На пазар във Варна - 43

• 78 778
  • 749
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
И аз се нареждам за отзиви от Цирк София, той е разположен на бул.Република Simple Smile Гледах в интеренет програмата му, ама ако някой сподели  Hug

# 46
  • Варна
Сега им гледах ФБ на София и Орбита. София изглежда много много по-добре. На орбита ако това им е обстановката https://www.facebook.com/631429216940913/photos/pb.6314292169409 … ype=3&theater ... не мерси, представям си и програмата хаха. Мен ме интересуват животните, но клоня, че ще са еднакви. Диви никъде няма..

# 47
Здравейте, случайно някой да знае има ли заведение във Варна, в което да предлагат в менюто италианска рибна супа?

# 48
Виждали ли сте някъде да продават нещо като капачки за крака на стол? Новите ми столове се оказаха, че не са за ламинат, а килими не ми се постилат.

# 49
  • Варна
Може да си вземеш самозалепващи подложки от филц,у нас сме сложили и на краката на масата ,и на столовете.

# 50
  • Варна
Може да си вземеш самозалепващи подложки от филц,у нас сме сложили и на краката на масата ,и на столовете.

+1

# 51
  • Варна
Виждали ли сте някъде да продават нещо като капачки за крака на стол? Новите ми столове се оказаха, че не са за ламинат, а килими не ми се постилат.
В Джъмбо има.

# 52
  • Варна
Капачки съм взимала от Практикер или Бриколаж - не помня точно  Embarassed.

# 53
  • Варна
Благодаря на всички за помощта, днес ходих до картонажната фабрика и намерих точно това, което ми трябваше  bouquet

Картонажна фабрика в ЗПЗ (под кръговото на Метро). Имат фирмен магазин в завода.

# 54
Здравейте,

Да знаете някъде във Варна да се продава восък или парафин за свещи на килограм и фитили, на по достъпни цени. Трябват ми за изработка на декорация и предпочитам сама да ги направя, за да е по-евтино.

Благодаря предварително.

# 55
Много ви благодаря  bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet златни сте

# 56
  • Варна
Здравейте!

Трябва да заведа сина ми на басейн в  "Амфибия".Клубът се намирал в комплекс "Дружба"се води закрит басейн"Жюлиан Кюри".Ние сме в Левски,разбрах ,че с 209 мога да стигна до там.Знаете ли  как се казва спирката ,на която трябва да слизаме? Какво да кажа на кондукторката? newsm78 В Левски се намираме,автобуса ще го хващам на спирка Дубровник.http://amfibia-varna.com/za-programite/pluvay-s-nas/

# 57
Здравейте!

Трябва да заведа сина ми на басейн в  "Амфибия".Клубът се намирал в комплекс "Дружба"се води закрит басейн"Жюлиан Кюри".Ние сме в Левски,разбрах ,че с 209 мога да стигна до там.Знаете ли  как се казва спирката ,на която трябва да слизаме? Какво да кажа на кондукторката? newsm78 В Левски се намираме,автобуса ще го хващам на спирка Дубровник.http://amfibia-varna.com/za-programite/pluvay-s-nas/

Предполагам, че това е бившия МДУ (Международен дом на учените), т.че или на Марек или на следващата спирка.

# 58
  • Варна
В МДУ ли се намира този басейн?Колко минути пеш дотам от спирка Марек?

Последна редакция: пт, 17 юни 2016, 16:02 от Velina_p

# 59
В Мду ли се намира този басейн?Колко минути пеш дотам от спирка Марек?

Ами предполагам, че са 10-тина
от Марек тръгвате напред и след спирката на 100-тина метра има отклонение надясно и надолу
От там направо и там където се слива с пътя от Виница надясно - преди имаше пропускателен пост, ако е още там надясно от него
Лесно ще се ориентирате

Общи условия

Активация на акаунт