На пазар във Варна - 43

• 78 963
  • 749
  •   1
Отговори
# 195
Знаете ли къде се продават продуктите на Farmona? DM? Елитис?

# 196
  • ВАРНА

В МОл Варна,на етаж -1 (Пазара) има магазинче за био храни - там съм вземала на тази марка лешников,има и бадемов и сусамов  Peace

П.П. Кокосовото масло как го ползвате за козметика и за готвене,споделете,моля (може и на лични)  Praynig

# 197
  • Варна
Скрит текст:

В МОл Варна,на етаж -1 (Пазара) има магазинче за био храни - там съм вземала на тази марка лешников,има и бадемов и сусамов  Peace

П.П. Кокосовото масло как го ползвате за козметика и за готвене,споделете,моля (може и на лични)  Praynig
Благодаря!

# 198
  • Варна

В МОл Варна,на етаж -1 (Пазара) има магазинче за био храни - там съм вземала на тази марка лешников,има и бадемов и сусамов  Peace

Привет,

Ползвам кокосовото масло като дегримьор и като лосион за тяло, когато ми е много суха кожата. Хубаво е да се правят почивки, за да не се омазни кожата. Скоро даже си забърках слънцезащитен крем с кокосово масло и масло от малинови семки.

Нерафинираното кокосово масло може да се използва и за готвене вместо олио. Кокосовият аромат не виба да ви притеснява, защото изчезва недълго след като го поставите в съда за готвене Simple Smile Лично аз обожавам да ползвам кокосовото масло за направата на десерти - палачинки , мъфини, кексове. В интернет е пълно със здравословни рецепти  Peace

# 199
да , тахан и аз от Мол Варна си купувам

Къде във Варна мога да практикувам йога без закупуване на карта , а да се заплаща на посещение?

# 200
  • Варна

Къде във Варна мога да практикувам йога без закупуване на карта , а да се заплаща на посещение?

Аз съм ходила в студио Vibe при Теди. Студиото се намира на Ген. Колев, на последния етаж на сградата на Fibank. Много ми харесва треньорката и залата. Цената на една тренировка е 6лв.

Предполагам, че на повечето места позволяват както единична тренировка, така и карта.

Успех с йогата  Peace

# 201
благодаря!

# 202
  • Варна
Привет, мами,

Знам, че въпросът ми не е по темата за пазара. Уви, изчетох много теми в bg-mamma, но никъде не откривам информация. Та последната ми надежда е някоя мама, следяща темата, да ми помогне.

Къде във Варна (и от кой специалист) се предлага електроепилация с игла ?  newsm78

# 203
  • До морето
Здравейте, може ли да ми кажете какъв автобус /тролей да хвана ако искам да отида от Галепия мол до Районния съд?

# 204
  • Вестерос
Галерия над Елитис ли ???

Спирката срещу Елитис-48 спира на Тракия-РС
или
след Шел спирката -14, слизаш на пазара, вървиш 3 минути и си на Тракия

# 205
  • До морето
Благодаря  bouquet

# 206

Аз съм ходила в Палах център!Имат сайт-Джим палас Peace

# 207
  • Варна
Здравейте, може ли да ми кажете какъв автобус /тролей да хвана ако искам да отида от Галепия мол до Районния съд?

Може и с автобус №41, от уч-ще Антон Страшимиров се хваща.

# 208
Може ли да ми предложите фирма за борба с вредители (хлебарки). Трябва ми да дойдат да напръскат входа на блока ни.

# 209
Може ли да ми предложите фирма за борба с вредители (хлебарки). Трябва ми да дойдат да напръскат входа на блока ни.

www.sanitavarna.com

Милен Соколов-Управител
0887 778 804

Общи условия

Активация на акаунт