързо прерастват в страстна любов. Синан посвещава на любимата си поема, а по-късно издава стихосбирка “Долунай”(“ пълнолуние” на турски – бел. авт.). “Всички пиеси, стихове и разкази, които съм написал, посвещавам на нея”, разкрива Тузджу, който се изявява и като успешен сценарист на сериали. През 2006г. влюбените разменят брачни обети в присъствието на близки приятели. “Със съпруга ми сме двете половинки на едно цяло. Обичам го безкрайно и му се възхищавам като личност и професионалист. След 10 години съвместен живот нашият огън продължава да гори, защото поддържаме любовта си с романтични изненади и жестове към любимия”, споделя Долунай. Двойката обитава триетажна къща в престижния истанбулски квартал “Улус”. Сойсерт е голяма почитателка на котките и освен с домашните любимци и техните играчки, домът им е пълен с пластики, картини и снимки на грациозните животинки. “Зариди ангажиментите ни е трудно да съгласуваме програмите си така, че да сме заедно у дома с Долунай. Понякога къщата е празна по два дни. Но когато се съберем, прекарваме чудесно. Не си разделяме домакинските зъдължения, а всеки върши всичко. А з например готвя прекрасна паста и съм майстор на чий кюфтетата( кюфтета от сурова телешка кайма с булгур – бел. авт.).”Синан Тузджу е роден на 10 юли 1977г. в Газиентеп, Югоизточна Турция, в семейството на адвокатка и финансист, което има далечна родствена връзка с прочутия суфитски философ и поет Джелялетин Руми Мевляна. Синан е негов внук от 24-то поколение. Той и по-малкият му брат израстват в голяма фамилия – заедно стях живеят двете му баби и дядо му по бащина линия. “Дядо ми почина, но бабите ми все още са живи - не познавам по-прекрасни и мили жени. Те са ми давали най-важните житейски съвети. Въпреки, че турското общество се смята за патриархално, жените са в основата на семейството и често имат по-голямо влияние от съпрузите си. Аз съм силно привързан към майка си, котао е изиграла важна роля във формирането ми като личност. Тя е родена под знака на Скорпиона, а аз съм зодия Рак, така че връзката ни е много силна – усещаме емоциите си, без да е необходимо да говорим. Щастлив съм, че се развивах в семейство, където имаше взаимна обич. Аз и брат ми бяхме много палави и на практика израстнахме на улицата. Налагаше се майка ми да хвърля по нас обувки, за да ни усмири. Винаги имаше някой чехъл подръка. Баща ми е по.сдържан. С него имахме калсически сблъсъци – например, когато научи, че пуша. Другата тема, на която непрекъснато спорим, е футболът. Той е върл поддръжник на “Бешикташ”, дакато аз съм фен на “Галатасарай”. В ученическите си години Синан се увлича по художественото слово и започва да пише стихове. “Имахме прекрасен преподавател по литература, който ни вдъхна страст към четенето. Вкъщи също всички бяха запалени читатели. Това по естенствен път ме доведе до писането”. Увлечението му по изящната словестност го отвежда в Истанбул, където е приет в театрлания департамент на Университета “Мимар Синан”. Скоро след дипломирането си заминава за Лондон, където работи в театър “Аркола”, основан от турския актьор Мехмет Ерген. “Участвах в малки роли, но повече гледах представления, учех английски, работех като барман, поправях елекрическата инсталация, дори миех подовете. Никога не съм твръдял, че съм изучавал актьорско майсторство в чужбина. Смятам, че някои колеги прувеличават туристическите си посещения, например в САЩ, където са присъствали на кратки актьорски курсове, а след това заявяват в интервюта, че имат чуждестранно образование”, категоричен е Тузджу. След завръщането си в родината изгражда блестяща кариера първо на сцената, а след това и пред камерата. Доброто владеене на английски му помага да получи ангажименти и в чуждестранни продукции като амриканската приключенска сага “Джак Хънтър” и биографичния филм за първата автомобилна състезателка в Иран “Лале”, който предстои да излезе по екраните през тази година. Напоследък актьорът се концентрира все повече върху работата си като сценарист. Първият филм по негов сценарии “Урфа завинаги” стартира през 2014г., а в галните роли си партнират съпругата му Долунай Сойсерт и Бюлент Инал( Йърмаз – “Под липите”). Изключително успешна е и следващата му поредица “Кехлибар”, която дебютира през март тази година. “Когато не съм ангажиран със снимки, се опитвам да пиша по три-четири часа дневно. Необходима ми е пълна тишина, за да мога да се концентрирам. Изключвам телефоните, спирам музиката и се вглъбявам в текста”. Долунай Сойсерт заявява, че въпреки любовта към съпруга си, не би участвала в негов проект, в който да играят главните роли. “Съгласен съм с нея. Никой от двамата ни няма подобно желание. Взаимно се подкрепяме в професионалните си кариери, но не бива личният живот и работата да се смесват, поне според нас – за други двойки този закон може да не важи. Няма формула за успешна връзка, има само едно правило – взаимно уважение. ГЖЖивотът е твърде кратък, за да си позволим да не го изживяваме щастливо”.Източник: - Вестник "TV Сага"

