На пазар във Варна - 43

• 78 953
  • 749
  •   1
Отговори
# 210
Привет, мами,

Знам, че въпросът ми не е по темата за пазара. Уви, изчетох много теми в bg-mamma, но никъде не откривам информация. Та последната ми надежда е някоя мама, следяща темата, да ми помогне.

Къде във Варна (и от кой специалист) се предлага електроепилация с игла ?  newsm78

Преди 20 години съм ходила на спирката на Патриарх Евтимий в блока срещу детската градина , блокът е разположен перпендикулярно на спирката, козметичката се казва Елена. После се премести на ул.Бдин, там не съм ходила, защото козметичката спря да записва часове за тази услуга/явно й беше изморителна процедурата/ . Оттогава не съм ползвала електроепилация- не намерих читаво място.....

# 211
Благодаря за отговорите за какаовото масло. Купих на Драгон - от Червения площад - м-у Орбита и Чаталджа, магазинче за натурални продукти, козметика  Natura

# 212
  • Deutschland/HE
Привет, мами,

Знам, че въпросът ми не е по темата за пазара. Уви, изчетох много теми в bg-mamma, но никъде не откривам информация. Та последната ми надежда е някоя мама, следяща темата, да ми помогне.

Къде във Варна (и от кой специалист) се предлага електроепилация с игла ?  newsm78

Преди 20 години съм ходила на спирката на Патриарх Евтимий в блока срещу детската градина , блокът е разположен перпендикулярно на спирката, козметичката се казва Елена. После се премести на ул.Бдин, там не съм ходила, защото козметичката спря да записва часове за тази услуга/явно й беше изморителна процедурата/ . Оттогава не съм ползвала електроепилация- не намерих читаво място.....

и аз ползвах услугите на Елена от ул. Бдин, после и на едно студио на Цар Асен (до Интербилд беше), но това беше преди 12-3години Sad Според мен вече никъде не се занимават с това, а с лазерна или фотоепилация.

# 213
Тази козметичка Елена още ли работи на ул.Бдин? Минавала съм няколко пъти по улицата, но не съм забелязвала козметично студио...

# 214
  • Варна
Привет, мами,

Благодаря, Камея. А разполагате ли с някакви контакти на дамата, за да проверя дали случайно предлага услугата ?

Поздрави

# 215
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Може ли да ми предложите фирма за борба с вредители (хлебарки). Трябва ми да дойдат да напръскат входа на блока ни.

От тези сме доволни ние:
http://www.pestcare.bg/

Магазин за свинско месо да ми препоръчате в Трошево/Младост? Ребра търся.

# 216
здравейте, искам да попитам някой посещавал ли е магазин Корсо Италия на Княз Борис, наистина ли са италиански дрехите и какво е качеството

# 217
  • Варна
С кой автобус/тролей мога да стигна от Сливница до Джъмбо?

# 218

При така зададен въпрос...от Сливница може с тролей 82 номер,слизаш на Кауфланд Владиславово и се спускаш пеш до Джъмбо. Ако кажеш от коя част на Сливница искаш да се качиш може и за автобус да ти кажем,въпреки че с тролея според мен е най-удобно.Другия вариант е автобус 41,14...за други май не се сещам.На автобус 41 спирката е една идея по-близо до Джъмбо,пак се слиза на Кауфланд Владиславово.

# 219
  • ВАРНА
Да ви питам тея дето си правите фреш в къщи от къде купувате портокали лятото и само на мен ли много ми горчи фреша от портокали особено портокалите в готови мрежички от кауфланд???

напоследък открих че става по-сладък и с уникален аромат като сложаа най-отгоре в във фреш машината пъпешче и нектарини....за съжаление лятото няма мандарини никъде във Варна - иначе само с тях го правя.

# 220
  • Варна

Защо не ползвате сайта
Има "как да стигна?", има разписание, може да си следиш в колко часа има автобус на твоята спирка и колко закъснява или избързва, като това не работи за всички автобуси (на разписанието за дадена спирка е вярно).

# 221
  • Варна
Да ви питам тея дето си правите фреш в къщи от къде купувате портокали лятото и само на мен ли много ми горчи фреша от портокали особено портокалите в готови мрежички от кауфланд???

напоследък открих че става по-сладък и с уникален аромат като сложаа най-отгоре в във фреш машината пъпешче и нектарини....за съжаление лятото няма мандарини никъде във Варна - иначе само с тях го правя.
Натуралния фреш от портокали си нагарча. Аз съм пробвала и натурален сок от портокали без прибавена захар /от биомагазини извън България/ и той горчеше.
Този дето го купуваме в кутиите има прибавена захар и  затова не ни горчи. Аз лично слагам малко ябълка и или кайсия , праскова и каквото ми падне и така не ми горчи. Иначе приятелка много хвали портокалите в мрежичка от Лидъл - били много сочни.

# 222
  • Варна
Благодаря за информацията, оправих се с транспорта, с тролей 82 стигнах. Ориентирах се в сайта на Градски транспорт - Варна. А Варнатрафик бях останала с впечатление, че доста от линиите не са активни, преди го ползвах често, тъй като е удобно да се проследи графика на съответния автобус/тролей и има ли закъснение и как се движи .

# 223
 тел.на Елена от улица Бдин -052/601016

# 224
Можете ли да ме ориентирате - търся къде във Варна има добре зареден магазин за дрехи втора употреба? Търся ежедневни дрехи - тениски, къси панталони, ризи, дънки ...

Общи условия

Активация на акаунт