На пазар във Варна - 43

• 78 232
  • 749
  •   1
Отговори
# 420
  • Варна
И още един въпрос за днес:

http://www.ikea.bg/eating-and-drinking/Glassware-and-jugs/Glasses/9672/10803/

Тези чаши от Икея дали ще ги има налични във варненския магазин или ще трябва да ги поръчам?

Мисля че са ми се мяркали в отдела, който е точно до касите.

Благодаря!

# 421

Тези чаши от Икея дали ще ги има налични във варненския магазин или ще трябва да ги поръчам?

Всеки път когато съм ходила чашите са били налични  Peace

# 422
  • Варна
Момичета, в голямо затруднение съм къде мога да намеря следните две неща:
- холна маса, която може да се разгръща в трапезна - само в Руди-Ан намерих такава и не ме устройва;
- шкаф за обувки в по-нестандартен размер - до 40см ширина и до 15тина см дълбочина.

Ще съм безкрайно благодарна за всякакви насоки... не бих искала да чакам за мебели по поръчка, а и не мисля, че някой ще се съгласи за толкова малка поръчка.

В Икеа съм виждала такива http://www.ikea.bg/hallway/Clothes-and-shoes-storage/Shoe-cabinets/5714/6845/, но са 18 см дълбоки.
Разгледайте и другите им шкафове за обувки. Може да има още нещо подобно. Освен това по магазините за мебелен обков продават механизми за такива шкафчета. Вариант е да бъдат изработени по поръчка.

Относно масата. Мисля, че се продават такива механизми. Вариант е да си намерите майстор, който да ви я направи. Мисля, че някъде по форумите съм попадала на пост, в който един господин си беше поръчал точно такава маса и хвалеше масата и майстора.

Успех Simple Smile

# 423
Здравейте, извинявам се предварително, ако не е тук мястото за въпроса ми.
Можете ли да ми дадете отзиви за доц. Контрова - офталмолог. От Бургас сме, но ни пращат при нея идния четвъртък за преглед на детето в частния й кабинет  Tired. Иска ми се да имам някакви поне първоначални отзиви за информация  Peace

# 424
Мисля че са ми се мяркали в отдела, който е точно до касите.

В понеделник бях - нямаше ги. Иначе имам от тях, много са хубави Руско производство пише, че са и стават за съдомиялна. Най-добре е да се обадите по телефона и да питате ако не ви се разхожда.

# 425
Търся сушилник вертикален, здрав и качествен.

# 426
  • Варна
Можете ли да ми дадете отзиви за доц. Контрова - офталмолог. От Бургас сме, но ни пращат при нея идния четвъртък за преглед на детето в частния й кабинет  Tired. Иска ми се да имам някакви поне първоначални отзиви за информация  Peace
Моя приятелка си води детето при нея регулярно и е доволна. За диоптър става въпрос.
—---------—------------
Pif_4e, благодаря!

# 427
  • Варна
И аз търся хирург  Praynig.
Имам направление за преглед ,искам да махна едно топче ,което ми е  на главата,липом  newsm78.
 Окръжна болница  ли  ,Терапията ли? Кой хирург? Praynig

Последна редакция: чт, 04 авг 2016, 13:24 от Velina_p

# 428
Момичета, в голямо затруднение съм къде мога да намеря следните две неща:
- холна маса, която може да се разгръща в трапезна - само в Руди-Ан намерих такава и не ме устройва;
- шкаф за обувки в по-нестандартен размер - до 40см ширина и до 15тина см дълбочина.

Ще съм безкрайно благодарна за всякакви насоки... не бих искала да чакам за мебели по поръчка, а и не мисля, че някой ще се съгласи за толкова малка поръчка.

В икеа видя ли ги, имат едни малки шкафове за обувки, доста плитки, за стена.

# 429
Моя приятелка си води детето при нея регулярно и е доволна. За диоптър става въпрос.
—---------—------------
Pif_4e, благодаря!

Преподавала ми е доцентката и още тогава ,преди десет години имаше авторитета на много добър лекар, не се притеснявай, известна и добра докторка по очни болести.

# 430
Благодаря ви  Hug

# 431
Момичета има ли такова чудо като чаршафи които да падат тежко и да не се подпъхват?Ще слагаме легло в много тясно пространство и ще ми е много трудно да го застилам с чаршафите, не че не съм го правила досега, но ми се искаше да си улесня малко живота, с това спално бельо

# 432

Доц.Контрова е нашия лекуващ лекар,ходим доста често.Уникална жена и ЧОВЕК,има страхотен подход и търпение към децата. Светилото на детската офталмология във Варна.Цената на прегледа е 40 лв. Имате ли запазен час?

# 433
Да, имаме запазен час за следващия четвъртък  Peace Благодаря за споделеното мнение, вече съм по-спокойна  Peace

# 434
Препоръчайте ми моля фотограф за семейна фотосесия. Каква е цената ориентировъчно?

Общи условия

Активация на акаунт