Слънце, безкрайни благодарности  за поста ти.  Както винаги си  на върха по ум и разум.  Още веднъж - благодаря.

Златенце, и на теб благодаря, че си ме изчела.  Благодаря ти.
Ани и на теб благодаря.  Лу и на теб, скъпа.

Благодаря на всички момичета, които пишат  умно и с любов.
Колко пъти пишем, че всички са класни  актьори.  Няма две мнения.
Може би  Йозджан  Дениз  е  на  върха благодарим му, но това не пречи да си харесваме и другите актьори.  Ето и сега в момента аз неправилно изтъквам  Йозджан  Дениз,  защото например  Морското ми  Бризче си харесва  Баръш   Флай.  Бризче, моля те прости ми, вече няма да пиша  така.
Която който иска него да си харесва, но да не създава напрежение сред  момичетата  тук  в  нашата тема, които са  КЛАСА  над  всички  останали  във всичките теми от А  до  Я.
Тук сме да се забавляваме и никоя  няма  право да  лишава което и да е  момиче от това удоволствие.
Нали за това сме дошли - да  бъдем  щастливи.
Ти харесваш  една, аз друга, ти един мъж - аз друг - това си е наше  право и наше  желание.
Аз не съм  длъжна да харесвам  тази, която ти си я харесваш, нито пък  обратното.
Ако не спазваме  обещанието да се обичаме и да сме щастливи в  темата  тогава  защо  сме  тук ????   Да  питам ???

Не е честно  да изтъкваме  една или  друга актриса  за  сметка  на останалите  -  това не е  честно и много непочтено към останалите момичета ! Която от  нас си мисли, че  Нулгюл си е отишла  под натиска на  Еркан , значи нищо не е разбрала от  сценария на  Ендемол  Турция. Нищо не е разбрала.  Тогава щом не е разбрала, защо пише  нелепости, да питам????    Сериала  Парчетата е сложна  драматична  и философско трагична  постановка  за трагедията на семействата в Турция от  всичко  класови слоеве в  бедност и богатство и  всякакви  писаници по отношение на  един или друг  актьор са   недомислици.  Сега  защо  убиха  Айшето ????  Аз пък да питам???    Защо???  Тя  толкова добре играе - покланям й  се до земята???   Защо я убиха????
Нима  Айшето играе пак  Нургюл???   Защото такъв е  сценария,  защото такава е постановката,   защото  двата сериала,  снимани  в  целия  свят - в Америка и къде беше още имат  различни сценарии с една и съща съдба - смяната да бебетата в  родилните  домове!!!   Това е същината на  романа.  Друга  същина няма.
Ендемол искат да са различни и за това така  изработиха  сценария.  Ако някой питаше мен  как   трябва да се развива действието, щях да пиша - да остане Айшето, защото тя внесе  красота и любов в сериала, защото тя  показа на тези тъпи  турски  сценаристи, че  живота се крепи на любовта.
Ама, когато пишем трябва да мислим  с главите си.  Разни  изказвания по адрес на този или онзи не са желателни.

Моля да ми простите !!!!  Вече няма да пиша нищо  за  Нургюл.  Ако още веднъж си позволя   да я коментирам, ще си дам  самата   на  себе си сметка, че не ми е мястото тук и  трябва да не пиша, за да бъде уютно на другите момичета в темата.

Как си позволих да пиша, не  знам.   Може би, защото от  началото на конфликта все нищо не пишех и вече и аз  се изтърбуших.
Още веднъж - простете ми!!!!

