Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~157

• 54 222
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
Гости  Hug Бризче  Hug мерси за поздравите  Hug
Харесвам всички клипове и ги гледам наред...Но не съм обръщала внимание колко пъти са гледани. Не знаех, че Canım е най-гледания клип....
Снощи в последната секунда преди да изтече времето за редакция редактирах началния пост, като сложих клиповете от сериала с превод...Премълчах си, защото не се справих много добре, но изтече времето и не успях да променя нищо....Но всички клипове могат да се гледат....

На Диема фемили
Скрит текст:
Започна хубав романтичен филм - Напълно непознат или нещо подобно...

Последна редакция: сб, 11 юни 2016, 23:50 от MAMA-AN

# 91
  • Варна
Аниииии, love001 love001 love001
Ти винаги, със всичкоооо се справяш прекрасно!!!!!!!!!!! Спри да се подценяваш! smile3503

♫♪♫ KalpYarası••Сърдечна рана ♫♫

# 92
# 93
# 94
Аниииии, love001 love001 love001
Ти винаги, със всичкоооо се справяш прекрасно!!!!!!!!!!! Спри да се подценяваш! smile3503

♫♪♫ KalpYarası••Сърдечна рана ♫♫

Не, този път не се справих  ooooh! Съжалявам....Както и да е. Живот и здраве следващия път ще се поправя....
Благодаря за поздрава  Hug Hug Hug След романтичния филм по ДФ изгледах от тук от там 43 и 44 епизод на Съдбата...
Не ми стана ясно само едно и не помня да сме разнищвали този въпрос...Та за утре имам въпрос с повишена трудност....

Когато Кахраман разговаря с Екрем и той искаше и Елиф да присъства, защото проекта, който ще работят е на Елиф, Кахраман категорично отказа. Буквално каза - Да говорим все едно Елиф я няма....След това Екрем пак му се обади, Кахраман потвърди думите си - Елиф я няма. Едва когато Елиф дойде да си събира багажа и Джелял му каза, че Елиф си търси работа наш Кахраман подпали...Но Елиф му каза, че повече няма да работи в неговата фирма. Тогава Кахраман се обади на Екрем той да се обади на Елиф....

В същото време Дафа дойде и Кахраман я назначи на работа - Връзки с обществеността....Тя разбира се не иска да работи - тя иска да е до Кахраман и хвърли папката на пода....

Каква беше целта на Кахраман  newsm78 Thinking

Лу  Hug Топрачето и то човек на Дафа....Само не разбирам, защо учат детето да казва на родната си майка "Майка Елиф"....Дафа не е майка на Топрак...Детето има само една родна майка, а другата е мащеха и на нея може да й казва и името.....А може би по-правилно беше  да й казва Вещицата Дафа.....

Лека  Hug

# 95
Добро утро  Hug

Щастлив ден и много късмет  Flowers Four Leaf Clover и целувки от мен  lovekiss lovekiss lovekiss

*•♥•*Özcan Deniz♥Bir Dudaktan*•♥•*

https://youtu.be/zn-lqkw1NQg

# 96
# 97

Благодаря за кафето, Ани! По моя вкус е! love001 love001 love001

# 98
Спокоен и релаксиращ уикенд ви пожелавам!

# 99
  • Стара Загора
Добро утро в Неделя,момичета
Нека Късмета и хубавите емоции ви следват неотлъчно! Всичко около вас да бъде обсипано с магията наречена ЖИВОТ! Сътворявайте по едно малко чудо всеки ден!
Изживейте с удоволствие всяка минута от днешния ден, защото той никога няма да се повтори...
ПРЕКРАСЕН ДЕН И ПОМНЕТЕ :ЖЕЛАЯ ВИ ЩАСТИЕ! Heart Eyes

Бризче Hugмерси за хубавото клипче bouquet

Ани HugЛу Hugблагодаря за кафето и пожеланията lovekiss

Злати HugГости HugСиси Hugи всички,които ще наминат Hug

# 100
Добро утро! Hug Hug Hug

Ани HugБоби HugЛу Hug и за всички,които ще минат по-късно! Hug Hug Hug

Бризче Hug,благодаря за новото клипче! bouquet

Снимки зад кадър от Парчетата! Peace

Рускините пишат,че вчера са снимали последните кадри от 2-ри сезон в имението! Peace

Финалът на сезона ще бъде със 71-ви епизод на 20юни! Peace

Приятна почивка на всички! Hug Hug Hug

# 101
  • Варна
Здравейте, сладурани! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

И понеже вече е обяд- ето кой ни е сготвил.  chef

Ани,
можеш ли да провериш в 46 епизод- песента, която пя Джелял дали е преведена за да рязна тази част или да качвам направо моя превод? Praynig

# 102
Здравейте момичета  Hug
Благодаря на всички наминали за споделеното и  за пожеланията Hug
Днес имам професионален празник, но не съм готова да почерпя - по-късно за следобедното кафе...
Бризче няма превод на песента на Джелял. Ако имаш превод ще бъде хубаво да я имаме и нея.
Имаше преведена май още една песен от началото на сериала, трябва да я проверя да я сложа и нея на първа страница....А има превод на още една песен - когато Елиф беше в болницата за задържане, а Максут беше отвлякъл Дафа - след като Кахраман я освободи и се върнаха в имението...Не помня в кой епизод беше....

# 103
  • Стара Загора
Ани HugЧестит ти професионален празник newsm51

Честит и на всички други икономисти  Hug

Прекрасен следобед на всички Heart Eyes и поздрав с хубава песен на Ози Party

03-02 16-23-25_Kral TV Avrupa Hayat Arkadasim

# 104
Привет следобедно! Hug Hug Hug

Наминавам преди да започне поредната порция от три мача! Laughing От 16ч. е Турция-Хърватия!После има от 19ч. и от 22ч.!  Peace

Цитат
Днес имам професионален празник, но не съм готова да почерпя - по-късно за следобедното кафе.
Ани Hugпразникът беше вчера-11юни,днес е 12юни! Laughing

Бризче HugБоби Hug

Скрит текст:
- Любимая, пойдем?
- Стой, стой, Хазал? Это ведь Хазал?Я правильно вижу?
- Да, она.

<...>

(69 серия)

Общи условия

Активация на акаунт