На пазар във Варна - 43

• 78 943
  • 749
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
тел.на Елена от улица Бдин -052/601016

Благодарности  bouquet

# 226
  • ВАРНА
Можете ли да ме ориентирате - търся къде във Варна има добре зареден магазин за дрехи втора употреба? Търся ежедневни дрехи - тениски, къси панталони, ризи, дънки ...

Може да заредиш магазинчето си от склада на едро на Еуротекс който е едновремешния винзавод - само да те предупредя всичко е на чували по 15 - 20 и 25 кг. и не може да се вземе по-малко от един чувал тоест минимум 15 кг....също и може да се избира само през чувала без отваряне - отвориш ли купуваш отвореното задължително!

# 227
Това за чувалите не го знаех. Колко струва един чувал?

# 228
  • ВАРНА
Зависи какво качество си избрала -  

трето качество жълт етикет - Бангладеш е 65-70-73 лв. някъде чувала....няма скъсано или протрито...но всичко е мода отпреди 10 - 12 години и прано хиляди пъти.

най-скъпо е Екстра качество червен етикет от САЩ -  20 кг. чувал идва около 430 - 440 - 450  лв....вътре обаче не рядко има панталон или дънки от миналогодишната колекция пиер карден с етикетите още стоят - по 199 долара бройката....елеци том тейлър 2015-та колекция и подобни.  Естетвено има най много две до три бройки такива - но те избиват целия чувал.

# 229
  • Вестерос
Във втората във Владиславово голямата първи ден на зареждане , когато е 20 лв килограм редовно се стига до бой  Crazy Там масово са НМ, зара...

# 230
  • гр.Варна
Като цяло ,ако искаш за себе си да пазаруваш,веригата "Бултекс"за мен са най-добре заредени.В момента има ново зареждане в техния магазин в Аспарухово на цена 20 лв/кг.

# 231
  • Варна
От къде мога да си купувам градински магданоз - дребен, с къси дръжки и нежни листа?
Този, който навсякъде продават с много дълги дръжки и едри, груби листа, изобщо не ми харесва.

# 232
Търся най близкото ателие за ремонт на велосипеди в района на Техникумите

# 233
  • Варна
Търся най близкото ателие за ремонт на велосипеди в района на Техникумите

Най-близкото място, за което се сещам е магазин Велозона на бул. „Владислав Варненчик“ 82 (като се тръгне от страната на кръглата банка посока Тракия няколко търговски обекта след аптека К-Крес). Имат и сайт velozona-bg.com. Там извършват и ремонти.

Успех !

# 234
  • гр.Варна
От къде мога да си купувам градински магданоз - дребен, с къси дръжки и нежни листа?
Този, който навсякъде продават с много дълги дръжки и едри, груби листа, изобщо не ми харесва.
Май варианта е да си посадите в едно сандъче на терасата.Не мисля,че ще намерите толкова млад магданоз някъде по магазините.

# 235
  • Варна
Садила съм магданоз в сандъче и нищо не стана, не знам защо.
-----------------------
Магазин за велосипеди, на чиято витрина пише, че и ремонтират, има съвсем близо до канала.
Минавате по моста и от друга страна на улицата има нова сграда, под която има ветеринарна клиника. Под тази сграда, но с лице към Сливница е магазинът. Той също гледа към кръстовището.

Последна редакция: пт, 08 юли 2016, 17:45 от missNoir

# 236
  • Варна
На фермерския пазар дали няма да има?!

# 237
  • Варна
От колхозния пазар.

# 238
Къде боядисват прахово във Варна?

# 239
Здравейте, момичета! Мога ли с автобус 209 да стигна до Мебели Виденов? Трябва да се предвижа от ХЕИ до там.

Общи условия

Активация на акаунт