Сега - от  днес   да  продължа  от  моя  пост 653.  Финалната серия 71-ва от  втори  сезон.
Благодаря ви, че ме четете. Обичам ви.

# 666
Сиси - ама ти пак нещо не си разбрала...Нали убиха Айше, защото Шюкран Овалъ, не можела да понася Еркан и да търпи неговите капризи....Като гледам продуцентите се редят на опашка да предлагат роля в своите продукции на Шюкран Овалъ...Ади бе...и тя ще стои в Парченцата....Спирам до тук  smile3505
При нас заваля затрещя, настана истинска буря  buria buria

Последна редакция: сб, 02 юли 2016, 21:41 от MAMA-AN

# 667
                     От   пост   653.   Джансу и Дениз  в  кафето  на  Дениз.

Джансу  - Дениз, аз  много  мислих.
                 Не зная какво да правим???
                 Ти със собствените си очи вида  реакцията на  баща ми.
                 Ние как ще се справим  с  този проблем????
Дениз  -  Джансу, на теб  това ли ти е грижата???
               Любима, не го  мисли, мила,.
               Ние ще преодолеем всичко това.
               Джансу, ти обичаш ли ме????
Джансу  -  Дениз,  ти  прекрасно  знаеш, че аз много  силно те обичам.
                  Престани, моля те!!!!
Дениз  -  Любима, докато ти ме обичаш и ми се доверяваш, ние ще преодолеем всички  трудности.

Дениз  става от  стола,  Джансу - също и двамата горещо се  прегръщат.
                   Аз  много  силно те обичам,  до  смърт.
                   С течение на времето, ние ще  преодолеем всички  трудности, любима.
                   Ти не мисли за нищо,  разбираш  ли ме ????

В този момент  Джихан  влиза  в   кафенето и ги  вижда двамата прегърнати, вкопчени един в друг.

Боже, любовта е най-голямата и най-прекрасната  заблуда  на  Земята.

Джансу и Дениз  виждат  Джихан пред очите си.
                В това време в  кафето  влиза и  Айшето, дошла с друга  кола.  Айшето изтича  и отиде при тях.

Джансу  -  Татко,  татко,  какво  правиш ????
Джихан  -  Нима аз не  ти  казах, да се държиш  далеко от  моята  дъщеря ????
                  Ти какво правиш  сега ????
Дениз  -  Аз обичам  Джансу,  брат  Джихан.
Джихан  -  Ти обичаш  Джансу ????
Дениз  -  ДА!!!!

Тогава   Джихан се   изправи и  със всичко сила  удари една  плесница на  Дениз.
Джансу  -  Татко, ти какво правиш ???

Айше  -  Джихан,  моля те ????
Джихан  -  Ти как обичаш  Джансу ???
                   Нима не знаеш, че точно   в това кафене снощи  стреляха ????
                   И ти сега, с кои очи каниш  моята дъщеря  точно в това кафене,  което  вчера   беше  бойно поле ????
                   Как можа да я доведеш  тук ????
                   Това ли е твоята любов ????
                    Ако  ти я обичаш  Джансу, то аз я обичам   хиляди  пъти  повече. Тя е моята  дъщеря.  Ясно ли ти е ????
                    Твоята  любов не може да бъде по-силна от  моята  любов!!!!
                     Аз съм  нейният  баща !!!!
Джансу  -  Татко ???
Джихан  -  Тръгваме !!!
Джансу  -  Татко, прости ми,  ти  какво правиш ????
                  Аз няма да си дойда !!!!

Всички  напуснаха кафенето.  Джихан я заведе  в  замъка.
                     Спря я на  площадката на стълбището.   Джансу плаче, не иска да остане с  баща си.

Джихан  -  Джансу, дъще, спри !!!!   Казах  Спри !!!!
Джансу  -  Аз с теб  няма да говоря !!!!
                  Ти какво направи ????  Разделяш ма с любимия ми ????
                  И пред всички  ти удари  Дениз, а мен ме повлече из  кафето.

Ще продължа  по-късно.  Простете ми.

# 668
Ани Hug
Скрит текст:
Като те чета какви перипетии имаш на село за една трева!Божеее.Ние не делим двора!Сестра ми сее целия двор,аз не вземам нищо!Тя подържа градината,плаща си водата!Като отида чистя само къщата тъй като никой не живее там!Сестра ми си има апартамент!От към мъжа ми имам зълва!Не казва нищо!Кой когато може ходи и чисти,повече тя тъй като живеят в град по близо до селото! Peace
Сиси Hug,не се ядосвай! Peace Шюкран Овалъ не е толкова известна актриса според мен! Peace И тя не е изтърпяла Еркан,поне това писаха преди да излезе от сериала! Peace

ПП 2 отговора  Laughing

# 669
Злати
Скрит текст:
ММ преди да си замине ми каза, че нямам работа тук - само да се ядосвам със сестра му...Да заминавам по-близо до децата - или в Кюстендил, или да си купя боксониера в някой краен квартал на София и да не се занимавам с глупостите на сестра му...Тя не само сега е такава- винаги е била проклетница, когато и той беше жив и се опитваше и него да го командори, но той с две приказки й затваряше устата...Но сега тя е стопанката на къщата и само се разпорежда...
Ама какво да приказваме - брат й беше почти два месеца в болницата, тя не дойде един път да го види....
Ама си брала череши, правила си и компот....без да ме пита разбира се, защото мен ме нямало и черешите щяли да изгният....Ами да ги е оставила да изгният, както е оставила тревата да стане до кръст висока....

За Хатидже и аз съм чела велики глупости...в други теми в които се пише за съвсем други проекти и актьори....

# 670
  • Плевен / София
Здравейте момичета Hug
на края сме на Съдбата и слава богу ще видим накрая едно щастливо семейство.....в последно врече пиша по рядко, защото последните серии са пълнеж, а и започнах два летни сериала, които перфектно ме разтоварват и ме карат да се усмихвам....особено №309.... Party
Не искам Сиси да се обижда, но за мен Еркан винаги ще го помня, като Галиб и най малко ще се сещам, че е "бил" Джихан....тази му роля е най несполучлива поне за мен....и не заради смяната на партньорките Peace нея няма да коментирам...а защото е несериозно мъж с две големи деца да се държи по този начин.... Stop спирам smile3505
Ани, добре си се завърнала... Heart Eyes

# 671
Здравейте момичета Hug
на края сме на Съдбата и слава богу ще видим накрая едно щастливо семейство.....в последно врече пиша по рядко, защото последните серии са пълнеж, а и започнах два летни сериала, които перфектно ме разтоварват и ме карат да се усмихвам....особено №309.... Party
Не искам Сиси да се обижда, но за мен Еркан винаги ще го помня, като Галиб и най малко ще се сещам, че е "бил" Джихан....тази му роля е най несполучлива поне за мен....и не заради смяната на партньорките Peace нея няма да коментирам...а защото е несериозно мъж с две големи деца да се държи по този начин.... Stop спирам smile3505
Ани, добре си се завърнала... Heart Eyes

Гости,  Hug Hug Hug! На една вълна сме пак!
Няма да коментирам Еркан. И за мен той е Йомер -ПП и Галиб....
Двата сериала са чудесни. Ще ги гледам с удоволствие през лятото.

# 672
Гости  Hug Деси  Hug
Харесвам Еркан най-много като Галип и като Ръза в Дила ханъм - дори като Ръза много, защото там се бореше за любовта от началото до края........

А като Джихан много не ми допада...

Гости съжалявам, че и теб ще те виждаме все по-рядко....

# 673
  • Плевен / София
Гости  Hug Деси  Hug
Харесвам Еркан най-много като Галип и като Ръза в Дила ханъм - дори като Ръза много, защото там се бореше за любовта от началото до края........

А като Джихан много не ми допада...

Гости съжалявам, че и теб ще те виждаме все по-рядко....
Ани не съм се отказала да пиша.....обясних защо тази седмица пишех по малко....  Peace
сигурна съм, че ще се появят теми за коментар.... Wink
Като Ръза го харесвах също....за Йомер знаеш мнението ми... Joy Joy Joy трябва да намеря време да го гледам като Али.... Peace

# 674
Гости винаги има теми за разговори стига да има желаещи...Аз с бабинството малко се пообърках, но и това ще отмине...
Али е върха в професионалната кариера на Еркан. Не случайно дори и след като вече не се снимаше във Времето лети хората в Турция го наричаха не Еркан, а капитан Али....
Предполагам, че героя му няма да ти хареса, но аз напълно подкрепях капитан Али....Зависи от гледната точка на зрителя.....
Този сериал взе много от здравето на Еркан.

Общи условия

Активация на акаунт